Tyylikäs miehen opas. Tarkista, mitä puet päällesi Jodhpur-saappaiden kanssa


Chelsea-saappaat on tehty yksinkertaisesti tyylikkäille miehille. Nämä kengät ovat tyylilajin kiistaton klassikko, joka sopii täydellisesti yhteen monien tyylien kanssa. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi joka päivä, toimistossa ja jopa treffeillä. Neuvomme, mitä vaateosia yhdistää näihin jalkineisiin ilahduttaaksesi olosuhteista riippumatta.

Täydelliset kengät huonoon säähän ja muuhun

Chelsea-saappaat ovat yksi monipuolisimmista kengistä, joita jokaisella tyylikkäällä miehellä pitäisi olla mallistossaan. Vaikka nämä klassiset jalkineet kuuluvat tyylikkäisiin vaatekaappituotteisiin, ne voivat täydentää menestyksekkäästi jokapäiväisiä tyylityksiä.

Chelsea-saappaiden tyyliset nahkasaappaat ovat erinomainen valinta huonoon säähän, mikä voi olla perustana monille syystyyleille. Suhteellisen korkean päällisen ansiosta ne peittävät nilkkasi ja tarjoavat sille lisäsuojaa kylmää vastaan. Kun päätät ostaa nämä jalkineet, sinun ei tarvitse rajoittua pilviseen säähän. Jos muotoilet ne oikein, voit myös käyttää Chelsea-saappaat menestyksekkäästi lämpiminä päivinä.

Mielenkiintoista on, että Chelsea-saappaat ilmestyivät viktoriaanisena aikana. Ajan myötä he voittivat kaikkien muodikkaiden miesten sydämet. Jopa The Beatlesin ja The Rolling Stonesin kaltaisten yhtyeiden jäsenet ovat käyttäneet niitä. Se ei yllätä meitä ollenkaan! Nauhojen puute ja joustava kumi sivuilla tarjoavat todellista mukavuutta kenkiä puettaessa ja riisuttaessa, ja ajaton look rikastuttaa ilmiömäisesti monia arki- ja juhlatyylejä.

Mihin laittaa miesten Chelsea-saappaat?

Mietitkö, minkä kanssa pukeisit miesten Chelsea-saappaat? Olet oikeassa paikassa! Tiedämme vastauksen tähän kysymykseen.

Chelsea-saappaat ovat yksinkertaisia ​​ja samalla suhteellisen tyylikkäitä. Olemme vakuuttuneita siitä, että vaatekaapissasi on monia elementtejä, joita voit helposti yhdistää niihin luoden upean lopputuloksen.

Yksinkertaisin ratkaisu on yhdistää Chelsea-saappaat hyvin istuvat housut, klassinen paita tai tavallinen T-paita ja kangastakki. Jos haluat näyttää rennommalta, kääri paitasi hihat muutaman kerran ja luovu takistasi. Kylminä päivinä voit korvata sen nahkatakilla.

Voit käyttää näitä kenkiä menestyksekkäästi puvun kanssa. Ota kuitenkin huomioon muutamia tässä artikkelissa käsittelemiämme näkökohtia.

Mitkä housut sopivat Jodhpur-saappaat ja mitä malleja on parempi välttää?

Miesten Chelsea-saappaiden suuren monipuolisuuden ansiosta voit käyttää niitä sekä farkkujen, chinojen että pukuhousujen kanssa. Housut kapenevilla tai suorilla lahkeilla sopivat täydellisesti Chelsean saappaisiin.

Vältä roikkuvia housuja, jotka voivat saada sinut näyttämään hieman huolimattomalta. Ilmeinen etikettivirhe käyttäisi myös näitä kenkiä lenkkihousujen kanssa.

Jos haluat rentoa Katsou, voit kääriä housusi vain sen verran, että esittelet kenkiäsi. Tämä temppu ei kuitenkaan toimi pukuhousujen kanssa.

Joka päivä miesten Chelsean saappaat

Pidätkö rennosta tyylistä? Miesten Chelsea-saappaat sopivat täydellisesti tällaisiin tyylityksiin ja antavat niille kiistatonta charmia. Valitse tyyliisi sopivat ruskeat, beige- tai grafiitti Chelsea-saappaat asunuo rentotästä hahmosta.

Valitse jokapäiväiseen käyttöön mokkanahkamalleja, jotka antavat halutun tekstuurin mihin tahansa tyyliin. Tämä materiaali saa sinut näyttämään hyvältä ja siistiltä. Muista, että pyöristetty varvas ja matala kantapää sopivat paremmin jokapäiväiseen muotoiluun kuin isompiin retkiin.

Käytä niitä kapenevien farkkujen kanssa. Pue päälle tavallinen T-paita ja pue päälle neuletakki tai Ramones-takki. Näin pukeutuneena voit onnistuneesti käydä ostoksilla, kävellä vanhassakaupungissa ja jopa mennä treffeille.

Kun valitset Chelsea-saappaat jokapäiväiseen käyttöön, vältä kiiltävää materiaalia, korkokenkiä ja liian teräviä varpaita. Muuten tällaisten kenkien muotoilu voi osoittautua paljon monimutkaisemmaksi.

Miesten Chelsea-saappaat toimistoon ja suurempiin tilaisuuksiin

Chelsea-saappaat on yksinkertaisesti tehty paitoja varten! Työsi erityispiirteistä riippuen voit käyttää niitä yhdessä farkkujen, chinojen tai tyylikkäämpien pukuhousujen kanssa.

Etkö ole varma, sopivatko Chelsean saappaat pukuun? Voit ehdottomasti käyttää niitä muodollisen asun kanssa, kunhan valitset oikean parin. Jos haluat näyttää tyylikkäältä, vältä mokkanahkamalleja. Valitse sen sijaan laadukkaasta nahasta valmistetut Chelsea-saappaat, joissa on hieman terävä kärki.

Jos käytät klassista pukua ja valkoista paitaa, valitse mustat nahkaiset Jodhpur-saappaat, jotka kiillotat etukäteen kiiltäväksi. Ja tweed- tai puuvillapuvuille valitse ruskea malli. Muista kuitenkin välttää miesten Chelsea-saappaiden kumipohjat pukuja käyttäessäsi. Vaikka nahkapohjat kestävät paremmin jokapäiväistä käyttöä, ne sopivat paremmin suurempiin retkiin.

Kuinka hoitaa Chelsea-saappaat?

Muista, että edes huolella valittu muotoilu ei auta sinua saavuttamaan WOW-ilmiötä, jos Chelsea-saappaasi eivät ole puhtaita ja asianmukaisesti hoidettuja.

Jos aiot käyttää Chelsea-saappaat talvella, vältä mokkanahkamalleja, joissa voi näkyä rumia tahroja. Hyvälaatuisesta nahasta valmistetut Chelsea-saappaat ovat paljon helpompia huoltaa.

Riippumatta siitä, minkä materiaalin valitset, älä unohda kiinnittää kenkiäsi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tarvitset erityisen suoja-aineen mokkan tai nahan hoitoon.