Soljet ja ketjut kengissä. Tapaa suosikkimme, joissa teet WOW-efektin!


Vaikuttavat soljet ja kiiltävät ketjut kengissä ovat tämän kauden kiistaton hitti. Nämä aksentit koristavat saappaita, saappaita ja jopa mokasiineja luoden ilmiömäisen vaikutelman. Mietitkö, mitkä mallit ovat muodikkaimpia ja missä teet parhaan vaikutelman? Tästä oppaasta löydät kengät soljilla ja ketjuilla, jotka ovat varastaneet sydämemme!

Hengitä elämää vanhoihin kenkiisi!

Haluatko muuttaa vanhojen kenkien ulkonäköä, jotka ovat palvelleet sinua vuosia? Jos päällisessä on pieniä käytön jälkiä ja pohja on vielä käveltävä, meillä on hyvä idea!

Tarvitset näyttävän soljen tai ketjun. Halutessasi voit käyttää niiden metalliväriä tai maalata ne spraymaalilla, esim. mustaksi. Liimaa ne sitten kuumaliimalla kenkiin ja olet valmis. Voit lähteä tielle keräämällä ohikulkijoiden ihailevia katseita.  

Mitkä solkikengät valita? Yleiskatsaus suosikkimalleistamme

Jos sinulla ei ole taitoa tehdä tee-se-itse-projekteja, lyö vetoa valmiisiin projekteihin. Soljet ja ketjut koristavat kenkiä täydellisesti kaikkina vuodenaikoina, ja jalkineiden suunnittelijat ja valmistajat päihittävät toisiaan yhä innovatiivisemmissa ideoissa.

Sinua ajatellen olemme laatineet yleiskatsauksen suosikkimalleistamme, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Tilaa malli, joka pisti silmään eniten ja nauti upeasta lookista ympäri vuoden!

Kesäehdotukset

Kesällä vetoa tossut mukavalla alustalla klassisilla soljeilla minimalistisessa painoksessa. Musta väri täydentää täydellisesti mitä tahansa tyyliä, ja korkealaatuinen ekologinen nahka saa sinut näyttämään upealta riippumatta siitä, mitä käytät.

Syksyn suosikkeja

Valitse alkusyksystä harmaat, lakatut kengät alkuperäisellä soljella. Käytä niitä toimistossa tai joka päivä ja nauti erinomaisesta mukavuudesta ja täydellisestä ulkonäöstä joka kerta.

Täydellinen beigeksi trenssitakiksi syksyllä beige-saappaat, joissa solki ja upeat leikkaukset. Päällisen käärmeen herkkä rakenne lisää korostusta mihin tahansa tyyliin. Yhdistä ne sekä housuihin että ilmaviin maxihameisiin.

Talven hittejä

Valitse talveksi naisten laukkuja soljeilla. Heidän sotilastyylinsä on jumalallinen vastapaino naisellisille tyyleille. Voit myös käyttää niitä menestyksekkäästi muodikkaiden hankausfarkkujen ja pesun jälkeen kadonneiden oversize-paitojen kanssa, jotka eivät päätyneet kumppanisi vaatekaappiin, vaan päätyivät sinun vaatekaappiisi :-)

Jos olet kiinnostunut soljellisista kengistä naisellisemmassa versiossa, muista kiinnittää huomiota mustakorkoiset saappaat. Käytä niitä toimistossa, treffeillä ja joka päivä. Ne ovat niin mukavia, että sinun on vaikea erota niistä! 

Etsitkö ketjusaappaat? Meillä on kaksi ehdotusta, joista tulet rakastamaan! Beiget saappaat tolppassa ne sopivat täydellisesti hameisiin ja mekoihin, pidentäen optisesti jalkoja. Niiden suuri etu on kyky avata ketju. Jos haluat hienovaraisempia ratkaisuja, valitse luonnonnahasta valmistetut korkeat saappaat, joissa päällisen sivulla pieni ketju.

Kevään ideoita

Etsitkö herkkiä kevätkenkiä, jotka heijastavat ainutlaatuista tyyliäsi eivätkä ole samalla ylivoimaisia? Päättää vaaleanharmaa malli hopeisilla soljeilla. Tämä hienovarainen väri täydentää täydellisesti kevätyhdistelmiä! 

Onko kevät sitä aikaa, jolloin kurkotat innokkaasti loafereja? Emme ole yhtään yllättyneitä! Rakastamme näitä kenkiä niiden ainutlaatuisuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Jos haluat laittaa niihin muodikkaan aksentin ketjun muodossa, meillä on ehdotus, josta tulet rakastamaan. Klassikko limppuja koristeellisella ketjulla he todistavat itsensä niin toimistossa kuin päivittäin.

Jos olet kiinnostunut kengistä, jotka ovat mahdollisimman mukavia ja samalla tyylikkäitä, kiinnitä huomiota vaaleanpunaiset tennarit ketjulla. Meidän on myönnettävä, että herkkä vaaleanpunainen sävy yhdistettynä kullan kimalteeseen tekee työn!

Mihin kannattaa laittaa kenkiä, joissa on soljet ja ketjut?

Koska kokoelmassasi on jo soljilla tai ketjuilla varustettuja kenkiä, mietit varmasti, minkä kanssa käytät niitä, jotta et tee muodista faux-pasia. me ehdotamme!

Soljet ja ketjut ovat niin huomaamattomia yksityiskohtia, että voit muotoilla niitä menestyksekkäästi eri tavoin. Jos pidät herkästä mutta äärimmäisen muodikkaasta efektistä, valitse yksiväriset yhdistelmät, joissa kulta- tai hopeaketju soittaa ensimmäistä viulua. Yhdistä korusi väriin ja olet valmis!

Raskaat soljilla varustetut kengät, vaikka ne näyttävät edustavan tyypillistä maskuliinista katutyyliä, harmonisoituvat ilmiömäisesti tyttömäisten, ilmavien hameiden kanssa. Valitse malli, jota haluat käyttää kesällä, esimerkiksi punainen, laskostettu hame, jossa on herkkiä kukkia. Laita päälle oversize'uusi pusero, jonka sävy vastaa kenkiä ja työnnä etuosa hameeseen luodaksesi rypytetty vyötärö. Jos haluat tehostaa tätä vaikutusta, lisää vyö, jossa on samanlainen solki.

Voit käyttää näitä kenkiä housujen kanssa. Valitsetpa löysät farkut vai et poikaystäväovatko asennetut vahatut putket päätettävissäsi. Päälle - tilaisuudesta ja mieltymyksistäsi riippuen - voit pukea päällesi paidan, puseron tai takin. Katso kuinka yksinkertaista se on?