Todistettuja temppuja, joiden ansiosta lisäät korkeutta vain kenkien avulla


Kengissä on valtava voima! Huono istuvuus saattaa saada jalat näyttämään visuaalisesti irti muusta kehosta, mikä menettää koko siluettisi. Toisaalta, jos valitset oikean mallin, lisäät itsellesi hetkessä pituutta ja saat sinusta näyttämään hoikemmalta ja hoikemmalta. Jos olet kiinnostunut todistetuista temppuista, joiden avulla voit saavuttaa tämän vaikutuksen, muista lukea tämä artikkeli.

Kengissä on valtava voima!

Toisin kuin ulkonäöllä, kengät ovat yksi tärkeimmistä vaatteista. Niiden avulla voit tehdä tyylityksistäsi vieläkin muodollisempia tai jokapäiväisempiä ja samalla ilmaista yksilöllistä tyyliäsi.

Lisäksi kengät voivat sekä saada sinut näyttämään lyhyemmältä ja raskaammalta että optisesti pidentää vartaloasi. Hyvin istuvat jalkineet voivat antaa jokaiselle naiselle jalkojen vaikutelman taivaalle asti. Miehet voivat myös näyttää pitemmiltä huomaamattomasti. Kaikki oikein valittujen kenkien ansiosta. 

Tutustu temppuihimme saadaksesi haluamasi tulokset. Se on helpompaa kuin miltä aluksi näyttää. Työskennellä!

Käytä korkeita saappaita

Jos haluat näyttää pitemmältä, helpoin tapa on pukea jalkaan korkeat saappaat. Riippuen kyvystäsi liikkua tällaisissa jalkineissa ja vaikutuksesta, jonka haluat saavuttaa, valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

Korkeat saappaat voivat varmasti tehdä ihmeitä! Riippumatta siitä, valitsetko klassiset pumput, mukavat kiilat, korkokengät vai taivaankorkokengät, voit olla varma, että jalkasi näyttävät paljon pidemmiltä.

Ei vain korkokengät saa sinut näyttämään pitemmältä

Korkokengät eivät kuitenkaan ole ainoita kenkiä, joiden avulla voit saavuttaa tämän tuloksen. Katso, mitä muuta voit tehdä näyttääksesi pidemmältä.

Vältä ennen kaikkea kontrasteja. Valitse kengät sen varjossa, mikä sinulla on jaloissasi. Toisin sanoen, käytä mustia housuja mustien kenkien kanssa ja valitse beige-malleja nude-sukkahousuilla. 

Toinen asia, jota tulee välttää lyhyillä jaloilla, on varpaiden muoto. Kenkien neliömäiset ja pyöreät varpaat eivät koskaan pidennä jalkojasi niin tehokkaasti kuin piikit.

Voit onnistuneesti käyttää litteitä kenkiä ja näyttää silti pitemmältä! Valita Luonnollisesta nahasta valmistetut terävät balerinatjoka tekee jaloistasi ohuemmat ja sopii sekä toimistoon että ystävien tapaamiseen. Ne ovat myös loistava ratkaisu beigen väriset balerinat tehokkailla koristeilla, joita voit käyttää menestyksekkäästi myös treffeillä.  

Kylminä päivinä pukeudu muskettisoturiin. Ylipolven saappaat yhdessä lyhyen hameen tai mekon kanssa saavat jalat näyttämään pidemmiltä ilman korkokenkiä.

Alustat maksimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi

Korkokengät eivät valitettavasti sovi joka tilanteeseen, ja tällaisten kenkien käyttäminen liian usein voi aiheuttaa epämiellyttäviä vaivoja. Jotta näin ei tapahdu, valitse jalkineet alustalla.

Kenkien valinta alustalla on käytännössä rajaton. Lenkkarit, sandaalit, työlästä, ja jopa sandaalit - Jalkineiden valmistajat kilpailevat innovatiivisista ratkaisuista, jotka voivat pidentää jalkoja optisesti ja varmistaa samalla maksimaalisen mukavuuden.

Piilotettu kiila

Jos haluat lisätä korkeutta täysin huomaamattomasti, päätä kengät piilokiilalla. Tällaisia ​​malleja on todella paljon!

Klassiset mokasiinit, mukavat saappaat, tehokkaat saappaat tai kenties mukavat urheilukengät? Päätös on sinun! Valitsemalla tämäntyyppiset jalkineet näytät aina hieman todellista pitemmältä ja jalkasi näyttävät paljon hoikilta.

Voiko mies lisätä itselleen korkeutta?

Onneksi temppuja, jotka tekevät sinusta pidemmän kuin koskaan, ei ole varattu vain naisille! Myös miehet voivat hyödyntää hyvin istuvien kenkien tarjoamia mahdollisuuksia.

valita muodolliset kengät, joissa on piilokiilajoka sopii moneen tilanteeseen. Voit käyttää niitä sekä perhejuhlissa että töissä tai treffeillä. Kengät, joissa on näkymätön alusta silmänräpäyksessä, saavat sinut näyttämään jopa 8,5 senttimetriä pitemmältä, ja samalla tunnet olosi entistä varmemmaksi! 

Valitse lisäksi terävät varpaat, jotka visuaalisesti pidentävät jalkojasi. Sitä vastoin pyöristetyt tai neliömäiset varpaat voivat saada sinut näyttämään paljon lyhyemmältä.

Kuinka tehdä itsestäsi pitempi joka päivä?

Muodolliset kengät eivät kuitenkaan toimi kaikkiin tilanteisiin. Valitse joka päivä urheilujalkineet, joissa on paksu, pehmustettu pohja.

Valitse esimerkiksi juoksukengät, jotka jättävät jalan ja maan väliin riittävästi tilaa iskun voiman vaimentamiseksi. Käytä tätä ominaisuutta hyödyksesi ja lisää itsellesi hetkessä hieman pituutta.

Kuten näet, sekä naiset että miehet voivat hyödyntää oikein valittujen kenkien tarjoamia upeita mahdollisuuksia. Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojamme noudattamalla jalkasi näyttävät paljon pidemmiltä, ​​vartalosi näyttää hoikemmalta ja saat itseluottamusta!