Pureeko koirasi kenkiä? Löydä 5 todistettua ratkaisua


Pureeko nelijalkainen ystäväsi tunnetusti kenkiäsi? Aloita etsimällä ongelman syy ja varmista sitten, ettei se toistu. Mietitkö, mitkä menetelmät ovat tehokkaimmat? Olemme laatineet oppaan, joka auttaa sinua käsittelemään kenkiäsi purevan koiran ongelman lopullisesti.

Kirottu! Koirani pureskelee kenkiä!

Kalliit korkokengät suunnittelijalta tai käytetyt tossut, jotka ovat palvelleet sinua useita vuosia? Sillä ei varmaan ole koirallesi väliä! Ne kaikki maistuvat samalta ;-)

Mietitkö, miksi koirasi puree kenkiäsi? Haluatko estää nelijalkaista ystävääsi tuhoamasta lisää tossuja? Etsitkö tehokkaita neuvoja tämän ongelman ratkaisemiseksi lopullisesti?

Olet oikeassa paikassa! Olemme koonneet oppaaseemme arvokkaimmat vinkit kurittomien koirien omistajille. Aloitetaan!

Tunnista ongelman syy

Muista käyttää aikaa ongelman syyn selvittämiseen, ennen kuin ryhdyt toimiin. Tämä on tehokkain tapa poistaa se kokonaan.

Oletko tekemisissä pennun kanssa? Se on helppoa! Todennäköisesti näin koirasi oppii ympäröivästä maailmasta. Sen suu ja hampaat ovat täydellisiä työkaluja. Kuten vauvoilla, myös pentujen hampaiden puhkeaminen voi aiheuttaa sen, että kaikki heidän tiellään oleva menee lähes automaattisesti heidän suuhunsa, mikä rauhoittaa heidän turvonneita ikeniä.

Kaipaako koirasi sinua niin paljon, vaikka se jätettäisiinkin hetkeksi yksin? Muista, että omistajan tuoksu jää kenkiin. Niitä suussa kantava stressaantunut nelijalkainen tuntee läsnäolonsa ja eroahdistus ja voimakas kaipaus on helpompi käsitellä.

Tee erityisiä toimia ongelman syystä riippuen. Erityisesti sinua varten olemme koonneet 5 tehokasta menetelmää, joiden ansiosta hampaiden jälkiä ei enää näy kengissäsi.

# 1 Vältä jättämästä kenkiä koirasi ulottuville

Jos jätät kenkäsi helposti saavutettavaan paikkaan, todennäköisyys, että koirasi lopulta päätyy niihin, kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi jalkineissa on täydellinen rakenne hänelle. Suhteellisen korkea joustavuus ja riittävä lujuus saavat nelijalkaiset yksinkertaisesti rakastamaan niitä. Varsinkin kun kengät on valmistettu luonnonnahasta. 

Onneksi voit helposti estää ongelman pahenemisen. Sinun tarvitsee vain piilottaa kengät suljettuun vaatekaappiin palattuasi kotiin. Jos ne ovat poissa lemmikkisi näkyvistä, ne eivät todennäköisesti ole enää niin houkuttelevan houkuttelevia. Katso kuinka yksinkertaista se on?

# 2 Varmista, että lemmikkiäsi stimuloidaan kunnolla

Sekarotuinen, puhdasrotuinen koira tai risteymä - kukaan heistä ei pidä tylsyydestä. Kaikki aktiiviset eläimet tarvitsevat vaihtelua ja toimintaa. Jos koirasi pureskelee jatkuvasti kenkiäsi, se voi olla viihdyttävää.

Tämän ongelman estämiseksi sinun tarvitsee vain stimuloida lemmikkiäsi kunnolla. Lemmikkien puruluut ovat erinomainen kenkien korvike. Valitse kumituotteet tai luonnolliset luut. Tällä tavalla et vain pääse eroon ongelmasta, vaan tuet myös karvaisen ystäväsi suuhygieniaa.

# 3 Anna lemmikkillesi enemmän huomiota

Koirat rakastavat leikkiä. Kun et vietä tarpeeksi aikaa heidän kanssaan, he voivat löytää puolimittoja kengistäsi. Loppujen lopuksi nelijalkaisen ystävän näkeminen suosikkilenkkarinsa suussa saa sinut melkein automaattisesti luopumaan kaikesta, mitä teet lemmikkisi takaa. 

Tällä tavalla koirasi saa sinut mukaan yhteiseen toimintaan. Pysäyttääksesi hänet tehokkaasti, sinun tarvitsee vain kiinnittää häneen enemmän huomiota. Television edessä löhöilyn sijaan vie koirasi kävelylle tai heitä hänen suosikkipallonsa ympäri huonetta.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta viettää ylimääräistä aikaa lemmikkisi kanssa, sijoita koirille suunniteltuihin loogisiin leluihin, jotka ehkäisevät ikävystymistä ja antavat heidän kouluttaa mieltään.

# 4 Älä käsittele vanhoja kenkiä leluina

Luuletko, että vanhat kenkäsi ovat loistava lelu koirallesi, ja sen sijaan, että olisit heittänyt ne pois, päätit kierrättää ne ja käsitellä niitä keinona tarjota lisäviihdettä nelijalkaisellesi?

Tämä on yksi yleisimmistä virheistä! Loppujen lopuksi koirasi voi olla vaikea erottaa vanhoja, kuluneita tossuja ja uusia, omaisuuksia maksavia designkorkeapuikkoja.

# 5 Älä pelkää käyttää asiantuntijoiden apua

Jos mikään menetelmä ei auttanut ja kengissäsi on edelleen rumia hammasjälkiä, kannattaa käyttää kokeneen asiantuntijan apua. Eläinlääkäri tai käyttäytymisasiantuntija diagnosoi kaikki ongelmat silmänräpäyksessä ja toteuttaa tehokkaan hoidon.

Napattu itse teossa?

Nyt kun tiedät kuinka käsitellä koirasi purevia kenkiä, on myös syytä keskittyä oikeaan vastaukseen.

Kun saat nelijalkaisen kiinni, älä missään tapauksessa ala jahtaamaan häntä ympäri taloa. Lähesty koiraa purulualla tai luulla ja vaihda rauhallisesti.

Ole luja ja kerro koirallesi, että tämä käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää.

Ajan myötä voit opettaa koirallesi "jätä" -komennon. Siitä on varmasti hyötyä kävelyllä, kun lemmikkisi päättää maistaa jotain, joka voi vahingoittaa sitä.

Ongelma ratkaistu!

Kuten näet, on monia tapoja käsitellä tehokkaasti koiran purevien kenkien ongelmaa. Tunnista tämän asiaintilan syy ja kokeile sitten ratkaisujamme, kunnes se onnistuu. Ole johdonmukainen ja huomaat varmasti vaikutukset nopeasti. Onnea!