Pitkä mekko joka tilanteeseen. Neuvomme, mitkä kengät valita


Naiset rakastavat pitkiä mekkoja. He käyttävät niitä mielellään niin arkisin kuin isompiin tapahtumiin. Ilmava, pitkä mekko on loistava ratkaisu lämpimiin päiviin. Se tarjoaa vertaansa vailla olevan ilmavirran ja saa sinut näyttämään ja tuntemaan olosi todella naiselliselta. Pitkä mekko on myös loistava valinta erikoistilaisuuksiin. Näytät siinä varmasti upealta. Suosittelemme, mitkä kengät sopivat pitkälle mekolle.

Miksi me rakastamme pitkiä mekkoja?

Pitkä mekko ansaitsee varmasti paikan jokaisen naisen vaatekaapissa. Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön sekä isompiin tapahtumiin. Kaikki sen poikkeuksellisen yleismaailmallisuuden ansiosta. Voit käyttää sitä kävelyllä, upealla illallisella, ystävän häissä tai jopa rannalla. Valitse oikeat tarvikkeet ja mene! 

Lisäksi luonnonmateriaaleista valmistetut maksimekot toimivat myös kuumimpina päivinä. Ne ovat löysät ja ilmavat, ja ne tarjoavat myös tarvittavan suojan auringolta. Mikä parasta, pitkät mekot näyttävät upeilta kaikilla hahmoilla. Ne auttavat peittämään ulkonevan vatsan tai korostamaan ampiaisen vyötäröä.

Ainoa ongelma näissä mekoissa on oikea kenkien valinta. Suosittelemme, mitkä kengät sopivat pitkälle, ilmavaan mekkoon joka päivä ja mitkä isompiin tapahtumiin.

Mitkä kengät sopivat hyvin pitkän, ilmavan mekon kanssa joka päivä?

Jos arjen elämäntyylisi on mukavuuden asia ja haluat rennon, rennon ilmeen, sinulla on lähes loputon valikoima jalkineita.

Ne ovat tyylikkäitä kuumina päivinä sandaalitjoka täydentää täydellisesti kesätyyliäsi. Valitse ruskeat nahkamallit ja yhdistä ne pitkän boho-mekon kanssa. Muista värillinen hattu, löysät aallot ja aurinkolasit! Voit myös vaihtaa sandaalit läpät. Tämä Katso se on härkä silmää, jos olet menossa rannalle.

Pidätkö rennosta tyylistä ja haluatko tyylisi läpäisevän kokeen huonollakin säällä? Panosta nahkaiset urheilukengät kultaisella koristeellajossa on urheilullinen pitkä mekko ja nilkkaranneke. Näin osoitat, että olet varmasti perehtynyt uusimpiin trendeihin! Toimiva myös espadrillit valmistettu ekologisesta nahasta.

Pidätkö korkeista saappaista, mutta välität mukavuudesta? Lyö vetoa vaihtoehdosta vähemmän mukaville korkokengille - kiila sandaalit. Tällä tavalla lisäät hieman korkeutta ja rikastat asuasi hienovaraisesti säilyttäen samalla haluamasi toiminnallisuuden. Valitse malli, jossa on kiilapunos ja muodikkaat koristeet värissä, joka korostaa rusketustasi.

Mitkä kengät minun pitäisi valita pitkäksi mekoksi suurempiin tapahtumiin?

Pitkän mekon ja kiilojen yhdistelmä on täydellinen kaksikko myös muodollisempaa asua vaativiin tilaisuuksiin, kuten häihin. Pidä hauskaa värien kanssa! Yhdessä neutraalin sävyisen mekon kanssa ne näyttävät ilmiömäisen korkeilta, sinappikiilakengät. Näissä kengissä tanssit varmasti läpi yön! 

Mekko maahan varmasti kulkee käsi kädessä korkokenkien kanssa! Tämä tyylikäs yhdistelmä sopii täydellisesti iltaretkiin ja muodollisiin tapahtumiin. Korkeat saappaat eivät ainoastaan ​​optisesti pidennä jalkojasi, vaan luovat myös ilmiömäisen vaikutelman tyylikkäästi glamouria. Suosittelemme sitä erityisesti mustat korkokengät, joissa avokorko ja muodikkaat solmiot. Ne ovat myös hienoja valintoja korkeakorkoiset mokkanahkasandaalit tai söpö nastat pompon kanssa.

Mitä kenkiä käyttää työhön yhdessä maxi-mekon kanssa?

Pitkä mekko on täydellinen asu toimistoon. Jos haluat näyttää ammattimaiselta, valitse klassikko pumput matalilla koroilla beigen värisenä.

Pidätkö kengistä, joissa on litteä pohja? Ne toimivat erityisen hyvin toimistossa nahkaiset hapsut, mokkanahkaiset loaferit tehokkaalla soljella tai lakatut balerinat.

Mitä kenkiä käyttää pitkän mekon kanssa kylmällä säällä?

Pitkät mekot eivät ole varattu vain kuumille päiville. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi kylminä kuukausina ja hyödyntää niiden rajattomat mahdollisuudet. Mietitkö, mitä kenkiä pukeisit pitkälle, ilmavalle mekolle syksyllä? Tutustu ehdotuksiimme! 

Yhdistä tyttömäinen kukkakuvioinen mekko läpikuultaviin sukkahousuihin ihosi sävyyn ja beige mokkanahka nilkkurit. Yhdistä asusteet, kuten vyö tai hattu. Älä unohda katanaa tai ramones-takkia, jotka auttavat sinua luomaan yhtenäisen Katso syyspäiviä varten. 

Haluatko lisätä ripauksen herkkää tyyliä? Yhdistä lentävä mekko maahan painaviin kenkiin, esim. nahkasaappaat alkuperäisellä piirroksella. Tämä on yksi niistä ratkaisuista, jotka sopivat täydellisesti ihmisille, jotka arvostavat rock-aksentteja muotoilussaan.

Voit valita värin...

Näet itse, kenkien valitseminen pitkälle mekolle on lasten leikkiä tilaisuudesta riippumatta. Valitse kengät olosuhteiden mukaan ja luo muodikas silmänräpäyksessä Katsojoka heijastelee persoonallisuuttasi. Se on helppoa neuvojemme avulla!

Vaikka rakastamme leikkiä väreillä muodissa, muista olla liioittelematta sitä. Pitkiin, kuvioituihin mekoihin intensiivisissä väreissä suosittelemme valitsemaan hillityn väriset kengät. Näin saat varmasti ilmiömäisen lopputuloksen.