Suosittelemme, mitkä kengät sopivat paitamekkoon. Inspiroidu!


Paidamekot ovat erittäin suosittuja naisten keskuudessa. Voit käyttää niitä toimistossa klassisten korkokenkien kanssa, treffeillä pitkiä lahkeita korostavilla korkokengillä tai vaikka kävellä ympäri kaupunkia yhdistämällä ne mukavien tennarien kanssa. Paidamekot sopivat täydellisesti sekä lämpimiin että kylmiin päiviin. Olemme koonneet oppaaseemme mielenkiintoisimmat muotoiluideat. Inspiroidu!

Muutama syy miksi rakastamme paitamekot

Yksi monien naisten suosikkivaatteista on paitamekko. Tämä asu, riippuen tyylistäsi, antaa sinulle enemmän tai vähemmän muodollisen ilmeen.

Paidamekkojen monipuolisuus ei kuitenkaan ole kaikki, mistä rakastamme niitä. Ne ovat erittäin mukavia ja luovat loistavan lähtökohdan muodin kanssa leikkimiseen. Ja tämä on, kun sinulla on sellainen kokoelmassasi, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa pohtimaan vaatekaappisi edessä ja miettimään, mitä pukisit sen päälle, koska se näyttää sinänsä loistavalta. Sinun tarvitsee vain valita oikeat kengät ja ... voit mennä.

Tarkalleen! Kengät ovat erikoisuutemme, minkä vuoksi olemme valmistaneet kourallisen inspiraatioita, joiden ansiosta luot tyylikkäitä yhdistelmiä toimistoon, treffeille ja arkeen. Valmis? Aloitetaan!

Mitä kenkiä käyttää paitamekon kanssa toimistoon?

Jos työpaikallasi on muodollinen pukukoodi, valitse hillityn väriset paitamekot ja yhdistä ne klassisiin jalkineisiin. Valitse kengät, joissa on litteä pohja tai korkokengät sen mukaan, kuinka paljon aikaa vietät jaloillasi.

Onko sinulla päivä juosta toimistolla? Panosta mukaviin mokasiineihin tai balleriinoihin. Laadukkaasta nahasta valmistetut tasapohjaiset kengät kestävät ulkonäön ja näytät aina ammattimaiselta. Voit tehostaa tätä vaikutusta käyttämällä hiusklipsiä ja pukemalla kultakelloa ranteen ympärille.

Jos haluat muodollisimman lookin, valitse korkokengät. Valitse musta tai beige malli. Ensimmäinen niistä sopii täydellisesti tummiin paitamekkoihin. Jotta hahmoa ei visuaalisesti lyhennetä, pue päälle mustat sukkahousut ja luo yhtenäinen koostumus. Beiget korkokengät puolestaan ​​auttavat sinua saavuttamaan jalkojen vaikutuksen taivaaseen asti, kun yhdistät ne nude-sukkahousuihin.

Tutustu tyyppeihimme:

Mitkä kengät sopivat hyvin paitamekon kanssa treffeille?

Oletko menossa treffeille? Paitamekko on napakymppi! Suunnitelmistasi riippuen voit muotoilla sen eri tavoilla ja nauttia WOW-efektistä joka kerta. 

Illalliselle gourmetravintolassa käytä mustaa korkokenkoa, jossa on pitkänomainen nenä. Nämä kengät ansaitsevat ehdottomasti paikan vaatekaapissasi! Ne ovat niin monipuolisia, että voit käyttää niitä eri tilanteissa. Jos haluat näyttää mahdollisimman seksikkäältä, valitse punainen, kiiltävä malli, joka saa toisen puolisosi sydämen sykkimään nopeammin! 

Oletko menossa pitkälle, romanttiselle kävelylle vanhaankaupunkiin? Jos haluat pysyä kumppanisi tahdissa, muista valita mukavat kengät. Kiilat, joissa tunnet olosi mukavaksi ja samalla huokuvat itseluottamusta, toimivat hyvin treffeille sopivan paitamekon kanssa. Lämpimänä päivänä valitse nahkatossut kiiltävällä kiilakorolla. Älä unohda täydellisesti tehtyä pedikyyriä! 

Syksyllä ja talvella valitse katseenvangitsija beige saappaat mukavaan tolppaan. Kirkas väri yhdistettynä terävien varpaiden kanssa pidentää optisesti jalkojasi ja näytät ilmiömäiseltä! Nämä saappaat voidaan yhdistää sekä lyhyempiin että pidempiin paitamekkoihin ja näyttävät upeilta joka kerta.

Katso suosikkimme:

Mitä kenkiä käyttää paitamekon kanssa joka päivä?

Paitamekkoa, vaikka se näyttää olevan suhteellisen muodollinen pukeutumiselementti, voidaan käyttää onnistuneesti joka päivä ilman erityisiä tilaisuuksia. Sinun tarvitsee vain valita oikea kenkäpari, joka antaa sille enemmän rentotästä hahmosta.

Sinulla on varmasti valkoiset lenkkarit kokoelmassasi. Nämä kengät ovat täydellisessä harmoniassa muodikkaan paitamekon kanssa. Myös tennarit tulevat olemaan hitti. Valitse alustalle vaalean sävyiset jalat optisesti pidentämään. Täydentääksesi ilmettäsi kurkota nahkainen, rento käsilaukku tai reppu. Kiinnitä hiuksesi korkeaan nutturaan, lisää niihin pari ilmeikkäät korvakorut ja kiinnitä rannekoru nilkan ympärille ja nauti upeasta arjen ilmeestä. 

Kuumina päivinä käytä mukavia tossuja neutraalin beigen tai kamelinruskean sävyssä paitamekkosi kanssa. Kiinnitä ruskea vyö vyötärölle ja käytä aurinkolaseja, joissa on ruskeat kehykset ja linssit. Jos aurinko tekee veronsa, muista käyttää hattua, joka lisää hattuasi asu"sille "jollekin" ja suojaa sinua voimakkailta säteiltä. 

Syksyllä pue kuitenkin klassiset saappaat jalkaan. Valitse suosikkivärisi malli ja käytä sitä pohjepituisten paitamekkojen kanssa. Kun sää on erityisen huono, pue olkapäillesi lämmin villapaita sopivassa sävyssä. 

Tapaa suosikkimme: