TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI


Kevät on tulossa nopeasti! Nurmikolla voit nähdä pieniä vihreää ruohoa ja jopa krokoja tai lumikelloja. Onko sinulla vielä raskas, talvella saappaat? Kengät ovat liian kylmiä, puhumattakaan balettikenkiä, joten mitä pukeutua? BOTKI! Tässä ovat suurimmat fashionistas - Chiara Ferragani, Olivia Palermo ja Ines dela Fressange. He valloittivat Pariisin, sateisen Lontoon ja New Yorkin. Mutta mitä me niistä tiedämme, nämä ovat kengät talvella. No, ei! Saappaat pysyvät kanssamme myös keväällä! Ja näet, miksi!

Kevät on tulossa nopeasti! Nurmikoilla voit jo nähdä pieniä palasia vihreää ruohoa ja jopa krookuksia tai lumikelloja. Onko jalkoillasi edelleen raskaita talvisaappaita? Se on liian kylmää lenkkarit, puhumattakaan balettikengät, joten mitä pukeutua? BOTKI! Täällä kävelee suurimmat fashionistit - Chiara Ferragani, Olivia Palermo ja Ines dela Fressange. He valloittivat Pariisin, sateisen Lontoon ja New Yorkin. Mutta mitä me tiedämme heistä, ne ovat talvikengät. No ei! Saappaat ovat myös keväällä kanssamme! Ja näet miksi!

 

Saappaat ovat ilmestyneet trendeihin jo syksyllä. Hieman nilkan yläpuolella ja pylväässä. Ei hullu. Kevät on kuitenkin tuonut meille tuoreuden hengityksen tällä kertaa. Ilmeikäs, hullu ja värikäs hallitsevat käytäviä.

Ne voivat olla värikkäissä koristekuvioissa, kuten Emilio Pucci tai kulta ja peilinä, kuten Louis Vuitton. Tai ehkä pidät parempana niitä, jotka hänen näyttelyssään osoittivat kitšin ja Muccia Pradan taiteen yhdistämisen mestari?

Hullu ja ruma kengät ovat yksi vahvimmista trendeistä tällä kaudella! Puolan kaduilla emme todennäköisesti tapaa niin mahtavia malleja, mutta miksi meidän ei pitäisi sisustaa tyylitystämme kompromissilla muodin, mukavuuden ja käytettävyyden välillä? Tai ehkä olisi parasta yhdistää trendejä? Tai ehkä on parempi panostaa klassikkoon? Se riippuu, kuten tavallista, huumorista, säästä ja miljoonasta muusta muuttujasta. Tässä on joitain ehdotuksemme!

 

Vahva lisä jokapäiväiseen muotoiluun on klassiset saapikkaat mukavalla postilla.

Rento tyyli voidaan helposti lisätä raskaiden saappaiden avulla. Jos luulet mukavuuden olevan perusta ja olet edelleen kiireessä, se on ehdottomasti hyvä valinta sinulle.

Kevään kokoelmissa näkymätön pronssi on palannut meille jo kauan. Aluksi hän oli vain kumppani lisävarusteiden muodossa, mutta nyt hän esiintyy tyyliteltynä täydellisenä ja jopa johtavana värinä. Suklaa ruskea sävy on tähtiä suosikki, mutta voit valita myös konjakin tai hieman kuparinruskean ruskean. Mitä se sopii? Kaikesta. Pullonvihreällä, sahrami keltaisella, se sekoittuu kauniisti valkoiseen ja tietysti kaikkiin kerman- ja ruskean sävyihin.

Muista vain olla hullu ja siirtää syksyn korvakorun trendi kenkäsi! :)