Tyttöistä, rock-tyyliä vai kenties cowboytyyliä? Valitsemme kengät valkoiseen mekkoon


Valkoiset mekot eivät ole vain morsiamille! Tämä klassinen väri sopii niin arkeen kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Tarvitset vain oikein valitut tarvikkeet. Neuvomme, mitkä kengät sopivat eri tavoin muotoillun valkoisen mekon kanssa.

Ei vain morsiamille

Monet naiset yhdistävät valkoisen mekon vain morsiamen asuun. Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Tämä väri ei ole varattu vain naimisiin meneville naisille, ja valkoinen mekko voi olla osa niin arkea kuin tyylikkäämpiäkin tyylejä.

Loppujen lopuksi valkoinen on neutraali väri, joka harmonisoituu ilmiömäisesti käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muun värin kanssa. Valitsetko kontrastisen mustan, hillityn beigen vai energisoivan, lämpimän sävyn? Päätös on sinun!

Valkoinen mekko on kuin tyhjä kangas, jolle voit luoda aivan mitä haluat. Valitsetko tyttömäisen vai rock-version? Tai ehkä valitset klassisen eleganssin? Mahdollisuuksien moninaisuus saa sinut miettimään, selviätkö valkoisen mekon muotoilusta? Neuvomme avulla se on helpompaa kuin aluksi luulisi. Aloitetaan!

Valkoinen mekko tyttömäisessä versiossa

Valkoinen yhdessä puuterivaaleanpunaisen kanssa auttaa sinua saavuttamaan herkän, tyttömäisen lopputuloksen. Valitse tilaisuudesta ja mieltymyksistäsi riippuen vaaleanpunaiset ballerinat, mokasiinit, tennarit tai korkokengät.

Jos pidät rento yhdistelmistä, mene pinkit lenkkaritja pue päälle kirkas katana. Tällainen asu on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön.

Kun valitset vaaleanpunaisia ​​asusteita, sinun ei tarvitse rajoittua vaaleaan sävyyn. Entä tummempi, voimakkaampi pinkki? Likainen pinkki on neutraali väri, joka toimii myös toimistotyylissä. Valita pumput matalilla koroillajonka voit yhdistää valkoiseen mekkoon, mustaan ​​takkiin ja ... valmis.

Sandaalit korkokenkiin upeilla solmioilla sopivat myös klassiseen valkoiseen mekkoon. Suede malli tekee tyylistäsi alkuperäisen viimeistelyn. Valitse ruusukultaiset korut ja olet valmis juhlimaan aamunkoittoon asti!

Valkoinen mekko toimistoon

Biel on eleganssin synonyymi. Tästä syystä tämän värinen mekko on täydellinen toimistoon. Mietitkö mitä pukeutuaksesi näyttääksesi ammattimaiselta? Valitse musta istuva takki ja mustat kengät. 

Ne voisivat olla nahkaiset pumput tikkakorossa, klassiset mokkanahkasaappaat, Loaferit kultaisella soljella tai mukavat ballerinat tasainen. Jokainen näistä ehdotuksista sopii toimistoon.

Valkoinen mekko ja beige-kengät

Jos arvostat klassisia tyylityksiä, valitse hillityt, neutraalit värit. Entä beige-kengät? Tämä vaihtoehto sopii niin arkeen kuin suurempiin tilaisuuksiin, kuten ristiäisiin, puutarhajuhliin tai treffeille hienossa ravintolassa.

Kesällä pue päälle beige-sandaalit. Valitse nämä päivittäiseen hälinään tasaisella pohjalla, ja hienostuneempiin tilanteisiin, valitse malleja pinnoilla. Valkoinen ja beige ovat yhdistelmä, joka auttaa sinua korostamaan lomarusketustasi tehden siluettistasi ohuemman. 

Syksyllä ja talvella valitse beigenväriset saappaat, jotka täydentävät asua ilmiömäisesti valkoisen mekon kanssa. Jos haluat naisellisen, kokelevan lopputuloksen, valitse korkeakorkoiset saappaat, jotka päättyvät paljon polven alapuolelle. Nämä kengät näyttävät upeilta midi-mekkojen kanssa. Lyhyemmille tyyleille valitse pitkät muskettisoturit. Beiget polvisaappaat saa jalkasi näyttämään paljon pidemmiltä.

Valkoinen rock mekko

Valkoinen mekko voi olla rock-tyylien perusta. Sinun tarvitsee vain pukea nahkainen biker-takki ja muodikas hattu päässäsi. Mietitkö, mitkä kengät sopivat siihen? Se on helppoa! 

Kylminä päivinä panosta ehdottomasti raskaat nilkkurit. Valitse sotilaatyylisistä nauhoitetuista tai soljellisista. Ne toimivat myös loistavasti valkoiset nilkkurit kontrastiväriset nauhat ja trapper-pohja. Miten beigenväriset taistelusaappaat? Tämä sävy ei vain saa sinua Katso Kuten glam rockia, mutta myös optisesti pidentää jalkojasi. 

Kesällä ja keväällä käytä kuitenkin tennareita. Valkoinen lyhyt malli on genren klassikko, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Jos kuitenkin pidät kengistä, jotka on helpompi huoltaa, muista valita musta malli.

Valkoinen cowboy-tyylinen mekko

Valkoinen pitsinen midi-mekko on loistava perusta cowboy-asujen luomiseen. Kaikki mitä tarvitset on tietysti cowboysaappaat. Valitse kamelinruskeat villin lännen ilmeen. Jos haluat lisätä itsellesi hieman korkeutta, lyö vetoa malli piilokiilalla. Pujota hiuksesi löysäksi punoksiksi ja kylminä päivinä viimeistele muotoilu katanalla ja se on valmis!

Todistettu pohja tyylisi ilmaisemiseen

Valkoinen mekko on todistetusti perusta yksilöllisen tyylisi ilmaisemiseen. Riippuen mielialastasi, yhdistä se tyttömäisten asusteiden kanssa tai pue päälle rock-asusteet.

Jos arvostat klassikoita, valitse pehmeitä ja hillityn sävyisiä kenkiä, jotka auttavat sinua saamaan WOW-efektin tilaisuudesta riippumatta. Mutta älä pelkää leikkiä väreillä! Muodissa kaikki kiinnitykset ovat sallittuja.