Saappaat ankaraa talvea varten - kumpi valita?


Talvi on yllättänyt kuljettajia jo vuosia. Vaikka kylmät kuukaudet tulevat ja on korkea aika laittaa talvirenkaat - kuljettajat ovat yllättyneitä. Älä anna sen yllättää sinua muodin suhteen. Hanki saappaat kovaa talvea varten etukäteen. Niiden tulisi olla lämpimiä, vedenpitäviä ja erittäin mukavia. Suosittelemme, mitkä ovat parhaita naisille ja mitkä miehille!

Mitä etsiä ostaessaan saappaita ankaraa talvea varten?

Etsitkö oikeita saappaita ankaraan talveen? Pelkäätkö, että kengät osoittautuvat riittämättömäksi suojaksi pakkaspäivinä ja haluat löytää todella laadukkaan tuotteen? Sitten on useita näkökohtia, joiden pitäisi olla ratkaisevia ostaessa. Täällä he ovat!

Ensinnäkin - keskity lämpömukavuuteen. Tämä koskee sekä naisten että miesten talvikenkiä. Suosittelemme lampaannahalla tai muulla täytteellä eristettyjä, mutta tärkeintä on todella suojata jalkasi kylmältä. Muista, että raajat jäätyvät nopeimmin!

Toiseksi - valitse materiaalit, jotka eivät läpäise vettä. Kun kävelet lumessa, lätäköissä tai sateessa, vettä ei saa päästä kengän sisään. Joskus erikoiskyllästimet ovat ratkaisu, mutta edellytyksenä on, että ne on valmistettu sopivista kankaista, esim. Luonnollisesta nahasta.

Kolmas - vakaus. Tämä pätee erityisesti naisten ankariin talvisaappaisiin. Luovuta korkokengät ja epävakaat korot. Ne eivät toimi täysin lumella tai jäällä ja asettavat sinut suureen vaaraan. Hetken tarkkaamattomuus ja voit nyrjäyttää nilkkasi, murtaa jalkasi tai jopa murskata pään.

Neljänneksi - oikea pohja. Vaikka et kiinnitä huomiota pohjaan kevät- tai kesäkengissä, se on erittäin tärkeää tässä. Pohjalla tulisi olla erityinen muoto - syvennykset ja ulkonemat, joiden ansiosta et liu'u jäisellä pinnalla.

Viidenneksi - estetiikka. Kova talvi ei tarkoita, että sinun on käytettävä rumia kenkiä, joista et pidä. Valikoima on niin laaja, että löydät helposti tyylillisiin odotuksiisi sopivan vaihtoehdon.

Parhaat talvikengät naisille

  • Lumikengät - Monille naisille se on kovan talven kenkä numero yksi. Ehkä siksi, että ne ovat erittäin lämpimiä ja mukavia. Tässä on kuitenkin kiinnitettävä huomiota pohjan tyyppiin - sen on oltava vakaa ja luistamaton. Varmista myös, että kengät eivät kastu. Suosittelemme mm. mustat saappaat Caprice 26221 kalvo. Niiden sisäpuoli on vuorattu pehmeällä turkiksella, ja paksut pohjat, joissa on usean senttimetrin alusta, tarjoavat erinomaisen eristyksen maasta.
  • Vaellus - Mielestämme juuri tämäntyyppiset jalkineet tulisi valita useimmiten ostaessasi jalkineita ankaraksi talveksi. Ne on suunniteltu ja tehty lämpimiksi, mukaviksi ja vakaiksi kaikissa sääolosuhteissa. Niissä voit liikkua ympäri kaupunkia, mutta myös mennä vuorille. Esimerkki muodikkaista ja samalla toimivista kengistä on luotettavia kengät Timberland 6 In Premium Boot W jos Grisport -vaelluskengät.
  • Saappaat - ne ovat useimmiten tyylikkäitä, mikä asettaa esteettisyyden etusijalle käytännöllisyyden edellä. Ehdotusten joukosta löydät kuitenkin myös malleja, jotka ovat hyviä kenkiä ankaraan talveen. Varmista kuitenkin, että niissä on hyvä pohja, ne ovat lämpimiä ja vedenpitäviä. Saatat pitää esim. mustat lyhyet lakatut eristetyt saappaat tai naisten saappaat mustilla nastoilla Y208.

Parhaat miesten talvikengät

  • Vaellus - tämä on ehdoton numero 1 kovien talvikenkien miesten keskuudessa. Ne ovat täydellisiä kaupunkien tyylitelmissä, mutta myös silloin, kun odotat vaellusta vuorilla tai kävelyä jäisellä pinnalla. Ne ovat muodikkaita, lämpimiä, mukavia ja vedenpitäviä. Suosittelemme esimerkiksi tämän vuoden trendiä - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY tai hallitsi vuosia Timberland 6 In Premium Boot M.
  • Saappaat - tämäntyyppiset jalkineet eivät ole vain erittäin muodikkaita ja sopivat hyvin kaiken kanssa, mutta myös täyttävät täydellisesti odotukset talvisaappaista. Ne suojaavat hyvin kylmältä, ovat vedenpitäviä ja kestävät vaurioita. Etsitkö sellaisia? Ehkä pidät niistä Big Star mustat saappaat.
  • Chelsean saappaat - ehkä ne eivät ole klassisia saappaita ankaralle talvelle, mutta monien ehdotusten joukosta löydät ne, jotka toimivat. Suosittelemme malleja, joissa on paksu pohja ja jotka on valmistettu materiaaleista, jotka eivät kastu kyllästyksen jälkeen. Esimerkiksi, McKey miesten mokkanahkaiset nilkkurit 284 musta, joissa on paksummat vaahtomuovipohjat, jotka tarjoavat hyvän eristyksen maasta.

Kuten näette, vaativiin talviolosuhteisiin tarkoitetut kengät voivat näyttää erilaiselta. Voit päättää, valitsetko urheilullisen vai tyylikkään viimeistelyn. Tärkeintä on, että sinun on oltava mukava ja jalkasi ei jäädy. Katso laajempi tarjonta KeeShoesista ja löydä tarpeisiisi räätälöity ratkaisu!