Saappaat ankaraan talveen - mitä sinun pitäisi valita?


Talvi on yllättänyt kuljettajia jo vuosia. Vaikka kylmät kuukaudet ovat tulossa ja on aika laittaa talvirenkaat - kuljettajat ovat yllättyneitä. Älä anna sen yllättää sinua muodin suhteen. Varmista, että sinulla on talvisaappaat etukäteen. Niiden tulisi olla lämpimiä, vedenpitäviä ja erittäin mukavia. Ehdotamme, mikä tulee olemaan paras naisille ja mikä miehille!

Mitä etsiä ostaessaan kengät kovaa talvea varten?

Etsitkö oikeita kenkiä kovaan talveen? Pelkäätkö, että kengät osoittautuvat riittämättömäksi suojaksi kylminä päivinä ja haluatko löytää todella laadukkaan tuotteen? Sitten on useita näkökohtia, joiden pitäisi olla ratkaisevia ostaessaan. Tässä he ovat!

Ensinnäkin - panosta lämpömukavuuteen. Tämä koskee sekä naisten että miesten talvikengät. Suosittelemme niitä, jotka on eristetty lampaannahalla tai muulla täyteaineella, mutta tärkeintä on suojata jalkasi todella kylmältä. Muista, että raajat jäätyvät nopeimmin!

Toiseksi - valitse vedenpitävät materiaalit. Kun kävelet lumella, lätäköillä tai sateessa, kenenkään sisään ei saa päästä vettä. Joskus ratkaisu on erityinen kyllästäminen, mutta ehtona on, että ne olivat kengät, jotka on valmistettu sopivista kankaista, esimerkiksi luonnonnahasta.

Kolmas - vakaus. Tämä pätee etenkin naisten ankaraan talveen tarkoitettuihin kenkiin. Luo korkeat korot ja epävakaat korot. Ne eivät toimi täysin lumella tai jäällä, ja altistavat sinut suurelle vaaralle. Hetken tarkkailu ja voit siirtää nilkkaasi, rikkoa jalkasi tai jopa rikkoa pään.

Neljäs - oikea pohja. Ellet kiinnitä erityistä huomiota pohjaan kevät- tai kesäkengissä, se on tässä erittäin tärkeä asia. Pohjan tulisi olla erityisen muotoinen - sisennykset ja korvakkeet, jotta et liu'u jäiselle pinnalle.

Viides - estetiikka. Ankara talvi ei tarkoita, että sinun on käytettävä rumaja kenkiä, joista et pidä. Tarjous on niin laaja, että löydät helposti variantin, joka vastaa täydellisesti tyyliodotuksiasi.

Naisten parhaat kengät ankaraan talveen

  • snowboots - monille naisille tämä on talvisaappaten ykkönen. Ehkä koska ne ovat erittäin lämpimiä ja mukavia. Tässä yhteydessä sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota pohjatyyppiin - sen on oltava vakaa ja liukumaton. Varmista myös, että kengät eivät kastu. Suosittelemme esimerkiksi Mustat saappaat kalvo Caprice 26221. Niiden sisustus on vuorattu pehmeällä turkilla, ja paksut pohjat, joiden usean senttimetrin alusta on erinomainen eristys maasta.
  • vaellus - mielestämme tämäntyyppiset jalkineet tulisi valita useimmiten ostaessaan kengät kovaa talvea varten. Ne on suunniteltu pitämään ne lämpiminä, mukavina ja vakaina kaikissa sääoloissa. Voit liikkua heidän ympäri kaupunkia, mutta myös mennä vuorille. Esimerkki muodikkaista ja toimivista kengistä ovat luotettavia Timberland 6 Premium Boot W -kengät tai Grisport vaelluskengät.
  • kengät - useimmiten ne ovat tyylikkäässä muodossa, mikä asettaa estetiikan etusijalle ja ohittaa käytännöllisyyden. Siitä huolimatta ehdotuksista löydät myös sellaisia ​​malleja, jotka ovat hyviä saappaita ankaraan talveen. Varmista kuitenkin, että niillä on hyvä pohja, että ne ovat lämpimiä ja vedenpitäviä. Saatat pitää esimerkiksi mustat lyhyet lakatut eristetyt saappaat tai naisten mustat saappaat, joissa nastat musta Y208.

Paras kengät kovalle talvelle miehille

  • vaellus - on absoluuttinen numero 1 miesten saappaissa ankaraan talveen. He tekevät mitalin kaupunkien tyylityksissä, mutta myös kun olet retkeillä vuorille tai kävellä jäisellä pinnalla. Ne ovat muodikkaita, lämpimiä, mukavia ja vedenpitäviä. Suosittelemme esimerkiksi tämän vuoden trendiä - LUONNON FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY tai vuosia hallinneen Timberland 6 Premium Boot M -kengät.
  • kengät - tämäntyyppiset jalkineet eivät riitä, että ne ovat erittäin muodikkaita ja kulkevat kaiken mukana, ne myös täyttävät täydellisesti odotukset kengistä kovaa talvea varten. Ne suojaavat kylmältä, ne ovat vedenpitäviä ja kestäviä vaurioille. Etsitkö sellaista? Saatat myös pitää siitä Big Star mustat saappaat.
  • elastinen puolin - Ehkä ne eivät ole klassisia kenkiä kovaan talveen, mutta monien ehdotusten joukosta löydät sellaisia, jotka läpäisevät kokeen. Suosittelemme malleja, joissa on paksu pohja ja jotka on valmistettu materiaaleista, jotka eivät kastu kyllästämisen jälkeen. Esimerkiksi, McKey miesten mokkanaappaat sidottu 284 mustaan, on paksumpia vaahtokumipohjia, jotka ovat hyvin eristetty maasta.

Kuten näette, ankaraan talveen kengät voivat olla eri mieltä. Sinun on valittava, valitsetko urheilullisen tai tyylikkään viimeistelyn. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi ja jalkasi ei jääty. Tutustu laajempaan tarjoukseen ButyModne.pl-sivustossa ja löydä tarpeitasi vastaava ratkaisu!