Parhaat kengät uudenvuodenaattona


Uudenvuodenaatto on yksi vuoden odotetuimmista päivistä. On syytä muistaa, että oikeiden kenkien valinta on yhtä tärkeää kuin oikea mekko. Jos haluat loistaa tänä iltana, löydät tästä postauksesta varmasti jotain itsellesi.

Uudenvuodenaatto on yksi vuoden odotetuimmista päivistä. On syytä muistaa, että oikeiden kenkien valinta on yhtä tärkeää kuin oikea mekko. Jos haluat loistaa tänä iltana, löydät tästä postauksesta varmasti jotain itsellesi.

Kiiltävät korkokengät

Nämä ovat tämän tyyppisten tapahtumien suosituimmat kengät. Monet naiset kuitenkin pelkäävät korkokenkiä ja uskovat, etteivät he pysty pysymään niissä koko yön. On kuitenkin muistettava, että hyvin valitut kengät, jopa korkeimmat korot, ovat mukavat käyttää. Suosittelen lämpimästi paljeteilla tai glitterillä varustettuja korkokenkiä, joita voit yhdistää myös kuohuviinien kanssa. Tänä iltana voit antaa mielikuvituksesi valloilleen, joten älä pelkää riskialttiita yhdistelmiä. Jos haluat lisätä ulkoasua, sinun kannattaa katsoa punaisia ​​korkokenkiä.

Mukavat saappaat

Saappaat, joissa on erilaisia ​​kuvioita, ovat tämän syksyn hitti. Ne, joilla on leopardikuvio tai käärmeen iho, ovat täydellisiä tähän mahtavaan yöhön. Jos et halua yhdistää esimerkiksi ruudullista ja leopardikuvioista, sinun pitäisi olla kiinnostunut mokkavaihtoehdoista, joissa on pylväs. Tämäntyyppisten mustien jalkineiden tapauksessa voit käyttää niitä myöhemmin muille osapuolille. Tämä on yksi niistä trendeistä, jotka palaavat jatkuvasti muotilehdissä.

Litteät ballerinat

Mielestäni tämä on turvallisin vaihtoehto uudenvuodenaatolle, jos haluat tanssia yön yli, pidä hauskaa. Jos etsit turvallista kenkävalikoimaa, jossa olet varmasti mukava, valitse tasaiset ballerinat. Valitse niitä eri versioina - hulluksi kuin korkokengillä! Loppujen lopuksi, mitä enemmän kimallusta olet, sitä todennäköisemmin olet juhlijoiden valokeilassa. Lisäksi ballerinat eivät kuulu kalleimpiin kenkiin. Päinvastoin. Ne auttavat sinua monissa vastaavissa tilanteissa. Se ei ole kertaluonteinen hankinta, vaan universaali. Pidetään siitä kiinni, kieltäytymästä lisäämästä litteitä kenkiä verkkokaupan koriin!

Sandaalit kantapäällä

Luultavasti yhdistät ne enemmän kesään, mutta ne sopivat keskellä talvea. Niiden etuna on, että ne ovat yhtä naisellisia kuin korkokengät, mutta niissä on eripituisia ja -paksuisia kantapäitä. Kiinnitä erityistä huomiota metallisiin versioihin, mukaan lukien kulta ja hopea. Ne näyttävät kuitenkin yhtä häikäiseviltä, ​​kun ne ovat mustia ja korkokenkiä. Voit tietysti valita myös matalakorkoiset sandaalit, niin ne täyttävät roolin kuin ballerinat.

 

Riippumatta siitä, mitä suunnitelmia uudenvuodenaattona on, tämän päivän mahdollisuuksilla valitset varmasti jotain itsellesi. Kaikki riippuu siitä, mihin olet menossa ja mikä on budjettisi. Oikealla valmistelulla näytät kuitenkin aina hyvältä.