Syksyn kenkien hoito


Sinun tulee huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Vuodenajasta ja säästä riippumatta, koska ne ovat esittelymme.

Sinun tulee huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Vuodenajasta ja säästä riippumatta, koska ne ovat esittelymme. Tuhoutuneet, likaiset ja repaleiset jalkineet eivät vain näytä rumailta, vaan myös kertovat paljon omistajastaan. Syksy-talvikausi on aika, jolloin sinun on pidettävä erityistä huolta kengistäsi, jotta ne näyttävät hyviltä sateesta, mudasta ja syksyn sateesta huolimatta.

Asianmukainen huolenpito

<a href="https://keeshoes.fi/naisten-talvisaappaat-sergio-leone-67569-musta-i15767.html"><img src="https://keeshoes.fi/media/ale/auction_image/image1_15767.s2000.jpeg?_=1602352366.359716" alt="Sergio Leone 67569 naisten talvisaappaat" title="Sergio Leonen talvikengät"></a>

Materiaalin tyyppi, josta jalkineet on valmistettu, vaikuttaa hoitoon ja ylläpitoon. Nahka-, mokkanahka- ja kangaskengät tulee säilyttää eri tavalla. Siksi mokkanahan ja nupukin nahan hoitoon tarvitaan erilaista kosmetiikkaa ja erilaista sileää nahkaa ja muita materiaaleja varten. Kannattaa lukea kenkiä koskevat kuvakkeet. Vain jalkineiden asianmukainen hoito ja huolto mahdollistaa kenkien käytön monta vuotta.

Harmaa nahka

<a href="https://keeshoes.fi/ruskeat-naisten-kengat-hengst-214702-ruskea-i13205.html"><img src="https://keeshoes.fi/media/ale/auction_image/image1_13205.s2000.jpeg?_=1602359018.4636846" alt="Ruskeat naisten saappaat merkiltä Hengst 214702" title="Hengst syys/kevätsaappaat"></a>

Jos jalkine on valmistettu viljanahasta, puhdista ja levitä perinteinen tahna tai kerma ja kiillota sitten kengät. Vaaleiden ihonvärien tapauksessa kannattaa harkita värin suojaamista ennen kenkien asettamista ensimmäistä kertaa. Kyllästäminen suojaa väriä lialta, joka on väistämätöntä syksyllä.

Kiiltonahka

Kiiltonahan tapauksessa muista, että jos emme kiillota sitä säännöllisesti, sen kaunis ja kiiltävä ulkonäkö ei kestä ikuisesti. Siksi syksyllä sinun on hankittava puhdistus- ja kiillotussuihke. Vedellä ja lätäköillä ei ole positiivista vaikutusta jalkineiden ulkonäköön. Tällaisella säällä vain kumisaappaat toimivat, jos haluamme taata, että jalkamme ovat kuivat.

Mokkanahkaa tai nupukkia varten tarvitset mokka- tai nupukkiharjan ja ravitsevan suihkeen. Sen ansiosta suojaamme väriä ja suojaamme kengät pölyltä ja vedeltä. Keinonahasta valmistettuja jalkineita voidaan käsitellä liinalla ja nestemäisillä nahkapreparaateilla.

On mahdotonta suojata kenkiä kokonaan liottumiselta ja lialta. Toisaalta oikein valitut kyllästämisvalmisteet, perusteellinen puhdistus ja kiillotus voivat auttaa kenkien hoidossa syksyllä.