Tyylikäs jalkineet muutokseen toimistoon


Talvella, kun lunta on ulkona, ja kylmä on pistelyä jaloissa, valitsemme kengät, jotka pitävät lämpöä. Pystytimme eristetyille, pitkille saappaille tai kiinteille lumikenkille seisomaan bussipysäkillä, tai jos auton lumenpoisto ei päättynyt pakkasella. Sopivat jalkineet täyttävät täydellisesti tehtävänsä ulkopuolella. Mutta mitä tehdä sen jälkeen, kun tulit lämpimään toimistoon?

Talvella, kun lunta on ulkona, ja kylmä on pistelyä jaloissa, valitsemme kengät, jotka pitävät lämpöä. Oletamme nyljetty, pitkät saappaat tai tukeva lumi saappaat , pysty lopettamaan, auto tai lumen poisto ei ole päättynyt pakkasta. Sopivat jalkineet täyttävät täydellisesti tehtävänsä ulkopuolella. Mutta mitä tehdä sen jälkeen, kun tulit lämpimään toimistoon?

Miksi vaihtaa kenkiä tullessaan toimistoon?

Toimistotyössä yleisimpiä pukeutumiskoodeja sovelletaan meihin, eli mekkoihin. Meidän tulisi huolehtia varusteista erityisesti silloin, kun olemme yhteydessä asiakkaisiin. Tämä pätee myös oikean jalkineiden valintaan. Toimistossa, jopa talvella, se on miellyttävän lämmin, minkä vuoksi eristetyt kengät lämmittävät jalkamme liikaa koko päivän. Ylikuumeneminen on epäterveellistä ja epähygieenistä. Lisäksi jokainen pari kiinteää, talvikenkää näyttää hyvältä takin tai kangasmekanismin yrityksessä. Siksi on parasta säilyttää tyylikäs pari toimistossa muutoksen tekemiseksi. Työskentelyn jälkeen voimme nopeasti poistaa lumikengät ja ylimääräiset sukat sekä käyttää kenkiä, joiden tyyli vastaa vallitsevia sääntöjä. Parhaat kengät löytyvät Butymodne.pl-verkkokaupasta .

Mitä kenkiä toimistolle on paras?

Toimistoihin sopivat kengät ovat valtavat. Riittää, kun luettelosta poistetaan urheilumalleja, saappaita ja tervetulleita. Mikä on paras tapa katsoa sitten? Klassiset pumput kantapäässä tai matalissa koroissa ovat aina osuma. Ne sopivat pukeutumiseen ja hameeseen, ja housuissa varustetuissa sarjoissa muistetaan ajattomat Pariisin tyylit. Klassinen musta, punainen tai harmaa malli toimii parhaiten. Muista, että kantapäät näyttävät kauniilta, mutta se voi olla tuskallista muutaman tunnin ajan korkeilla koroilla päivä. Ehkä tehokas ratkaisu on kuljetusalusta, jonka avulla jalkojen paino hajoaa tasaisesti. Jos meillä on vaikeaa pitää korkokenkiä, jätetään yksi, ainutlaatuinen pari erityistilaisuuksiin ja päivittäin, käytämme yleismaailmallisia ja erittäin mukavia ballerineja. Valitsemme myös heidät, jos meidän täytyy kävellä paljon töiden aikana tai jos meillä on jalat korkokengillä. Elegantit, sidotut kengät ovat myös hyvä vaihtoehto pumpuille - ne näyttävät hyviltä, sopivat housut suoralla leikkauksella. Niiden käyttäminen on selkeä innoitus miesten muodista. Jos meillä on hieman enemmän vapautta työskennellä ja haluamme pelata tyylillä, laitetaan toimistoon hyvin muodikas loafer. Erilaisia kauniisti valmistettuja kenkiä kohtuulliseen hintaan löytyy Butymodne.pl -sivustolta - paljon on valittavissa!

Office-kengät - millaista materiaalia?

Kengät, jotka on valmistettu luonnollisesta tai täysjyväisestä nahasta, säilyttävät moitteettoman laadun pitkään. Meidän on muistettava niiden säännöllinen puhdistus ja liittäminen. Nahka ei ole meidän satu? Ehkä herkkä mokkanahka tai nubukki paremmin maistuu? Suede pumput ovat klassisen tyylikkyys parhaimmillaan. Nahkakenkien ostaminen on investointi, joten jos haluamme vaihtaa tyyliä usein, on parempi valita ekologiset nahkakengät. Myymälässä Butymodne.pl löydämme kauniita balettikenkiä tai pumppuja eri väreissä - paljon on valittavissa!

Puolan ilmasto-olosuhteissa kenkien vaihtaminen toimistoon tulon jälkeen on melko yleistä. Tee se välttääksesi ylikuumenemista ja huolehdi mukavuudesta koko päivän. Kaunis pari pumppua tai ballerinaa jalkojemme kohdalla saa meidät tuntemaan olonsa tyylikkäämmäksi ja hoidetuksi.