Tyylikäs opetusohjelma. Valitsemme kengät pitkälle takille


Pitkä takki on pakollinen osa jokaisen naisen vaatekaapissa syys- ja talvikaudella. Tämä pituus auttaa sinua saavuttamaan aina silmiinpistävän lopullisen lookin ja antaa jokaiselle asulle tyylikkään aksentin. Tarkista, mitä kenkiä käytä pitkän takin kanssa näyttääksesi upealta tilaisuudesta riippumatta.

Useista syistä, miksi rakastamme pitkiä takkeja

Syksy lähestyy kovaa vauhtia, ja pitkät turkit mahdollistavat sen, että selviämme siitä terveydellemme vahingoittamatta. Pitkät takit ovat hallinneet catwalkeja useiden vuodenaikojen ajan ja syrjäyttäneet lyhyet untuvatakit, jotka päättyvät lantion yläpuolelle. Tämän ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä!

Pitkät takit eivät ainoastaan ​​tarjoa meille toivottua lämpöä kylminä päivinä, vaan myös näyttävät yksinkertaisesti uskomattomilta. Niiden viehätysvoimaa arvostavat julkkikset, kuten Kim Kardashian tai Rihanna. Herttuatar Kate Middleton ja Yhdysvaltain entinen nainen - Michelle Obama rakastavat myös heitä. Ei ihme! Pitkät takit voivat antaa tyylikkään korostuksen mihin tahansa tyyliin, mikä tekee siitä entistä eksklusiivisemman ja tyylikkäämmän.

Ja mikä parasta, ne näyttävät ilmiömäisiltä sekä klassisen kynämekon että muodikkaiden farkkujen kanssa, joissa on kulumia. Mietitkö, mitkä kengät näyttävät hyvältä pitkän takin kanssa? Tästä oppaasta löydät todistettuja muotoiluideoita, jotka saavat sinut aina näyttämään upealta. Aloitetaan!

Pitkä takki erilaisiin tilaisuuksiin

Pitkä takki sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Riippumatta siitä, oletko menossa toimistoon, treffeille tai kahville ystävien kanssa, voit olla varma, että pitkä takki täydentää täydellisesti mitä tahansa asua.

Pue trenssi ilmaviin tyttömäisiin midi-mekkoihin tai pieneen mustaan ​​mekkoon, maalaa huulet punaisiksi ja olet melkein valmis treffeille! Älä unohda seksikkäät korkokengätjoka saa sinut näyttämään miljoonalta dollarilta. Jos aiot lähteä pitkälle kävelylle, vaihda korkokengät tasaisiin kenkiin. Ne sopivat täydellisesti lämpimiin päiviin mokkasiinitja viileämmissä - satunnaisia ​​työntekijöitä

Trenssi on täydellinen myös työmatkalla. Se näyttää jumalaiselta yhdessä klassisen kynämekon ja mustat pumput. Saat vieläkin muodollisemman lopputuloksen muotoilemalla hiuksesi tyylikkääseen nutturaan. 

Kun käytät pitkää takkia, sinun ei tarvitse rajoittua hameisiin ja mekoihin. Jos arvostat mukavia ratkaisuja, valitse housut. Olipa kyseessä farkut, kangaschinot tai kiiltävät keinonahkaiset leggingsit, voit yhdistää ne klassiset valkoiset lenkkarit ja löysä ruutupaita tai eläinaiheiset korkokengät ja istuva pusero. 

Entä pitkä takki ja lenkkarit? Tämä yhdistelmä on täydellinen kaupunkimatkalle ystävien kanssa. Käytä repeytyneitä farkkuja ja ylisuuria suosikkihuppareitasi esitelläksesi kaivon takaosaa. Näin pukeutuneena näytät muodikkaalta ja samalla olet erittäin mukava sinulle.

Mitä kenkiä käyttää valkoisen trenssitakkin kanssa?

Ne näyttävät hyvältä valkoisen trenssitakkin kanssa beigeä polvisaappaat. Valkoisen ja beigen yhdistelmä on tulevan kauden hitti, joka on vienyt monien uusimpien trendien ystävien sydämet. Tämä yhdistelmä näyttää todella tyylikkäältä ja tyylikkäältä.

Ne sopivat myös valkoisen pitkän takin kanssa puuterinpunaiset korkokengät. Tällä tavalla saat viehättävän tyylin, joka ilahduttaa kaikkia. Voit rikkoa sitä hieman lisäämällä mustia elementtejä, kuten kukkaron tai vyön vyötärölle.

Mitkä kengät minun pitäisi valita mustaan ​​trenssitakkiin?

Kenkien valitseminen mustalle trenssitakille on erittäin helppoa. Musta näyttää jumalaiselta lähes minkä tahansa värin kanssa. Kun menet treffeille, päätä Punaiset korkokengätjoka antaa sinulle seksin vetovoimaa. Järjestä työkokoukset klassiset pumput mustassa mukavassa tolppassa.

Kun käytät mustaa trenssitakkia, sinun ei tarvitse rajoittua yksivärisiin yhdistelmiin. Leiki väreillä ja valitse haluamasi kengät.

Mitkä kengät sopivat kamelin trenssitakkiin?

Musta ja valkoinen sopivat täydellisesti pitkälle kamelin takkiin. Pue päälle musta villapaita, mustat repeytyneet farkut ja valkoiset lenkkarit alustalla mustilla lisäyksillä.

Ruskeiden kenkien valinta on myös loistava ratkaisu. Entä nahkasaappaatmikä täydentää ilmiömäisesti tällaista takkia? Voit käyttää niiden kanssa tiukkaa mekkoa tai tiukkoja leggingsejä. Päätös on sinun!

Mitkä kengät valita harmaan trenssitakkin kanssa?

Harmaa trenssi on eleganssin ruumiillistuma. Käytä sitä valkoisen villakaulan ja mustien chinojen kanssa kevyesti käännetyillä lahkeilla. Jotta sitä ei liioitettaisi, kannattaa noudattaa kolmen värin periaatetta. Valitse tästä syystä tämä tyyli harmaat, nauhalliset saappaat tai mustat polvisaappaatjossa näytät jumalalliselta.

Mitä kenkiä käyttää laivastonsinisen trenssitakin kanssa?

Tummansininen trenssi harmonisoituu upeasti koko väripaletin kanssa. Entä oranssit eko-mokkanahkaat tai Punaiset korkokengät? Valitse kontrastiväri ja saat WOW-efektin hetkessä.

Olemme vakuuttuneita siitä, että vinkkimme auttavat sinua päättämään, mitkä kengät valitset pitkälle takin. Näitä vinkkejä noudattamalla teet varmasti oikean valinnan.