Syksy saappaat - mitä valita?


Lomat päättyivät käsittämättömästi. Päivät ovat lyhyempiä, viileämpiä ja synkempiä. Joten on aika vaihtaa vaatekaappi sopimaan syksyn säähän. Hyvälaatuisilla kengillä on tässä tärkeä rooli - niiden tulee olla mukavia, lämpimiä ja mieluiten vedenpitäviä. Ei voi olla piilotettu, että syksyllä sää voi ottaa tietullinsä. Ehdotamme, mitkä syksyn saappaat valita ja mitkä mallit ovat tällä hetkellä kuumia!

Millä ominaisuuksilla pitäisi olla hyvät saappaat syksyksi?

Tiedämme, että et välitä vain mukavuudesta käytön aikana, vaan myös toiminnallisuudesta, estetiikasta ja yleismaailmallisuudesta. Kengän valinnassa tulisi siis ohjata sitä tosiasiaa, että jalkineet olivat kuluneet hyvin, selvisivät parhaiten useita vuodenaikkoja, mutta samalla sekoittuivat hyvin tyyliteltyimme. Joten tässä on joitain asioita, joista kannattaa kiinnittää huomiota ostaessasi!

  • Valmistusmateriaali - etsiessään saappaita syksyyn, et voi sivuuttaa niin tärkeää asiaa kuin materiaali. Sataa usein syksyllä, joten on parasta, että se on hyvin kyllästettyä täysjyvänahkaa. Myös keinotekoiset materiaalit toimivat - esim. Kumi tai muu, vedenpitävä korkealla kalvolla. On parempi luopua nopeasti kastuvista kankaista - joten odota keväällä lenkkarilla.
  • Räätälöity kantapää - syksyn saappaat voivat olla eri muodoissa. Ne toimivat hyvin tasaisella tai herkällä 3 cm kantapäällä. Jos kuitenkin haluat laittaa ne tyylikkäämpiä tyylityksiä varten, voit valita koron, kantapään tai kiilan. Tärkeintä on, että kenkä on vakaa ja takaa sinulle liikkumisvapauden.
  • Oikea koko - vaikka se onkin vähäinen asia, on syytä muistaa, että syksyllä päätämme usein paksummista sukeista. Silloin liian hyvin istuvat kengät voivat osoittautua tiukkoiksi ja saada meidät kiinni. Suosittelemme valitsemaan malli, joka ohutta sukkaa jättää sinulle hieman löysäksi, joten on parasta tarkistaa kokotaulukko ja valita se insertin pituuden mukaan.
  • Estetiikka, joka sopii omistajalle - syksykengät ovat paljon vaihtoehtoja, joista valita. Voit lyödä vetoa klassiseen ja valita tavalliset Jodhpur-saappaat heikolla värillä tai voit mennä hulluksi ja valita tyylikkäästi sopivan mallin. Siellä on täysi vapaus - voit leikkiä muotilla!
  • Mukavuus - kengän tulee olla ennen kaikkea mukava. Joten jos sinun on valittava mitä saappaat valita syksyllä, ole käytännöllinen. Päivittäin korkokengät eivät toimi, mutta eniten juhlissa edellyttäen, että voit kävellä niissä ja tämä ei ole sinulle ongelma.

Muodikkaimmat saappaat syksyllä tällä kaudella

Kuten mainitsimme, saappaat ovat eri muotoisia. Ne ovat litteitä, korkokenkiä, korkokenkiä tai kiiloja; valmistettu nahasta, mokkasta ja muista materiaaleista kaikissa väreissä. Kun tilaat mallin itsellesi, ohjaa ennen kaikkea mieltymyksesi. Jos haluat kuitenkin tietää, mikä on kuuma, esittelemme tämän kauden muodikkaimmat syksyn saappaat!

Jodhpur-saappaat ovat jalkineita, joissa on matala kantapää, ja yläosa on yleensä nilkan yläpuolella. Ne voivat olla nahkaa, mokkaa, eko-nahkaa ja muita materiaaleja. Niiden pohja on yleensä kumia, mikä varmistaa vakauden ja mukavuuden. Näiden kenkkien ominaispiirre on kumin ompelu yläreunan sivuille - toisinaan erivärisissä väreissä. Kiinnostaako Jodhpur-saappaat? Ehkä pidät malleista: Pikku Joutsen musta klassinen Jodhpur-saappaat tai

Cowboy-saappaat - ne muistuttavat maalaistyyliä, mutta toisin kuin esiintymiset, ne ovat nyt kauden hitti. Julkkikset ja muotiblogit ovat innokkaasti käyttäneet sellaisia ​​laskukenkiä. Ne erottuvat terävästä varpaasta, matalasta kantapäästä ja leveästä yläosasta. Esimerkkejä tämäntyyppisistä kengistä ovat pienet joutsenpruunit korkokengät cowboy-saappaat ja ruskeat Anabelle-mokkanaappaat .

Työntekijät - tämäntyyppiset kengät antavat luonteen kaikille tyyleille. Rikkaasti solisteilla, niiteillä ja suihkulla koristeltu, ne kaarevat jopa rauhallisimmalta. Ne ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä. Vaikka ne näyttävät massiiviselta, ne toimivat myös hyvin mekkojen kanssa, luoden saalistusvoimaisemman, rock-ilmapiirin. Suosittelemme tarkistamaan Seastar- mallien muodikkaat pussit ja Daszyński-ruskeat pussit .

Leikkauskengät - jos ikkunan ulkopuolella on edelleen suotuisa sää, sinun kannattaa harkita saappaiden ostamista, joissa on vähän altistuneita tiloja. Se on kauden hitti, jota naiset ympäri maailmaa rakastavat. Muista tutustua ehdotukseemme - esimerkiksi Corina-ruskeat velour-saappaat tai mustat naisten saappaat A-407-postilla .

Kiilaketjut nilkkurit urheiluversiossa - jos pidät löysästä, rento tyyliä, pidät tämän tyyppisistä kengistä. Kiila tarjoaa mukavuutta, ja lisää samalla muutama senttimetri ja hidastaa jalkaa. Mielenkiintoisia malleja ja epätavallisia ehdotuksia, kuten Sergio Leone kiilakorot mustat tai Harmaa Naisten lenkkarit BZ8386-KB Grey .

Kuten huomaat, sinulla on monia vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse päättää heti. Vieraile butymodne.pl -kaupassa, tarkista saappaat ja löydä haluamallesi tarpeitasi vastaava variantti. Käy läpi tämän kauden muodikkaissa ja mukavissa laskukengissä. Hyvää shoppailua!