Syksyn puhdistus! Mitä kenkiä sinun pitäisi olla vaatekaappissasi?


Kesä loppuu hitaasti, joten kannattaa valmistautua tulevaan kauteen. Vaikka syyskuu vaimentaa säätä ja voit unohtaa syksyn, lokakuu on paljon viileämpi. Se ei pysy, joten ei muuta kuin katsella vaatekaappisi läpi ja nähdä, mitä me kaatumme kaatumiskaudesta.

Kesä loppuu hitaasti, joten kannattaa valmistautua tulevaan kauteen. Vaikka syyskuu vaimentaa säätä ja voit unohtaa syksyn, lokakuu on paljon viileämpi. Se ei pysy, joten ei muuta kuin katsella vaatekaappisi läpi ja nähdä, mitä me kaatumme syksyllä.

 

Suosittelemme, että aloitat katsauksen vaatekaapista kenkien kanssa, koska ne ovat pohjana näille viileämmille päiville. On syytä tehdä spin heidän kanssaan ja tehdä siten tilaa uusille pariskunnille. Kengät voidaan lajitella paitsi sen mukaan, ovatko ne vielä sopivia kävelyyn, vaan myös siksi, että ne ovat muodikkaita tällä kaudella. Jos haluat seurata trendejä, palvelemme sinua kaikkein mielenkiintoisimpiin trendeihin syksyllä 2016.

Eläinten teemat

Eläinten maailman tai leopardin innoittamana periaatteena on monien vuodenaikojen pisteitä muodikas suuntaus. Kenzon kokoelman syksy-talvi 2016/2017 kauden ansiosta ryhmään tuli värikäs seepra. Tämän motiivin innoittamat kengät löytyvät täältä:

Naisten pumput Big Star 27452 harmaa / palvonta

metal-

Kengät tällä kaudella on houkuteltava huomiota! Glitter, flitterit ja metalliväri on merkki siitä, että disko-suuntaus on tulossa takaisin. Se soveltuu paitsi fahionisteille myös naisille, jotka välttävät ylitsevuotoja stylaatioissaan. Ne toimivat erinomaisesti yhdessä klassisten, pimeiden housujen ja valkoisen paidan kanssa. Alla löydät kengät, jotka inspiroivat sinua:

Angello 715 ballerina

Jos kuitenkin tällainen salama on liian paljon sinulle, aseta herkempi versio tästä trendistä:

Pumput on Szpilka Złote Espinto 456/72

70 vuotta.

Vaikka se on 90-luku, joka kannattaa uusimpia suunnittelijoiden kokoelmia eri puolilta maailmaa, 1970-luvut ovat parhaita kenkien valmistuksessa. Ehkä seuraavat ehdotukset menevät sydämeenne?

Edeo 2119 musta korkokenkä musta

Nenäpiikkejä

70-luvun ja pyöreiden varpaiden muoti ei sulje pois yhtä yhtä muodikasta trendiä. Nimittäin - kengät, joissa on teräväkärkiset varpaat. Vaikka monet teistä saattavat tuntua epämiellyttäviltä, ​​ne ovat paljon naisellisempia kuin pyöreiden varpaiden mallit. On parasta aloittaa herkällä piikillä, kuten kuvissa:

Korkokengät Cobalt Espinto 456: lla

Korkea saappaat

Suuntaus on ollut jatkuvasti huipulla useiden vuosien ajan. Tähdet valitsevat jopa korkeat saappaat housujen sijasta. Emme ole tämän ratkaisun faneja, mutta tällaiset korkeat saappaat sopivat täydellisesti ilmaviin mekkoihin ja shortseihin. Tällöin tiiviisti istuvat saappaat, kuten alla olevat, toimivat parhaiten:

Caprice 25540 joustavat naisten saappaat mustat

Jos sää ei kuitenkaan ole parempi, laita hieman leveämpi yläosa ja pukkaa ne housuihin. Naisten Badura-kengät sopivat tähän, kuten alla olevassa kuvassa on esitetty:

Saappaat Kulta Badura 9097 Musta Koriste

Toivomme, että meidän lyhyt katsaus trendeihin auttaa sinua vaatekaapin kausien välisessä katsauksessa. Mitkä edellä mainituista suuntauksista ovat varastaneet sydämesi ja täydentävät vaatekaappiasi? Tai ehkä yksi näistä ehdotuksista on jo vaatekaappissasi?