Täydelliset miesten talvikengät vain kolmessa vaiheessa


Päivät lyhenevät ja ulkona kylmenee? Tämä on merkki siitä, että on korkea aika varustaa itsesi talvikenkiin. Miesten talvikenkiä valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin, jotka auttavat yhdistämään toimivuuden ja hyvän ulkonäön. Löydät hyödyllisiä vinkkejä tyylikkään miehen oppaastamme. Valmis?

Mitä pitää ottaa huomioon ostaessa miesten talvikengät?

Mietitkö, mitkä miesten talvikengät valita? Riippumatta siitä, valitsetko eristetyt vai tyylikkäät saappaat, kannattaa täyttää useita tärkeitä ehtoja. Oikeilla jalkineilla pystyt selviytymään kaikista haasteista, olitpa sitten menossa treffeille tai ulkoiluttamassa koiraasi.

Mieti ensin, mitä aiot tehdä. Kun olet valinnut oikean kenkätyypin, on aika miettiä tyyliä. Kadonnut? Vinkkiemme avulla miesten talvisaappaiden ostaminen on lasten leikkiä. Työskennellä!

Ensinnäkin, suunnittele toimintasi

Totta puhuen, yhden talvisaappaat eivät millään toimisi sekä vuoristoretkellä että juhlallisempiin tilaisuuksiin. Onneksi, jos pelaat sen oikein, voit olla varma, ettet kuluta omaisuuksia ja näytät upealta jokaisessa talvitapahtumassa.

Jos suunnittelet pitkiä kävelylenkkejä, valitse mukavat, vedenpitävät kengät, jotka tukevat nilkkojasi. Yhtä tärkeää on, että ne tarttuvat erinomaisesti maahan. 

Liukumaton pohja on yhtä tärkeä kengissä, jota aiot käyttää suurempia uloskäyntejä varten. Tässä tapauksessa kengän päällisen ei kuitenkaan tarvitse, mutta se voi ulottua nilkkaan.

Vaatekaapissa kannattaa olla sekä eristetyt vaelluskengät että klassiset - nauha- tai slip-on-saappaat. Voit pukea niistä ensimmäisen paitsi vuorikiipeilyyn, myös urheilulliseen tyyliin, kun taas toisen - sekä arki- että tyylikkäämpiin sarjoihin. asuja.

Toiseksi, kiinnitä huomiota toteutukseen

Älä unohda tehdä talvikengistäsi hyvin tehtyjä. Tämän ansiosta näytät aina upealta ja jalkineet palvelevat sinua vuosia. Mukavuus on yhtä tärkeää. Hyvä istuvuus ja riittävästi tilaa sormille mahdollistavat kaikkien etäisyyksien kattamisen. Älä missään tapauksessa saa päättää ostaa liian pieniä kenkiä ajatellen, että erotat ne.

Muista, että miesten talvisaappaissa tulee olla useita näkökohtia. Ensinnäkin talvisaappaiden tulee olla vedenpitäviä, luistamattomia ja eristettävä riittävästi maasta. Lisäksi oikein profiloitu kulutuspinta varmistaa tarttuvuuden lumisiin tai jäisiin pintoihin.

Vedenpitävä kalvo estää kosteuden pääsyn kengän sisään ja antaa samalla jalkojen hengittää. Huomio! Pallea ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Jos aiot käyttää saappaasi ääriolosuhteissa ja haluat pysyä mahdollisimman kuivana, valitse jalkineet, joissa on mahdollisimman vähän saumoja ja ompeleita. Lisäksi pohjan tulee olla kestävää, paksua kumia.

Kiinnitä erityistä huomiota miesten talvisaappaiden materiaaliin. Kosketus veden, lumen ja tiesuolan kanssa voi aiheuttaa näkyvää värimuutoksia ja jopa vaurioita yläpinnalle. Varmista siksi, että sinulla on aikaa huolehtia suosikkikenkäparistasi kunnolla. Jos tiedät jo, että et kiinnitä siihen huomiota, vältä mokkanahkaa ja valitse nahkaiset kengät. Se on paljon helpompi hoitaa.

Kolmanneksi yhdistä toiminnallisuus tyyliin

Nykyaikaiset jalkineiden valmistajat tekevät parhaansa yhdistääkseen toimivuuden uusimpiin trendeihin. 

Jos haluat näyttää tuntevasi muodin, valitse rohkeita malleja ja mehukkaita värejä. Jos kuitenkin pidät klassisista ratkaisuista, valitse neutraaleja sävyjä ja ajattomia tyylejä, jotka täydentävät täydellisesti lähes mitä tahansa tyyliä. Etkö vieläkään ole varma, mikä malli valita? Tutustu tyyppeihimme!

Klassiset saappaat

Saappaita rakastavat sekä miehet että naiset. Ne ovat niin ajattomia, että ne sopivat täydellisesti mihin tahansa asuun. Valitse malli mieltymystesi mukaan nauhoitettu tai lipsahdus.

Rento lopputulos saat yhdistämällä ne farkkujen ja hupparin kanssa. Jos haluat luoda tyylikkäämmän lookin, yhdistä ne chinojen ja puseron tai paidan kanssa. 

Mukavat vaelluskengät

Jos arvostat mukavuutta, valitse vaelluskengät. Malli, jossa eristys muodikkaassa sävyssä pronssi tai beige yhdistää ne helposti suosikkifarkkuisi, joissa on kulumia tai jopa lenkkihousuja. Päälle voi pukea villapaidan, jonka päällä on vetoketju.

Miesten nauhakengät talveksi

Haluatko yhdistää klassiset saappaat trapperien mukavuuteen? Lyö vetoa nauhoitetuista Timberland kengätjoita on saatavana useissa eri väreissä. Paksun, kulutuspinnalla varustetun kumipohjan ansiosta sinulla ei ole liikkumisongelmia äärimmäisissäkään olosuhteissa ja tyylikäs luonnonnahasta valmistettu päällinen saa sinut näyttämään aina tyylikkäältä.

Katso kuinka helppoa se on?

Täydellisen miesten kenkäparin löytäminen talveksi voi olla haaste. Onneksi oikean valinnan tekeminen vihjeidemme avulla on lasten leikkiä.