Syksyn kengät - erilaisista materiaaleista valmistettujen kenkäjen hoito


Jatkamalla edellistä artikkelia, tällä kertaa me valmistautuamme valmistelemaan muita syksyn kenkiä kaikkiin sateisiin retkille. Vaatekaapissamme on varmasti laaja valikoima jalkineita, joista sinun on pidettävä huolta oikealla tavalla. Kaikki ihmiset eivät käytä myös nahkakumppaneita. Harkitaan kuinka hoitaa muita kenkiä vähän ennen kausia.

Jatkamalla edellistä artikkelia, harkitsemme tällä kertaa muiden syksyn kenkien valmistelua kaikkiin sateisiin retkille. Vaatekaapissamme on varmasti laaja valikoima jalkineita, joista sinun on pidettävä huolta oikealla tavalla. Kaikki ihmiset eivät käytä myös nahkakumppaneita. Harkitaan kuinka hoitaa muita kenkiä vähän ennen kausia.

Missä kunnossa kengät ovat?

Tämä on erittäin tärkeä kysymys. Kenkäsi todellinen kunto tänä syksynä riippuu hänestä. Loman jälkeiset siivoukset kannattaa tehdä ja arvioida, mitkä parit sinun ehdottomasti täytyy olla tekemisissä, ja mitkä parit sinun on silti poistuttava ja käytettävä esimerkiksi syyskuun lämpimällä puoliskolla. Sano hyvästit vuotaville ja vaurioituneille kengille. Tänä vuonna kosteus voi tuhota ne nopeammin, ja käyttäjän on helppo saada kylmä. Kengänhoito on erittäin tärkeää etenkin lapsille. He keksivät usein ajatuksen juoksuttaa lätäköitä koulujen jälkeen muissa kengissä kuin hyvin suojatuissa kakkuissa.

Tarkista jalkineiden likaisuus. Jos et valitettavasti ole puhdistanut niitä ennen talvea, sinun pitäisi tehdä se nyt - varsinkin jos nämä ovat kengät, jotka on kyllästettävä. Suojaa lialta ja kosteudelta. Älä tee sitä lialla, tällä tavalla korjaat sen.

Kuinka puhdistaa ja suojata syksyn kenkiä?

Olemme jo maininneet täällä nahkakengät. On kuitenkin syytä harkita muun tyyppisten jalkineiden puhdistamista. Kyse on universaaleista ja ikuisesti muodikkaisista mokkanaapista. Mokkanahka vihaa kosteutta. Joten älä pyyhi näitä kenkiä märällä liinalla. Kannattaa tehdä se kuivana, pehmeällä, kengille omistettu harjalla. Jos sinulla ei ole, voit käyttää hammasharjaa, jolla on samankaltainen pehmeys.

Yhä enemmän päätämme myös nubukkikenkistä. Se on nahkakenkien vegaaninen vastine. Sille on ominaista karheus, mutta se on hiukan pehmeämpi kuin luonnonmateriaali. Nubuck on myös käsiteltävä kuivana. Tämä tarkoittaa herkän harjan käyttöä, joka poistaa kuivuneen lian mudan tai suolan muodossa. Tämän ansiosta jalkineet ovat paremmassa kunnossa. Lopuksi - ehdottomasti! - suojaa ne erityisellä erityisellä valmisteella, ts. kyllästä. Olet varma, että kengät kestävät pahimmat säämuutokset.