Pikku musta ja mitä seuraavaksi ...?


Pyhä pääsiäinen on jo vyöhönne. Perhejuhlat, runsaasti pöydät, śmingus dyngus ja aikaisempi "muna" työssä. Joskus kateellinen kollega tai serkku näyttää olevan mustasukkainen. Mitä tehdä näyttämään kauniilta ja juhlavalta?

Pääsiäinen on tulossa pian. Perhetapaamiset, runsaasti asetetut pöydät, śmingus dyngus ja aikaisemmin "muna" työssä. Joskus ilmaantuu mustasukkainen ystävä työstä tai hemmoteltu serkku. Mitä tehdä näyttääksesi kauniilta ja juhlavaksi?

Monet meistä vetävät vaatekaapistaan ​​luotettavan pienen mustan tai, kevyemmin, pienen beigeen. Ja sitten tanssi alkaa
koruilla, huiveilla, huiveilla ja pilkkaamalla, että se ei sovi ja on vanha. Entä jos mikään ei todellakaan sovi ja kaikki mahdolliset yhdistelmät ovat jo osoittautuneet taisteluun, emmekä halua kopioida niitä? Mennään sitten hulluksi kenkällä! Hyvin valittujen kenkkien avulla voit muuttaa tyylityksen kokonaan! Ja se on niin helppoa!

 

Aloitetaan pienellä mustalla, laivastonsinisellä tai beigellä. Voit valita klassisen alastonpumpun tai mennä hulluksi
ja osoittavat, että trendit eivät ole meille vieraita. (Kun valitset tällaisia ​​kenkiä, muista, että jalan on oltava kaunis ja raikas. Sanomme, että iho ei ole säröillä!)

 

Tällaiset kengät eivät valitettavasti suosi kevätkävelyjä, mutta ne voidaan aina korvata jollain mukavammalla
ja moderni. Tennarit ilman nauhoja: tämä trendi edistää Stella McCartneya. Mihin niitä voi käyttää? Tarpeellisesti mekkolle, mutta myös tyylikkäille kancikhousuille ja lyijyhamelle. Kesällä ne näyttävät upeilta poikaystävien kanssa!

 

Jos tämä on sinulle liian äärimmäinen tarjous, voit aina valita värin rajoittamalla lomakkeen voimakkuutta.

 

Tai väri, mukavuus ja herkkyys.

 

Totta puhuen, toivon kuitenkin meille kaikille, että sää pilata meitä niin paljon, että voisimme pukeutua valkoisiin lenkkariin ja kesäpukuihin, mutta valitettavasti tämä ei lupaa ... Muista kuitenkin unohtaa trendejä ja lyö vetoa tämän vuoden kauden muodikkaimpaan - BOTKI !

 

Ps. Älä unohda, että jokainen tyylitys voi pilata leikattu kantapää tai likaiset varpaat, joten muista puhdistaa kengät ja huolehtia niistä ennen lähtöä!