Täydelliset kengät uudenvuodenaattona!


Olemme alkamassa valmistautua uudenvuodenaaton juhliin. Riippumatta siitä, missä vietämme tämän erityisen illan, muista itsestämme organisaation lämmössä. Asun ja meikin suunnittelu on hauskaa ja mukavia tunteita. Valitkaa muodikkaita vaatteita, sopivia asusteita ja ilmiömäisiä kenkiä, jotta voisitte tuntea olonne hyväksi ja toivotamme uuden vuoden tervetulleeksi hymyillen.

Uudenvuodenaattona on oltava - ainutlaatuiset korkokengät

Korkokengät ovat ajattomia kenkiä, joita voidaan käyttää töissä, tapaamisiin asiakkaiden kanssa, tentteihin tai syntymäpäiväjuhliin. Nämä kengät, joilla on tyypillinen korkokenkä, ovat myös häiden pakollisia. Mitkä korkokengät ovat parhaita uudenvuodenaaton juhliin? Valitse ne, jotka sopivat asuumme väriltään. Muista, että 31. joulukuuta meillä on hauskaa, joten glitterit, neonvärit, ombre -korkokengät, mielenkiintoiset leikkaukset tai paksut alustat ovat trendikkäitä tänä iltana! Voimme tehdä korkokengistämme vaatteen elementin, joka herättää huomiota. Mitä meidän pitäisi välttää? Epämiellyttävät jalkineet - jalkamme alkavat satuttaa muutaman tunnin kuluttua ja miellyttävällä lankapelillä. Kun päätät laittaa suosikkikorkkasi "erityistilaisuuksiin", kiinnitä huomiota siihen, ovatko ne muodissa ja onko ne hyvässä kunnossa - kuluneet kengät voivat olla yhtä epämukavia kuin huonosti istuvat! Verkkokauppamme tarjoaa upeita uusia korkokenkiä kaikissa sateenkaaren väreissä KeeShoes.pl.

Herkät sandaalit

Sandaalit ohuilla raidoilla näyttää täydelliseltä mekon kanssa: ilmava, virtaava tai tiukka - teemme varmasti tunteen tällä asulla! Voimme myös yhdistää kesäkengät mustaan ​​silkkihaalariin. Varmistakaamme, että kiiltävien sandaaliemme kantapää on kohtuuttoman korkea - se antaa meille keveyttä, armoa ja auttaa meitä voittamaan tanssikuningattaren tittelin. Yksi huomio: meidän on liikuttava täydellisesti tällaisissa kengissä. Jos uudenvuodenaaton juhla järjestetään kerrostalon asunnossa, valitaan hieman vähemmän ylelliset jalkineet.

Klassiset, tyylikkäät pumput

Voimme myös laittaa klassisia uudenvuodenaaton juhliin sukkulat keskipitkällä kantapäällä. Näytämme niissä tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Tämä on loistava vaihtoehto, jos haluamme tanssia, koska muutaman tunnin hauskanpidon jälkeen meitä ei pakoteta vaihtamaan kenkiä. Verkkokaupan verkkosivuilla KeeShoes.pl löydät suuren valikoiman pumppuja eri väreissä. Meitä ei rajoita klassinen musta, vaikka se on täydellinen iltajuhliin. Uudenvuodenaattona voimme käyttää pastellivärisiä kenkiä, esimerkiksi vaaleanpunaisia ​​helmiä tai epätavallisen valkoisia sävyjä - muodikkaimmat odottavat meitä sukkulat kaudella. Mutta mitä tehdä, kun 31. joulukuuta lähempänä ja lähempänä ystävät kutsuvat sinut juhliin, ja mekot ja korkokengät eivät ole meidän satumme?

Tai ehkä täysin erilaiset jalkineet?

Sananlaskun mukaan - mikä on uudenvuodenaatto, niin ympäri vuoden, joten vietetään tämä erityinen yö haluamallamme tavalla - pubissa hyvän oluen ja musiikin kanssa tai ystävien kanssa 80 -luvun tyyliin Mitä vaatteita ja kenkiä meidän pitäisi valita tällaisiin vähemmän juhlasalin tapahtumiin? Tärkeintä on mukavuus ja hyvinvointi - älä pukeudu hameeseen, jos käytämme housuja 364 päivää vuodessa, äläkä pakota itseämme tekemään kauneushoitoja, jos siltä tuntuu. Muista kuitenkin, että ulkonäöllä on merkitystä tänä iltana, joten yritetään pitää huolta itsestämme. Entä kengät? Ballerinat, sidotut kengät, lenkkarit, saappaat ja jopa taistelukengät toimivat hyvin! Jos tarvitsemme uuden parin, suosikkikengät löytyvät verkkosivustolta KeeShoes.pl.

Uudenvuodenaaton juhlan pitäisi olla meille ainutlaatuinen tapahtuma, joten valmistaudutaan siihen, että se näyttää hyvältä ja pitää hauskaa koko yön. Sopivat jalkineet ovat asun välttämätön osa. Joulukuun loppu on todella korkea aika valita "ainoat" - pari, jossa toivotamme tervetulleeksi uuden, vuoden 2019.