Saappaat koristeilla - osuma syksyllä 2018


Tällä kaudella suosituimmat ovat eri tyyppisiä saappaita, mutta - ei vain mitään. Kyse on kauniista ja silmiinpistävästä lisävarusteesta, kuten suihkusta, nastasta, rintamerkistä ja jopa paksuista nauhoista. Monet kengänmallit tänä syksynä tekevät meistä halutessamme käyttää niitä eikä vain löysien, rentojen stylizointien vuoksi. Myös niille, jotka vaativat ja tyylikäs. Miten kytket sen? Ensinnäkin päällysvaatteilla. Kynsikengät, joissa on kynnet, ovat käyttökelpoisia trenssi- ja päällystekerroksissa. Tämän kynsin saamiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joissa on ketjun tai koristeelliset litteät nastat, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja vähän hulluutta vaatteiden muotoilussa.

Tällä kaudella suosituimmat ovat eri tyyppisiä saappaita, mutta - ei vain mitään. Ne ovat pääasiassa kauniita ja silmiinpistäviä lisävarusteita, kuten suihkukoneita, nastoja, laastareita ja jopa paksuja nauhoja. Monet kengän mallit tänä syksynä tekevät meistä halutessamme käyttää niitä, eikä vain löysien, rentojen stylaatioiden vuoksi. Myös niille, jotka vaativat ja tyylikäs.

Miten kytket sen? Ensinnäkin päällysvaatteilla. Kynsikengät, joissa on kynnet, ovat käyttökelpoisia kaivoksen ja päällysteiden osalta. Tämän kynän hankkimiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joissa on ketjun tai koristeelliset litteät nastat, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja vähän hulluutta vaatteiden muotoilussa.

Mitkä ovat saapikkaat, jotka sinulla on tänä syksynä?

Kuten mainitsimme, muodikkailla jalkineilla on paitsi mielenkiintoinen leikkaus ja väri, myös erilaisia ​​lisävarusteita. Useimmiten ne ovat vain metallisia koristeita, nastaa, samaan aikaan kupera ja litteä, mielenkiintoisilla muodoilla. Usein nämä ovat myös pieniä nastoja, tuskin näkyviä - mutta antavat jotain mielenkiintoista koko tyylille. Sidotut kengät ne muistuttavat usein lasten jalkineita, mutta lyhyellä turkilla ja rento tyylillä korkilla, koko asia voi tehdä hämmästyttävän vaikutelman. Tällaiset saappaat ovat erittäin yleismaailmallisia, vaikka niillä olisi edellä mainitut koristeet. Se on täydellinen tapa tämän vuoden syksyyn.

Miten valita saappaat huolellisesti?

Tyylikkäille tyylille kannattaa valita korkokengät. Tämä pätee erityisesti pieniin naisiin, jotka haluavat erottua joukosta. Tällä tavoin voit näyttää itsellesi maailman täysin eri puolelta ja tuntuu hyvältä kahdessa päivässä samoissa kengissä, mutta ... täysin eri stylaatioissa. Saappaat toimivat myös pörröisen syksynvärisen takin kanssa. Tämä huivi tuulisissa aamuisin ja tällainen asu sopii erinomaisesti opintoihin tai töihin, joissa ei ole ennalta suunniteltua pukukoodia. Saappaat tällä kaudella sopivat vain kaikkeen - muodin mieltymyksistämme riippumatta ja luultavasti se on todella hieno niissä.