Pitäisikö sinun ottaa vähintään kaksi paria kenkiä mukanasi kesän aikana?


Tämän päivän pitkä otsikko on hieman lämmin, vaikka elokuun puolivälissä se kulkee pian. Lämmin ilma ja vielä kestävä loma-aika kannustavat sinua kirjoittamaan loma-ilmoituksia ja sitä teemme tänään. Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos menemme esimerkiksi viikonloppuna. Meillä on pieni matkatavara, joka ei anna meille mahdollisuuden lisätä siihen tarpeettomia kenkiä ensimmäisellä silmäyksellä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräistä kenkiä?

Tämän päivän pitkä otsikko on hieman lämmin, vaikka elokuun puolivälissä se kulkee pian. Lämmin ilma ja vielä kestävä loma-aika kannustavat loma-ilmoitusten kirjoittamiseen ja sitä teemme tänään.

Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos menemme esimerkiksi viikonloppuna. Meillä on pieni matkatavara, joka ei salli meidän lisätä niihin tarpeettomia kenkiä ensi silmäyksellä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräistä kenkiä?

Lomat ovat myös vaihtelevia sääolosuhteita

Itse asiassa - varsinkin jos Keski-Puolan lämpöaalto osoittaa, että se ei ole kaikkialla läsnä, ja vuoristossa on kymmenen astetta vähemmän. Tässä lämpötilassa on vaikeaa kävellä vihreillä poluilla, esimerkiksi vuoristossa, koska olemme vain kylmiä. Sitä ei tapahdu, jos pakataan lisäksi ja viisaasti sandaaleja kunnolliset urheilukengätvaikka emme halua kiivetä vuoristoreitille. Lämpötila ja itse sää vuorilla voivat olla hankalia. Hetkeksi voimme tuntea olonsa mukavaksi, sitten yhtäkkiä, kirjaimellisesti pois mistään, sade putoaa meille.

Toinen tilanne, mutta hyvin samankaltainen, tapahtuu ihmisille, jotka uskovat liikaa ennusteessa, joka on myönnetty eri puolilla maata. Viime aikoina meillä on vaikutelma, että mitä enemmän katsomme heitä, sitä enemmän he ovat väärässä. Se voi osoittautua, että jossain vaiheessa vuorilla näkyy kaunis sää. Ja oletat, että ei, se varmasti sataa, et tule vuoristoalueiden polkuja pitkin. Sen jälkeen, kun paikka on saapunut, sää on niin kaunis, että et tiedä juostaako se suoraan ensimmäiseen myymälään eikä osta kenkiä. Epätavallinen näkemys? Joillekin pariskunnille ja perheille hyvin todellinen!

Kengät jokaiselle matkalle

Loma-aikoina suunnitelmat muuttuvat usein - jotkut vetovoimat voidaan sulkea, sulkea. Saattaa olla satunnaisia ​​tilanteita, joita ei yksinkertaisesti voida ennustaa. Tässä tapauksessa voimme vain pelastaa itsemme muuttamalla suunnitelmiamme. Kaikki eivät kuitenkaan halua tehdä sitä. Kirjoitamme vielä enemmän! Kaikki eivät ole valmiita siihen. Asianmukaisten jalkineiden puute voi tehdä siitä paljon vaikeampaa. Jos meillä ei ole flip-flopit uima-altaalleja tämä on ainoa vaihtoehto, meidän pitäisi varastoida se. Voit ostaa ne ja ottaa mukanasi myös hotellin suihkussa.

Lisäksi kengät voivat olla haastavia pakkaamisen aikana, mutta meidän pitäisi aina ottaa ulkokengät ja peitetyt kengät lomalle, kuten flip-flopit ja urheilukengät. Ilman niitä on meille vaikeaa, eikä ole kyse lomasta, juosta myymälään ja viettää rahaa kengille, joita sinulla on kotona. Toinen kenkäpari pelastaa meidät myös pakotukselta istua hotellihuoneessa, varsinkin kun sää heikkenee merkittävästi. Ja jos sinulla on vähän aikaa ostaa kenkiä matkalle - Hyödynnä ButyModne.pl!