Tyylikäs opetusohjelma. Suosittelemme, mitä kenkiä käyttää kellojen kanssa


He saavuttivat kiistattoman suosion 1970-luvulla, kun he voittivat hippien sydämet kaikkialla maailmassa. 2000-luvulla he palasivat suosioon ja niistä tuli muodikkaimpien tyttöjen erottamaton ominaisuus. Muoti tulee täyden ympyrän, ja ne ovat taas ajan tasalla. Bells, koska puhumme niistä, ovat housuja, jotka ovat loistava perusta alkuperäisten tyylitelmien luomiseen. Neuvomme mitkä kengät heille sopivat.

Miksi rakastamme kelloja?

Bells ovat alaspäin leveneviä housuja, jotka korostavat ilmiömäisesti lantiota ja hoikentavat reisiä. Aiemmin ne olivat suosittuja monta kertaa, ja nykyään ne ovat palanneet muotiin. Hyvästä syystä! Niiden avulla voit saada monien naisten haluaman muodon, joka muistuttaa tiimalasia, minkä ansiosta näytät todella siistiltä. 

Kellot eivät vain lisää charmia naisvartaloon, vaan myös pidentävät optisesti jalkoja. Kaikki pidempien jalkojen ansiosta, jotka - toisin kuin tiukat putket - eivät luo näkyvää leikkausviivaa nilkkojen ympärille.

Tämän leikkauksen housut ovat myös loistava tapa esitellä kenkiäsi, jos valitset oikean lahkeenpituuden. Mietitkö, mitkä jalkineet olisivat parhaat? Olet oikeassa paikassa! Oppaastamme löydät muodikkaimmat yhdistelmät.

Mitä ottaa huomioon kellokenkiä valittaessa?

Oletko kengänvalinnan edessä? Ota huomioon useita tärkeitä näkökohtia ja luo loistava tyyli!

Ensinnäkin, kiinnitä huomiota olosuhteisiin. Tennarit eivät ole erityisen hyviä toimistotyössä, ja tyylikkäät korkokengät voivat pilata rennon tyylin ylimitoitettu'tämä collegepaita pääroolissa.

Yhtä tärkeä on jalan pään ja kengän näkyvän osan välinen viiva. Housujen alareunan tulee olla samassa tasossa kengän takapohjan alun kanssa. Muuten voit optisesti lyhentää jalkoja ja saada ne näyttämään massiivisemmilta. 

Vältä yhdistämästä litteitä balleriinoita ja sandaaleja kellojen kanssa. Vaikka tämä tyyli muistuttaa 2000-luvun alkua, se on ristiriidassa nykytrendien kanssa ja näyttää rumalta.

Välttääksesi huolimattoman lopputuloksen, vältä liian pitkiä kelloja. Kuluneet ja likaiset jalat, edes yhdessä kauneimpien kenkien kanssa, eivät koskaan näytä hyvältä!

Genren klassikot - kellot ja kiilat

Kellot ja kiilat ovat klassinen yhdistelmä, joka monipuolistaa täydellisesti kaikki kesätyylit ja auttaa sinua korostamaan rakkauttasi 70-lukua kohtaan.

Ne tulevat toimimaan erityisen hyvin santelipuu espadrillit punottu kiila. Yhdistä ne mustaan ​​toppiin ja aurinkolaseihin ja hanki universaalit Katso kävely.

Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi, valitse paljon korkeampi beige malli. Nilkan ympärillä olevan kiinnityksen ansiosta se on entistä mukavampi!

Moderni painos - kellot ja lenkkarit

Arvostatko vapaita ja muodikkaita tyylityksiä? Kellosarja tennareilla. Tämä yhdistelmä sopii mainiosti rennon retkille, kuten vierailulle ostoskeskukseen, kahvitauolle ystävän kanssa tai pitkälle kävelylle.

Nostalgisille naisille suosittelemme palaamista menneisyyteen. Yhdistä kellot klassikoihin lenkkarit kulutuspinnalla ja oversize collegepaita muodikkaalla printillä. Valitse suuret, pyöreät korvakorut, kiinnitä hiuksesi ikonisella soljella ja se on valmis!

Isommat uloskäynnit tyylillä - kellot ja saappaat

Suunnitteletko suurempaa ulkoasua ja haluat näyttää naiselliselta ja tyylikkäältä? Kellot ovat häränsilmä, varsinkin kun yhdistät ne tapeilla. Tällainen muotoilu sopii täydellisesti esimerkiksi treffeille.

Voit käyttää sitä lämpimällä säällä korkeakorkoiset sandaalit. Kiinnitä korkeavyötäröiset kellot, joihin pujotat ilmavan topin. Älä unohda kultakoruja ja kukkaroa kultaketjussa.

Voit onnistuneesti vaihtaa tapit mukavampiin baareja. Tämä on loistava vaihtoehto antaa sinulle yhtä tyylikäs ulkoasu.

Kun käytät kelloja saappaiden kanssa, varmista, että housujen lahkeet eivät ole liian pitkiä. Maahan ulottuvat housut voivat jäädä huomaamattomasti kiinni kantapäähän ja vahingoittaa itseään. Tämän välttämiseksi muista, että jalan pituuden tulee olla puolet kantapään korkeudesta.

Syksyinen asu - kellot ja saappaat

Kellot ja saappaat ovat universaali yhdistelmä, joka sopii täydellisesti syksyn huonoon säähän. Jos haluat hienovaraisen lopputuloksen, valitse saappaat mantelikärkisellä ja sovi tiukkaan tai hieman löysempään kaulukseen. Lisäeristys kengissä antaa sinun käyttää tätä tyyliä myös kylmällä talvella.

Jos haluat boho-tyylin, valitse klassikko Bootsit valmistettu ekologisesta mokkanahkasta ja yhdistä ne muodikkaan ruutupaidan kanssa. Näiden kenkien ominainen jalan alta tuleva kärki saa sinut näyttämään upealta. 

Myös rinnakkain asettaminen on muodikas ratkaisu neliömäiset saappaat kellojen kanssa. Valitse malli, jossa on korkokenko tai pylväs, yhdistä se valkoiseen paitaan ja kiinnitä hiuksesi nuttura täydelliseen ilmeeseen toimistoon.

Kun valitset saappaita kelloille, varmista, että saappaat eivät ole liian leveitä nilkan ympärillä. Tällä tavalla voit saada haitallisia ja vääristää jalkojasi. Valitse nilkkaa sylittävä istuvuus, joka ei erotu jaloista.

Kellot ovat yleismaailmallisia ja tyylikkäitä ja korostavat samalla täydellisesti naishahmon etuja. Muusta tyylistä riippuen voit käyttää niitä useaan otteeseen - juhliin, treffeille ja jopa toimistoon. Toivomme, että olemme ratkaisseet epäilyksesi näiden ikonisten housujen kenkien valinnasta.