Suosituimpien urheilubrändien ikoniset kenkämallit


Jotkut kenkätyylit kaikuvat takaisin muotiin, ja jotkut eivät ole koskaan edes poistuneet muodista! Epäilemättä yleisimmin se on jalkineet, joilla on mukavuutensa vuoksi lukuisia uskollisia faneja ympäri maailmaa. Tiedätkö, mitkä tarvitset kaappissasi? Esittelemme suosituimpien urheilubrändien ikonisia kenkämalleja!

Ikoniset Adidas-kengät

Se, että urheilujalkineita kutsutaan yleisesti "lenkkarina", puhuu puolestaan. Tämä tuotemerkki on yksi maailman vanhimmista ja parhaista. Lähes sata vuotta se on erikoistunut laitteiden, asusteiden ja urheilujalkineiden tuotantoon.

eniten ikoniset Adidas-kengät se on ensisijaisesti klassisia valkoisia lenkkarit. 90-luvulla melkein kaikilla oli pari sellaisia ​​"lenkkarit" kotona. Nykyään 30 vuoden takainen muoti on palannut elävästi, siksi myymälöistä löytyy paikallisen suunnittelun päivitettyjä versioita, kuten Adidas Yung-96 M EE3682 valkoinen. Naiset puolestaan ​​valitsevat mielellään värikkäitä versioita, kirkkaina ja / tai pastellisävyinä, kuten Adidas Forest Grove W EE5847 kengät.

Myös ikonisen Court-mallin variaatiot ovat olleet erittäin suosittuja vuosien ajan. Nykyään löydät paljon mielenkiintoisia variantteja tästä yksinkertaisesta leikkauksesta, jonka sivulle on ominaista kolme raitaa. Naiset pukeutuvat mielellään mm. Adidas Grand Court W EE9689 kengät valkoiset erittäin muodikkaisilla holografisilla inserteillä. Herrat mieltävät usein esimerkiksi Adidas Vl Court 2.0 M DA9873 siniset kengät, loistava farkut. Tämä on ajaton nuorten malli, joten jokaisen, joka haluaa vangita muutaman vuoden, tulisi ehdottomasti valita tällaiset kengät.

Ikoniset Niken kengät

Nike on Amerikassa yhtä tunnettu kuin Adidas Euroopassa. Nykyään se on tietysti yleinen kaikkialla maailmassa ja sen tuotteet voidaan nähdä eri alojen parhaimmilla urheilijoilla. Lapsuudessa monet meistä unelmoivat esittelemästä pihalla uusilla "ratsioilla". Nyt voit valita monista eri malleista, mutta osa niistä tunnistaa heti ns klassikoita.

Ikoniset Niken kengät vuosien mittaan he ovat vain vähän muuttaneet muotoaan. Yksi tunnetuimmista on Cortez-tyyppi. Tyypillinen yhdistelmä valkoista, punaista, sinistä ja suurta brändilogoa on vallannut koko maailman, eivätkä ne silti poistu muodista. Tyypillisin on malli kuten Nike Classic Cortez Nahka M 749571-154 valkoinen, mutta tänään voit tavata sen eri lajikkeet. Naiset voivat valita hiukan erilaisen väriyhdistelmän valitsemalla esimerkiksi Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 kengät valkoiset.

Ilmavoimamallit, joissa on ylemmät päälliset, ovat myös erittäin ominaisia, joita muut merkit ovat jäljittäneet vuosien ajan. Miesten tyypillisin vaihtoehto on muun muassa Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 kengät mustat, mutta usein myös valkoisen tai muodikkaan sinappisävyisen version. Naiset voivat myös saada sellaisia ​​jalkineita, esim. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 musta. Tämä on erittäin mukava, universaali malli, täydellinen kylmempiin päiviin. Se takaa optimaalisen lämpötilan sisällä, suojaa tehokkaasti vedeltä ja imee täydellisesti maanpaineen.

Ikoniset New Balance -kengät

Vanhin tunnetuista urheilujalkineiden merkeistä on amerikkalainen New Balance -yritys. Se on luonut kenkiä jo vuodesta 1906, jotka tekevät vaikutuksen mukavuudellaan ja mielenkiintoisella suunnittelullaan. Mielenkiintoiset väriyhdistelmät ovat erityisen ominaisia ​​tälle yritykselle. Vuosien varrella brändi on itse edistänyt suuntauksia, jotka ovat niin suosittuja, että ne voidaan nähdä tuhansien ohikulkijoiden jaloilla.

Ikoniset New Balance -kengät ne perustuvat yleensä ainutlaatuisiin väriyhdistelmiin. Klassisten lenkkarien tyyli muuttuu hieman - se on vain hieman parantunut. Viime vuosina naisten suosituimpia malleja ovat pastellisävyiset, ts. New Balance kengät W W55TLC vaaleanpunainen ja New Balance kengät GC574D5 vihreä. Huolimatta siitä, että ne ovat urheilujalkineita, heillä on valtava viehätys. Epätyypillisestä rinnastamisesta naisilla tai jopa tyylikkäillä mekkoilla on tullut yleisesti hyväksytty suuntaus.

Herrat ovat erityisen kiinnostuneita valitsemaan klassikoita. Malli 997 on ollut melkein muuttumaton 30 vuotta! 90-luvun trendien paluu rohkaisee sinua käyttämään sellaisia ​​esineitä kuin esim. Uudet Balance M CM997HEQ kengät. Valkoisen, punaisen ja sinisen yhdistelmä on kuolematon klassikko. Jos pidät siitä hieman vaimeammissa sävyissä, ne toimivat hyvin esimerkiksi Uusi Balance M CM997HBK kengät mustat. Ne ovat erittäin monipuolisia, joten voit käyttää niitä sekä päivittäiseen käyttöön että takkiin tarkoitettuihin paitoihin.

Adidas, Nike ja New Balance ovat jalkineita, jotka ovat yleisiä kaikkialla maailmassa. Se on saanut niin suuren suosion syystä! Korvaamaton mukavuus ja esteettinen muotoilu ovat täydellinen yhdistelmä. Suosituimpien urheilubrändien kengän ikonit, edulliset hinnat, löytyvät osoitteesta butymodne.pl! Tarkista tarjous valitaksesi sinulle täydelliset jalkineet päivittäin!