Tyylikäs opetusohjelma. Kengät joulujuhliin kotona ja töissä


Yritysten joulujuhlat lähestyvät kovaa vauhtia, etkä vieläkään tiedä mitkä kengät laittaisit jalkaan? Tai ehkä mietit, mitkä jalkineet sopivat läheistesi kanssa vietettävään lomaan? Se on hienoa, koska olemme laatineet oppaassamme paljon vinkkejä, joiden avulla voit valita kengät joulujuhliin. Työskennellä!

Joulu lähestyy, joulu lähestyy...

Lokakuun loppu on täydellistä aikaa alkaa miettimään joulun nautintoja. Kimaltelevat koristeet koristavat jo ylpeänä kauppojen hyllyjä ja ensimmäiset lahjaideat läheisillesi heräävät päähän? Ei ole epäilystäkään siitä, että loma lähestyy kovaa vauhtia! Tämä on täydellinen aika miettiä, mitä puet päällesi, kun ensimmäinen tähti ilmestyy taivaalle. 

Riippumatta siitä, oletko menossa yrityksen joulujuhliin vai vietätkö tätä hetkeä läheistesi kanssa viihtyisässä neljässä seinässä, oikein valitut kengät ovat mukavan olon ja upean ulkonäön perusta. Tyylikkäässä oppaassamme on paljon vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan. Aloitetaan!

Millaiset kengät laittaa päälle yrityksen jouluaattoon?

Perinteistä jouluaaton illallista edeltävät usein yritysjuhlat, joissa yhdessä työskentelevillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa paremmin ja viettää aikaa seurassaan, jolloin syntyy unohtumattomia muistoja vuosiksi eteenpäin. 

Tämä tapahtuma voidaan järjestää työpaikalla tai enemmän tai vähemmän tyylikkäässä ravintolassa. Paikka, jossa yrityksen jouluaatto järjestetään, on loistava lähtökohta valita oikea asu tähän juhliin.

Yrityksen jouluaatto toimistossa

Jos yrityksen jouluaatto suunnitellaan toimistolle, ei tarvitse pukeutua liikaa. Älä kuitenkaan käytä urheiluvaatteita missään olosuhteissa välttääksesi sen etikettivirhe

Naiset voivat käyttää klassisia toimistomekkoja tai pikkusikareita ja paitoja. Voit valita mieltymystesi mukaan Punaiset korkokengätjoka korostaa tilaisuutta, tai valitse mukava Luonnonnahkaiset loaferit. Ne ovat myös loistava ratkaisu polvisaappaat mukavassa tolppassajota voit käyttää kynän tai levenevän midi-hameen kanssa.

Sen sijaan herrasmiesten kannattaa valita hyväksi todetut ratkaisut ja valita yksinkertaiset, hillityn väriset farkut huolellisesti silitetyn jouluaiheisen paidan kanssa. Ne täydentävät kokonaisuutta täydellisesti klassiset juhlakengät. Jos haluat korostaa joulutunnelmaa entisestään, pue jalkaan nilkan yläpuolelle päätyvät housut ja valitse värikkäät, jouluiset sukat. Voit käyttää tätä settiä ruskeat brogues tai Jodhpur-saappaat minimalistiseen tyyliin.

Yrityksen jouluaatto ravintolassa

Hieman erilainen pukukoodi sovelletaan, kun yritysjuhlat pidetään hienossa ravintolassa. Rentoutua! Se on helpompaa kuin luulet!

Naisten suosikkileikkauksen mekot, kuten punainen, kastanjanruskea tai pullonvihreä, toimivat hyvin. Nämä sävyt liittyvät vahvasti lomiin ja näyttävät upeilta punaisen huulipunan ja kultaisten asusteiden kanssa. Valita kultaiset, hohtavat neulatjotka optisesti pidentävät jalkojasi ja antavat sinulle "sen jotain". Älä unohda kultakoruja täydentääksesi tätä tyylikästä settiä. Jos olet valinnut kiiltävän mekon, vältä ylimääräistä hopealankaa, jotta et liioittele sitä ja alkaa muistuttaa joulukuusta. Ne sopivat täydellisesti tällaiseen tyyliin beige tai mustat korkokengät.

Miehille puolestaan ​​suositellaan klassista pukua ja valkoista paitaa. Jos haluat lisätä tähän asuun välinpitämättömyyttä, voit käyttää rusettia tai jouluaiheisia sukkia. Muista kuitenkin, että ne sopivat parhaiten puvun kanssa muodollinen pukukengät. Yhdistä kengät vyön väriin ja nauti yhtenäisestä ulkonäöstä.

Mitkä kengät valita jouluaaton illalliselle?

Jouluaaton illallinen rakkaiden kanssa on aikaa, jota monet ihmiset odottavat ympäri vuoden. Ei ihme! Joulun taika tekee ihmeitä, ja vanhempien, isovanhempien, sisarusten ja suurperheen kanssa vietetyt hetket jäävät ikuisesti mieleen. Mietitkö mitä puisit päällesi tänä erityisenä päivänä? Siinä ei ole mitään monimutkaista! Valinta riippuu siitä, missä vietät lomasi.

Jouluaaton illallinen kotona

Riippumatta siitä, järjestätkö jouluaaton illallisen omassa kodissasi vai vierailetko kotimaassasi, kodikas tunnelma tarkoittaa, että et todellakaan halua näyttää liian muodolliselta ja haluat tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi viettäen aikaa läheistesi kanssa.

Tästä syystä suosikkihoususi ja -puserosi, joissa on hauska jouluaihe, on loistava valinta. Ihanat tossut sopivat täydellisesti tällaiseen settiin. Sinä valitset pörröinen poron kanssavalitsetko klassinen malli joulupukin kanssa? Päätös on sinun!

Jouluaaton illallinen vieraissa

Jos olet vierailemassa suurperheessä, jossa et tunne olosi niin mukavaksi, paita ja housut ovat loistava valinta. Jos juhlat ovat suhteellisen muodollisia ja elegantteja, harkitse kenkiä täydentämään asuasi. Miesten kannattaa pysyä klassisten kenkien kanssa ja naisten pumppujen kanssa. Varmista kuitenkin, että isäntäsi eivät välitä siitä, että pysyt kengissäsi.