Tutustu kevään 2023 jalkinetrendeihin!


Oletko kiinnostunut uutisista muotimaailmasta? Sinua ajatellen olemme koonneet tulevan kevään muodikkaimmat jalkinetrendit! Tarkista, mitkä värit kuuluvat hintaan, sekä minkä tyylisiä kenkiä kevään mallistossasi tulisi olla. Hanki inspiraatiota valmiista ideoista, jotka löydät tästä artikkelista.

Kevään kenkien trendit

Kevät on ihan nurkan takana! Etkö vieläkään tiedä, mitkä kengät ovat muodissa tällä kaudella? Rentoutua! Tarkistimme sen puolestasi! Jos olet kiinnostunut muodikkaimmista kenkien väreistä ja tyyleistä, olet varmasti oikeassa paikassa. Tästä artikkelista saat selville, mitkä jalkineet hallitsevat keväällä 2023!

Toiminnallisuus

Tällä kaudella toiminnallisuus on jälleen hinnassa. Vanhojen tapojen jäänteitä lukitukset saa meidät innokkaasti tavoittelemaan todistettuja, käteviä ratkaisuja. Litteät ballerinat toimistoon, mukavat lenkkarit arkeen ja vakaat kiilat isompiin tapahtumiin. Suunnittelijat ovat epäilemättä osoittaneet, että mukavuus voi ja jopa sen pitäisi kulkea käsi kädessä upean ulkonäön kanssa!

Kontrastit ja rohkeat neonit

Myös muotinäytöksissä vallitsevat kontrastit kiinnittivät huomiomme. Vaikka toiminnallisuus ja perus ne ovat edelleen muodissa, elämän täyteys, halu kokeilla ja yksilöllinen itseilmaisu ovat myös huipulla.

Minimalistisimmatkin kengät voivat saada uuden ilmeen, kun esimerkiksi lisäät balerinapariin värikkään rusetin tai pitsinauhan ja vaihdat tylsät mustat nauhat neonilla suosikkilenkkareissasi. Pidä hauskaa muodin parissa tänä keväänä äläkä anna minkään rajoittaa sinua!

Muodikkaat naisten kengät keväälle 2023

Haluatko tietää, mitä naisten kenkien tulisi olla kokoelmaasi? Muista kiinnittää huomiota baleriinoihin. Nämä klassiset kengät voivat täydentää asuasi toiminnallisesti tai olla sen keskipiste, kun valitset alkuperäisiä kuvioita tai katseenvangitsevia värejä. 

Tulet myös olemaan tyytyväinen kiilakorkokenkien palautukseen. Näissä jalkineissa saat jalkojen vaikutuksen taivaalle silmänräpäyksessä, eikä kiilakorkoilla käveleminen ole niin ylivoimaista kuin korkokenkien tapauksessa. 

Yhtä suosittuja ovat virkatut yksityiskohdat, mieluiten intensiiviset. Yksityiskohdista puheen ollen huomiomme kiinnittivät myös sandaalien ja espadrillien korkkiosat. Yhdistä ne nastoihin saadaksesi alkuperäisen vaikutelman.

Muodikkaat miesten kengät keväälle 2023

Jokaisen muodikkaan miehen tulisi ostaa klassiset lenkkarit, joita voidaan käyttää monella tavalla. Monipuoliset kengät ovat myös loistava valinta rentojoka sopii moneen tilanteeseen - loaferit ja mokasiinit hallitsevat ehdottomasti tätä kevättä. 

Myös miesten nauhakengät tulevat olemaan hitti. Riippumatta siitä, valitsetko tyylikkäät kengät, sotilaatyyliset saappaat tai urheilukengät, saat varmasti täydellisen perustan muodikkaan looku.

Kevään 2023 muodikkaimmat kengänvärit hänelle ja hänelle

Mietitkö, minkä väriset kengät ovat muodissa tänä keväänä? Kuuluisa New Yorkin muotiviikko toi vastauksen tähän kysymykseen. Tällä kaudella värivalikoima on melko laaja. Tämän ansiosta jokainen löytää jotain itselleen - rauhallisista, hillityistä sävyistä energisoiviin, kirkkaisiin väreihin.

Herkkä kerma

Kermanväriset kengät ovat erittäin muodikkaita keväällä 2023. Kaduilla niitä näkee sekä naisten että miesten versioina. Entä kermaiset lenkkarit tai hienovaraisesti hohtavat, lyhyet tennarit? Yhdistä ne ilmavaan eläinkuvioiseen mekkoon tai suosikki 7/8-lahkeisiin housuisi ja nauti jumalallisesta lookista! Suosittelemme tyylikkäille miehille ikoniset espadrillit kermanvärinen versio, joka sopii täydellisesti chino- tai klassisten farkkujen kanssa. 

Hienovaraiset harmaat

Hienovaraiset harmaat ja ruskeat ovat myös hitti. Tällaiset värit antavat tunnelmallisen, hieman salaperäisen luonteen mihin tahansa tyyliin. Kiinnitä huomiota näihin tyylikkäisiin pumput esteettisillä aukoilla. Nämä kengät sopivat sekä toimistoon että kevättreffeille. Miehet ihailevat katuvaatteet heidän pitäisi katsoa nämä mukavat pakettiautotjoka täydentää täydellisesti kevättyylityksiä.

Energinen punainen

Punainen on väri, joka on ehdottomasti tämän kevään trendi. Voimakkaat, melkein punajuurisen sävyt on erinomainen valinta herkkiin, kukkaisiin mekoihin. Myös herrat voivat käyttää mokkasiinit tässä värissä, jossa ne yhdistetään tummiin farkkuihin ja laivastonsinisiin paitoihin.

Ilmeikäs vaaleanpunainen ja intensiivinen fuksia

Naisille, jotka arvostavat muodikasta lookia tänä keväänä, erityyppiset ruusut ovat erityisen hyviä. Unohda kuitenkin vaaleat pastellit ja valitse ilmeikkäät ja intensiiviset sävyt, jotka heijastavat modernia romantiikkaa. Katso vain näitä suloisia mokkanahkaiset loaferit tai katseenvangitsija Big Star -lenkkarit. Sinun on myönnettävä, että ne ovat vaikuttavia!

Rauhallinen sininen

Tämän kevään hittivalinta on myös hillitty sininen. Puhdas sininen sävy on täydellinen ruumiillistuma rauhasta ja rentoutumisesta, joka läpäisee kokeen yksivärisillä, valkoisilla tai mustilla tyyliteluilla.

Näytä upealta tänä keväänä!

Olemme varmoja, että tämä tyyliopas auttaa sinua näyttämään jumalalliselta tänä keväänä. Etsitkö muodikkaimpia kenkiä tulevalle kaudelle suoraan tunnetuilta valmistajilta? Löydät ne sieltä verkkokauppaamme. Nautimme ostoksistasi!