Tarkista kuinka valitset kengät vartalosi muodon mukaan


Tiimalasi, pylväs, omena, päärynä, käänteinen kolmio ... Kaikenlaiset naisen vartalotyypit ovat kauniita! Olipa sinulla aistilliset lonkat, urheilulliset olkapäät tai täydellisesti urheilulliset kaaret, haluat ehdottomasti näyttää houkuttelevalta. Yksi todistetuista tavoista korostaa vartalosi vahvuuksia on oikea kenkien valinta. Tarkista, kuinka saavutat WOW-efektin!

Yksi asia, joka auttaa sinua piilottamaan puutteesi ja korostamaan figuurisi vahvuuksia

Mietitkö kuinka korostaa vartalosi vahvuuksia ja samalla piilottaa sen puutteet? Ainoa mitä tarvitset on… oikein valitut kengät! Ne auttavat sinua saavuttamaan halutun WOW-efektin, jolloin näytät edulliselta riippumatta siitä, onko sinulla tiimalasi-, omenan- vai päärynän muotoinen vartalo. 

Lue oppaamme, jossa analysoimme jokaisen tapauksen erikseen ja ehdotimme hyväksi havaittuja ratkaisuja, jotka saavat sinut aina luottamaan. Aloitetaan!

Tiimalasi kengät

Kapea vyötärö, runsaat rinnat ja lantio ovat jokaisen tiimalasin tunnusmerkkejä. Korosta jumalallisia muotojasi valitsemalla avokärkiset kengät, jotka antavat sinulle entistä enemmän seksikäyttäytymistä. 

Vältä raskaita jalkineita, jotka voivat häiritä kehosi mittasuhteita. Jos etsit mukavia vapaa-ajan kenkiä, valitse miesten inspiroimat matalat kengät, joita voit käyttää myös tiukkojen mekkojen kanssa. Balerinasta tulee myös jokaisen tiimalasin häränsilmä. 

Vältä ohuita korkokenkiä, jotka voivat saada jaloistasi näyttämään kovemmilta kuin ne todellisuudessa ovat. Muotoasi tasapainotetaan esimerkiksi kiiloilla tai pylväillä.

Käänteisen kolmion kengät

Onko sinulla suhteellisen leveät hartiat ja samalla muodokkaat, ohuet jalat? Olet tyypillinen käänteinen kolmio! Alustat ja erilaiset massiiviset pohjat on tehty tämän vartalon muotoisille naisille ja ne luovat täydellisen vastapainon massiivisille hartioille. 

Raskaammat jalkineet auttavat tasapainottamaan vartalon mittasuhteita täydellisesti. Valitse kengät pyöreillä tai neliömäisillä varpailla, jotka luonnollisesti kiinnittävät huomion vartalosi vahvuuksiin. 

Balerinat täydentävät täydellisesti ohuita jalkojasi. Käytä myös loafereita tai tennareita päivittäin. Kylminä päivinä valitse kiehtovan väriset nilkkurit, joissa on kiehtovan väriset korkokengät tai klassiset Chelsea-saappaat.

Mene eteenpäin ja valitse rohkeat värit ja korkokengät, jotka tasapainottavat ylävartaloasi. Entä mukavat tolpat tai mukavat kiilat? Näissä kengissä vietät helposti koko päivän jaloillasi ja lisäksi tasapainotat vartalosi mittasuhteita.

Kengät omenalle

Voit kääntää huomiosi esiin ulkonevasta vatsasi valitsemalla katseenvangitsijakorkokengät korostaaksesi hoikkia jalkojasi. Kiehtovat yksityiskohdat, energisoivat värit ja alkuperäiset koristeet nilkan ympärillä ovat hitti jokaiselle naiselle, jolla on omenan siluetti.

Vältä kenkiä, joissa on pyöristetty kärki ja alustakenkiä, jotka voivat tuntua liian painavilta. Valitse sen sijaan terävät varpaat, pystysuorat koristeet ja värit, jotka vastaavat sitä, mitä sinulla on tällä hetkellä jaloissasi. Terävällä viimeistelyllä varustetut balettikengät sopivat täydellisesti myös omenoihin.

Kengät päärynälle

Täysikokoiset lantio, suhteellisen leveät reidet ja jäykät pohkeet ovat päärynöiden tunnusmerkkejä. Palauttaaksesi ala- ja ylävartalon tasapainon valitse korkokengät. Korkeat sandaalit avoimella varpaalla toimivat hyvin. Hyväksi todistettu ratkaisu on myös teräväkärkiset kengät, jotka toimivat niin arkeen kuin suurempiinkin tapahtumiin.

Valitse neutraalit värit tai sovita kenkien väri alempien vaatteiden - housujen, leggingsien tai sukkahousujen - väriin. Valitse avoimille jaloille beige-kengät. Näin pidennät optisesti jalkojasi ja ohut lantiota. 

Varo pyöristettyjä balleriinoita ja vältä solmittuja saappaita, gladiaattorikenkiä ja tiukkoja polvipituisia saappaita. Muuten kiinnität lisäksi huomiota vartalosi puutteisiin.

Kengät sarakkeeseen

Onko figuurisi urheilullinen? Onko sinulle tunnusomaista yksinkertainen rakenne ja pieni vyötärö? Olet luultavasti tyypillinen kolumni.

Täydennä suora siluettisi klassisilla pumpuilla. Valitse pyöristetyt tai manteloidut nenäkappaleet, jotka saavat sinut näyttämään naiselliselta. Toisaalta tyylikkäät piikit auttavat sinua pidentämään vartaloasi. Nilkan ympärille kiinnitetyt kengät tai tälle korkeudelle päättyvät saappaat toimivat myös hyvin.

Vältä raskaita kenkiä. Ballerinat, klassiset lenkkarit ja tennarit sopivat täydellisesti pylvääseen, ne auttavat sinua näyttämään urheilullisia muotojasi. Valitse neutraalit sävyt, joiden ansiosta pidennät optisesti muodokkaita jalkojasi.

Saavuta tasapaino

Jotkut naiset eivät tiedä kenkien merkitystä ulkonäölleen. Oikein istutettuna ne eivät vain rikasta asua, vaan auttavat myös saavuttamaan oikeasuhteisen ulkonäön, paljastamaan hahmon vahvuudet ja peittämään sen puutteet. 

Jos haluat siluettisi näyttävän harmoniselta, kannattaa valita vartalotyyppiäsi täydentävät kengät. Toivomme, että oppaamme on poistanut epäilyksesi ja auttanut sinua tekemään oikean päätöksen.