Saappaat koristeilla - syksyn 2018 hitti


Tällä kaudella erityyppiset saappaat ovat suosituimpia, mutta eivät mitä tahansa. Ne koskevat lähinnä kaunista ja huomiota herättävää lisävarustetta, kuten suihkukoneita, nastoja, laastareita ja jopa paksuja nauhoja. Monet tämän syksyn kenkämallit saavat meidät haluamaan laittaa ne päälle, ei vain löysien, rentojen tyylitelmien vuoksi. Myös vaativammille ja tyylikkämmille. Kuinka yhdistää se? Pääasiassa päällysvaatteiden kanssa. Trenssitakkeissa ja takkeissa lakatut saappaat, joissa on kynsi, ovat hyödyllisiä. Tämän kynnen saamiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joiden sivulle on lisätty ketju, tai koristeellisia, litteitä nastoja, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja hieman hulluutta vaatteidensa muotoilussa.

Tällä kaudella erityyppiset saappaat ovat suosituimpia, mutta eivät mitä tahansa. Ne koskevat lähinnä kaunista ja huomiota herättävää lisävarustetta, kuten suihkukoneita, nastoja, laastareita ja jopa paksuja nauhoja. Monet tämän syksyn kenkämallit saavat meidät haluamaan laittaa ne päälle, ei vain löysien, rentojen tyylitelmien vuoksi. Myös vaativammille ja tyylikkämmille.

Kuinka yhdistää se? Pääasiassa päällysvaatteiden kanssa. Trenssitakkeissa ja takkeissa lakatut saappaat, joissa on kynsi, ovat hyödyllisiä. Tämän kynnen saamiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joiden sivulle on lisätty ketju, tai koristeellisia, litteitä nastoja, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja hieman hulluutta vaatteidensa muotoilussa.

Mitkä ovat saappaat, jotka sinun on hankittava tänä syksynä?

Kuten mainitsimme, muodikkailla jalkineilla on paitsi mielenkiintoinen leikkaus ja väri, myös erilaisia ​​lisävarusteita. Useimmiten nämä ovat metallikoristeita, kuten nastat, kuperat ja litteät samanaikaisesti, mielenkiintoisilla muodoilla. Usein nämä ovat myös pieniä nastoja, tuskin näkyviä - mutta ne antavat koko tyylille jotain mielenkiintoista. Saappaat nauhoituksella Ne muistuttavat usein lasten kenkiä, mutta lyhyellä turkilla ja rentoon tyyliin suunnitellulla hatulla kokonaisuus voi tehdä sähköistävän vaikutelman. Tällaiset saappaat ovat erittäin yleisiä, vaikka niissä olisi edellä mainitut koristeet. Tämä on täydellinen tapa tänä syksynä.

Kuinka mielenkiintoinen on saappaiden valinta?

Tyylikkääseen muotoiluun kannattaa valita kengät, joissa on alusta. Tämä pätee erityisesti pieniin naisiin, jotka haluavat erottua joukosta. Tällä tavalla voit näyttää itsesi maailmalle aivan eri näkökulmasta ja tuntea olosi hyväksi kahden päivän ajan samoissa kengissä, mutta ... täysin eri tyyleissä. Saappaat toimivat hyvin myös pörröisen takin kanssa, jossa on syksyinen väri. Lisäksi huivi tuulisille aamuille ja tällainen asu sopii erinomaisesti opiskeluun tai työhön, jossa ei ole pukeutumiskoodia etukäteen. Saappaat tällä kaudella Ne yksinkertaisesti sopivat kaikkeen - riippumatta muodin mieltymyksistämme, ja mielestäni se on todella hienoa heissä.