Tyylikäs miehen opas. Selvitä, mitkä kengät sopivat chinoille


Chinos ovat housut, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi juhliin klubilla tai jopa viralliseen liiketapaamiseen. Kaikki näiden housujen yleismaailmallisen luonteen ansiosta. Inspiroidu ideoistamme ja selvitä, mitkä kengät toimivat toimistossa ja mitkä perjantai-iltana kaupungissa.

Mitkä kengät sopivat hyvin chinojen kanssa?

Chino on pakollinen vaate jokaiselle herrasmiehelle. Nämä puolimuodolliset housut ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa tyyppisten kenkien kanssa. Jos pidät turvallisista ratkaisuista, voit käyttää melkein mitä tahansa jalkineita, joita käyttäisit farkkujen kanssa.

Huomaa kuitenkin, että chinot ovat hieman muodollisempia kuin farkut. Tästä syystä mielessäsi voi nousta kysymys, sopivatko nämä housut vapaa-ajan kenkiin, kuten tennareihin tai tennareihin. Löydä vastaukset vaikeimpiin kysymyksiin ja huomaa, että chino-kenkien valitseminen on helpompaa kuin uskotkaan.

Tyylikkäät chino-kengät

Oletko menossa viralliseen yrityskokoukseen tai ehkä pidät tästä tyylistä päivittäin? Chinos ovat housut, jotka sopivat ehdottomasti tyylikkäille ihmisille. Niiden hienostunut ulkonäkö saa ne näyttämään todella ilmiömäisiltä. Varsinkin jos muotoilet ne oikein.

Pue päälle siististi silitetty paita, takki ja kengät. Nahkamallit sopivat täydellisesti muodollisiin tilaisuuksiin, ja mokkamallit täydentävät täydellisesti semi-muodollisia.

Jos haluat säilyttää tyylikkään ulkonäön, valitse näiden housujen malli, joissa on suorat, kapeat lahkeet. Muista, että liian pitkät housut saavat sinut näyttämään huolimattomalta.

Etsitkö tapaa monipuolistaa muodollista tyyliäsi? Välttääksesi puvun lopputuloksen, valitse eri sävyiset housut ja takki. Muista kuitenkin värien valinnan perussäännöt tyyliteluissa. Todettujen ratkaisujen ystäville suosittelemme luonnollisia tai klassisia värejä. Toisaalta kontrastisten sävyjen koostumus on parempi ekstravaganssin ystäville.  

Rento chino-kengät

Chino-housuja voidaan käyttää menestyksekkäästi arkimuotoilun pohjana. Perjantai-iltana baarissa ystävien kanssa tai nopealle ostosmatkalle voit ehdottomasti valita tennarit, tai lenkkarit. Minimalistiset mallit vaimennetuissa väreissä mahdollistavat harmonisen lopputuloksen.

Voit yhdistää vapaa-ajan chino-kengät painettuun T-paitaan tai puseroon. Kylminä päivinä käytä bomber-takkia, katanaa tai bomber-takkia. Näin saat muodikkaan ja tyylikkään ilmeen.

Puolet ja puolet, eli chinot loaferien kanssa

Etsitkö chino-kenkiä, jotka toimivat niinä päivinä, kun et tiedä mitä laittaa päälle? Mokkasiinit se on ehdottomasti napakymppi! Sekä näissä housuissa ja kengissä yhdistyvät tyylikkäät ja rennot elementit.

Chino- ja mokasiiniyhdistelmä on täydellinen paitsi jokapäiväiseen kävelyyn ympäri kaupunkia, myös muodollisempiin tilaisuuksiin. Menestyksen avain on hyvin sovitettu toppi.

Ensimmäiseksi vaihtoehdoksi suosittelemme valitsemaan kekseliäisen paidan, jossa on käännetyt hihat, ohuen V-kaula-aukkoisen puseron tai klassisen T-paidan suosikkivärissäsi. Valitse kuitenkin tyylikäs paita ja takki, jos haluat isomman retken.

Osoittaaksesi olevasi muodikas, harkitse jalkojen taittamista ylös muutaman kerran. Tällä tavalla annat tyyliisi ylimääräisen annoksen modernia tyyliä. 

Mietitkö, pitäisikö sinun käyttää sukkia mokasiinien kanssa? Vastaus tähän kysymykseen on hieman monimutkaisempi kuin itse chino-kengän valinta ja on: se riippuu. Jos valitset mallin, jossa on nahkapohjallinen ja sinulla ei ole ongelmia jalkojen liiallisesta hikoilusta, voit tehdä ilman sukkia. Jos et kuitenkaan halua laittaa paljaita jalkojasi kenkään, valitse erittäin leikatut sukat, jotka pysyvät ensi silmäyksellä täysin näkymättöminä.

Mitä kenkiä käyttää chinojen kanssa kylmällä säällä?

Syksyllä ja talvella sinun ei tarvitse luopua chinojen käytöstä. Valitse muodikas Chelsean saappaat.

Luonnonnahasta valmistettu malli palvelee sinua varmasti vuosia. Tämän materiaalin kiistaton etu on sen helppohoitoisuus. Tämän ansiosta voit aina näyttää hyvältä ilman suuria ponnisteluja, olipa sinulla epätasainen taistelu aikaa vastaan ​​päästäksesi määrättyyn aikaan tai sinulla on vielä paljon vapaa-aikaa.

Johdonmukaisuus on avain menestykseen

Toivomme, että onnistuimme hälventämään kaikki epäilyksesi. Kun luot chino-ulkoasi, muista olla johdonmukainen. Kun valitset muodollista paitaa, sinun ei todennäköisesti pitäisi käyttää suosikkilenkkariasi. Sama pätee klassiseen V-kaula-aukoiseen T-paitaan. Lisäksi asu tyylikkäät kengät eivät varmasti sovi.

Chino-housut ovat niin monipuolisia ja yleismaailmallisia housuja, että ne voivat toimia pohjana niin muodollisille kuin vähemmän eleganteille tyylityksille. Mikä parasta, aina kun haluat muuttaa suunnitelmiasi, sinun ei tarvitse muuttaa kokonaan. Sinun tarvitsee vain pukea takki T-paidan päälle ja luoda näin täydellinen asu tyylikkäästi smart casual.