Tarkista, kuinka sovitat kengät kukkaroon näyttääksesi aina upeilta


Kenkien ja käsilaukkujen yhteensovittamisesta on monia teorioita. Jotkut uskovat, että niiden yhdistäminen värin mukaan on vanhentunut ratkaisu. Toiset puolestaan ​​uskovat, että samanväriset kengät ja käsilaukku ovat synonyymejä eleganssille ja hyvälle maulle. Neuvomme sinua yhdistämään kengät käsilaukkuun, jotta ne näyttävät aina hyvältä.

Saat tyylikkään ilmeen yhteensopivilla lisävarusteilla

Kengät ja käsilaukku ovat jokaisen naisen tärkeimmät ominaisuudet. Monilla naisilla on kuitenkin ongelmia yhdistää ne näyttämään hyvältä. Mietitkö, onko kenkien ja käsilaukun oltava samanvärisiä? Tai ehkä etsit vastausta kysymykseen, pitäisikö kenkien ja käsilaukun olla samasta materiaalista?

Oppaastamme löydät arvokkaita vinkkejä, joiden avulla saat upean ulkoasun tilanteesta riippumatta. Opi muutama yksinkertainen sääntö ja hämmästy ilmiömäisellä tyylillä!

Sääntö 1. Varmista, että värit eivät ole ristiriidassa

Kun valitset kenkiä kukkaroon, sinun on varmistettava, että näiden kahden vaatekappaleen värit eivät ole ristiriidassa keskenään. Turvallinen ratkaisu on sovittaa ne yhteen värien suhteen.

Voit panostaa yksiväriseen yhdistelmään ja valita saman sävyn kengät ja käsilaukun. Voit valita mustan tikatun käsilaukun mustiin tavallisiin kenkiin. Tällä tavalla lisäät ilmettä jopa kaikkein minimalistiisimpaan tyyliin. Yhden värin eri sävyjen yhdistäminen on myös hienoa.  

Mielenkiintoista on, että samanväriset kengät ja olkalaukku voivat luoda illuusion hahmon optisesta pidentämisestä.

Jos pidät enemmän ei-ilmeisistä yhdistelmistä, valitse kontrastivärit. Klassinen yhdistelmä on valkoinen ja musta tai punainen ja laivastonsininen.

Vastakkaisten värien sijaan voit valita ne, jotka täydentävät toisiaan. Riippuen mielialastasi ja mieltymyksistäsi, yhdistä lämpimiä värejä, kuten keltaista ja punaista, tai kylmiä värejä, kuten harmaata ja violettia.  

Sääntö 2. Yhdistä kiilto ja minimalismi

Haluaisitko näyttävät, silmiinpistävät kengät? Valitsetpa punaiset nastakorkokengät tai kuvioidut moniväriset baleriinat, valitse minimalistinen kukkaro. Yhdistä se kenkiin materiaalin (esim. nahka) ja päävärin suhteen. 

Sama periaate toimii toisinkin päin. Valitse laukkuun, jossa on katseenvangitsija aihe, valitse saman sävyiset vaimeat kengät. Jos kengissäsi ja laukussasi on samanlainen kuvio, voit näyttää vanhanaikaiselta ja rumalta.

Noudattamalla tätä sääntöä voit helposti välttää kitsisen lopputuloksen. Kiiltävän ja minimalismin yhdistelmä saa sinut näyttämään kuuluisan suunnittelijan muotinäytöksen mallilta!

Sääntö 3. Älä missään tapauksessa yhdistä sesongin tarvikkeita

Muodikkaat saappaat ja paju käsilaukku? Tämä on yksi yleisimmistä etikettivirhejoita tulee ehdottomasti välttää. Jos haluat näyttää tyylikkäältä, älä missään tapauksessa yhdistä eri vuodenaikoina tyypillisiä kenkiä ja käsilaukkua.

Yhdistä kesäiset, kevyet kengät herkkiin käsilaukkuihin ja säilytä raskaat, nahkaiset mallit syksyllä ja talvella. Katso kuinka helppoa se on?

Sääntö 4. Yhdistä tarvikkeiden materiaali

Jos pidät yhtenäisestä ulkonäöstä, vältä vaihtelevia tekstuureja. Näin voit näyttää huolimattomalta. Jotta tämä ei tapahdu, yritä valita samanlaisia ​​materiaaleja.

Käytä kanvaslenkkarit kanvasisten käsilaukkujen kanssa, mokkanahkaiset lenkkarit mokkanahalla ja nahkasaappaat nahkaisten käsilaukkujen kanssa. Tämä yksinkertainen sääntö auttaa sinua luomaan upean lopputuloksen joka kerta.

Sääntö 5. Valitse todistetut ratkaisut

Kokoelmaan kannattaa ottaa mukaan tumma ja vaalea käsilaukku. Valitse neutraalit, universaalit värit, jotka sopivat useimpiin vaatteisiisi ja kenkiisi.

Jos pidät minimalistisesta tyylistä, voit ostaa onnistuneesti alkuperäisen käsilaukun. Jos taas vaatekaapissasi on enimmäkseen kuviollisia vaatteita, hyvä ratkaisu on valita hillitympi käsilaukku.

Sama tilanne on kenkien kanssa. Jos kenkäsi ovat enimmäkseen neutraaleja ja klassisia, voit sijoittaa onnistuneesti upeaan käsilaukkuun. Toisaalta, kun pidät värikkäistä kengistä, joissa on erilaisia ​​tekstuureja, valitse klassinen käsilaukku ja luo yhtenäisiä tyylejä ilman paljon vaivaa.

Sääntö 6. Muista, että paholainen on yksityiskohdissa

Jos olet erittäin konservatiivinen räätälöityjen kaavioiden kannattaja, älä unohda, että paholainen on yksityiskohdissa. Varmista, että kenkien hopeinen vetoketju vastaa laukun hopeaketjua.

Muoti tykkää tulla täyteen ympyrään

Aiemmin naiset eivät välittäneet liikaa kenkien sovittamisesta kukkaroon. Asusteiden myynnin lasku johti kuitenkin siihen, että 1950-luvulla valmistajat päättivät ottaa käyttöön kokonaan uuden muotitrendin, ns. sekoita ja sovita jossa sovitetaan yhteen koko asu, mukaan lukien kengät ja käsilaukut. 

Muoti samojen asusteiden yhdistämiseen palasi 90- ja 2000-luvun vaihteessa. Nykyään monet suunnittelijat toistavat tätä suuntausta. Sen ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä, koska muoti haluaa tulla täyteen ympyrään. Yhteensopivien kenkien ja käsilaukun yhdistelmä on ehdottomasti trendi kaudella 2022/2023.

Toivomme, että olemme onnistuneet hälventämään epäilyksesi kenkien ja käsilaukun yhteensopivuudesta. Muutaman ajattoman vaatekaapin saaminen helpottaa varmasti tätä tehtävää ja näytät harmoniselta ja tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta.