Tutustu tulevan syys- ja talvikauden uusimpiin jalkinetrendeihin


Kesä lähenee pikkuhiljaa loppuaan ja syksy ilmoittaa arasti tulonsa. Kaikki merkit taivaassa ja maassa osoittavat, että syys/talvikausi lähestyy kovaa vauhtia. Sano hyvästit sandaaleille ja varvastosseille ja valmista kenkäkokoelmasi tulevaa aikaa varten. Neuvomme, mikä on trendikästä!

Jalkinetrendejä syksylle/talvelle 2022-2023

Suunnittelijat samaa mieltä! Tuleva syys- ja talvikausi on avantgarden ja klassikoiden leimaa. Käytännölliset, mukavat ratkaisut ovat samaan hintaan kuin tehokkaammat kengät, jotka muistetaan pitkään. Ekstravagantteja yksityiskohtia kietoutuvat ajattomiin malleihin, joiden ansiosta jokainen löytää jotain itselleen.

Tarkista, mitkä kengät ovat muodissa syys/talvi 2022-2023 kaudella ja hanki halutuimmat mallit nyt.

Mukavat litteät kengät

Pandemian kanssa ja sen mukana sisälle suojautuminenu, olemme tottuneet mukavuuteen. Hyvä uutinen on, että meidän ei tarvitse luopua siitä lähiaikoina, sillä mukavat, litteät jalkineet pysyvät edelleen muodissa. 

Syksyllä loaferit ja loaferit sekä tasaisella pohjalla että alustalla hallitsevat. Myös tennarit pysyvät meillä pidempään.

Alustat

Alustasta puheen ollen, tälle alustalle kannattaa hankkia suosikkikenkämallisi. Se on erinomainen kompromissi trendien ja mukavuuden välillä sekä sensaatiomainen tapa lisätä visuaalisesti muutaman senttimetrin korkeutta.

Valitse alustasaappaat tai hissilenkkarit ja nauti tyylikkäästä ulkonäöstä säilyttäen samalla maksimaalisen mukavuuden.

Pitkät saappaat

Suunnittelijat rakastavat myös pitkiä saappaita lopullisesti. Ei ihme! Ne tarjoavat tarvittavaa lämpöä kylminä päivinä ja saavat samalla jalat näyttämään todella upeilta.

Valitse klassiset nahkamallit, joissa on löysempi päällinen tai tiukempi, joka muistuttaa reisiä. Sekä hillityt että kirkkaammat värit toimivat täydellisesti.

Sotilaatyyliset saappaat

Sotilaatyyliset kengät hallitsevat myös catwalkeja. Asianmukaisen suunnittelun ansiosta ne antavat jaloillesi tarvittavan vakauden ja suojan vaikeimmissakin talviolosuhteissa.

valita malli, jossa isot soljet, nepparit pohjassa ja vetoketju, joka lisää vääntöä mihin tahansa tyyliin. Niiden sisäpuolen herkän turkin ansiosta olet varma, että et tule kylmäksi.

Nilkkasaappaat

Nilkkurit ovat ilahduttaneet yksinkertaisella muodolla jo vuosia, ja ne sopivat täydellisesti useimpiin tyylityksiin. Valitse sileät nahkaiset tai mokkanahkaiset mallit, joissa on kuminen sisäosa, ei ylimääräisiä nauhoja. 

Soljilla kiinnitetyt saappaat, joissa on pyöristetty tai terävä kärki, ovat myös mahtavia. Soljet ovat niin yleiskäyttöisiä ja monipuolisia, että ne läpäisevät kokeen niin toimistossa kuin arkisinkin.

Ekstravagantteja ratkaisuja

Muotisuunnittelijat rakastavat myös ylellisiä ratkaisuja, joiden avulla he voivat ilmaista persoonallisuuttaan. Ehdottomasti kannattaa ostaa klassisia malleja, joita on rikastettu kiiltävällä pinnalla ja huomiota herättävillä koristeilla.

Rohkea estetiikka hallitsee edelleen salongissa ja punaisilla matoilla! Tästä syystä läpinäkyvät materiaalit ovat yksi jalkinetrendeistä. Entä läpinäkyvästä materiaalista valmistetut saappaat?  

Villi luonto

Kylminä päivinä mukana on myös turkista ja eläinaiheisia aiheita. Villin luonnon inspiroimat suunnittelijat ovat luoneet monia innovatiivisia ideoita. 

Turkki voi koristaa molempia mokkasiinit, antaa heille viihtyisämmän ilmeen ja kumisaappaatei-ilmeisen lopputuloksen luominen. Toisaalta leopardikuvio sopii täydellisesti hillitympien ratkaisujen ystäville. Kiehtovasti koristelevat höyhenet ovat myös muodikkaita lakatut lenkkarit alustalla.

Muodikkaimmat värit

Mietitkö, minkä väriset kengät ovat muodikkaita tulevalla syys-talvikaudella? Tiedämme vastauksen tähän kysymykseen!

Universaalibeige ja harmaa, klassinen musta ja hillitty ruskea hallitsevat tänä syksynä vakiona. Tämän käytännöllisen värimaailman lisäksi suunnittelijat ovat jättäneet tilaa kirkkaammille väreille, kuten punaiselle, oranssille, ruiskukkalle ja keltaiselle. Neutraaleista sävyistä kirkkaisiin väreihin, jokaiselle löytyy jotakin, joka lisää ilmettäsi vaihtelua hetkessä.

Vihreä on myös pakollinen vivahde - sekä energisoivassa ruohon sävyssä että hillitymmässä oliivin värissä. Luonnon värit inspiroivat monia suunnittelijoita toimimaan.

Vastakkaiset yhdistelmät ovat edelleen trendissä. Entäs valkoiset saappaat mustalla pohjalla? Valkoisen ja luonnollisen ruskean yhdistelmä on myös muodissa.

Muodikkaimmat sävyt syys-/talvikaudelle 2022-2023 ovat pääasiassa:

  • punaisesta oranssiin
  • aurinkoinen sappi
  • kirkkaan violetti
  • herkkä pinkki
  • viileä sininen
  • syvän sininen
  • klassinen valkoinen
  • karamelliruskea

Uudella kengällä voit tehdä enemmän!

Tuleva syys-talvikausi on täydellinen aika investoida uuteen, muodikkaan kenkäpariin. Jos etsit laajaa valikoimaa ja tyylikkäimpiä malleja, muista käydä myymälässämme, josta löydät varmasti tarvitsemasi. 

Kun lisäät uuden kenkäparin, jokainen asusi saa raikkaan esteettisen ja saat täydellisen ulkoasun olosuhteista riippumatta.