Parhaat kengät uudenvuodenaattona


Uudenvuodenaatto on yksi vuoden odotetuimmista päivistä. On syytä muistaa, että oikeiden kenkkien valinta on yhtä tärkeää kuin oikea mekko. Jos haluat loistaa sinä yönä, löydät tästä viestistä ehdottomasti jotain itsellesi.

Uudenvuodenaatto on yksi vuoden odotetuimmista päivistä. On syytä muistaa, että oikeiden kenkkien valinta on yhtä tärkeää kuin oikea mekko. Jos haluat loistaa sinä yönä, löydät tästä viestistä ehdottomasti jotain itsellesi.

Kiiltävät nastat

Nämä ovat tämän tyyppisten tapahtumien suosituimmat kengät. Monet naiset pelkäävät korkokenkiä kuitenkin ajatellen, etteivät he kestä siellä koko yön. On kuitenkin muistettava, että hyvin valitut kengät, myös korkokengillä, ovat mukavat käyttää. Suosittelen erittäin kiinnostavia paljetteja tai brokaattitappeja, joita voit myös yhdistää hohtaviin vaatteisiin. Tänä iltana voit antaa fantasiallesi vapautua, joten älä pelkää vaarallisia yhteyksiä. Jos haluat lisätä kynsiäsi, sinun kannattaa katsoa punaisia ​​korkokenkiä.

Mukavat saappaat

Erilaisilla kuvioilla saappaat ovat osuma tänä syksynä. Leopardipainetut tai käärmenahkaiset sopivat ehdottomasti tähän upeaan iltaan. Jos et halua yhdistää esimerkiksi ristikoita ja leopardeja, sinun pitäisi olla kiinnostunut mokkanahkavaihtoehdoista kantapäätyyppisellä postilla. Tämän tyyppisissä jalkineissa voit käyttää niitä mustana, joten voit laittaa ne helposti muihin juhliin. Tämä on yksi niistä muodoista, jotka palaavat takaisin muotilehdissä.

Litteät ballerinat

Mielestäni tämä on turvallisin vaihtoehto uudenvuodenaattona, jos haluat tanssia koko yön, pitää hauskaa aktiivisesti. Jos etsit turvallisia kenkävarastoja, joissa olet ehdottomasti mukava, valitse latta ballerinat. Valitse ne eri muunnelmina - mene hulluksi kuin tyylit! Loppujen lopuksi: mitä enemmän glamouria, sitä todennäköisemmin olet juhla-ihmisten valokeilassa. Lisäksi ballerina-kengät eivät ole kalleimpia kenkiä. Päinvastoin. Ne auttavat sinua monissa vastaavissa tilanteissa. Tämä ei ole kertaluonteinen hankinta, mutta universaali. Pitäkäämme kiinni kieltäytymättä lisäämästä litteitä kenkiä koriin verkkokaupassa!

Korkokengät

Voit liittää sen todennäköisesti enemmän kesään, mutta ne ovat hyviä talvella. Niiden etuna on, että ne ovat yhtä naisellisia kuin korkokengät, mutta heillä on eripituisia leveyksiä ja paksuuksia korkokenkiä. Kiinnitä erityistä huomiota metallisiin versioihin, mukaan lukien kulta ja hopea. Ne näyttävät kuitenkin myös häikäiseviltä, ​​kun ne ovat mustia ja korkokenkiä. Voit tietysti valita myös matalakorkoiset sandaalit, sitten heillä on samanlainen rooli kuin baleriineilla.

 

Huolimatta uudenvuodenaattosuunnitelmassasi, tämän päivän mahdollisuuksilla valitset ehdottomasti jotain itsellesi. Kaikki riippuu minne menet ja budjettisi. Oikealla valmistelulla näytät kuitenkin aina hyvältä.