Urheilukengät rentoon muotoiluun - miten niitä käytetään?


Jokaisella on omat mieltymyksensä pukeutumistyylistä. Jos valitset löysämpiä ja mukavampia yhdistelmiä joka päivä, urheilujalkineet eivät saisi puuttua vaatekaapistasi. Neuvomme, kuinka yhdistää ne rentoihin tyylitelmiin ja paljastaa, mitkä mallit ovat tämän kauden hitti!

Urheilukengät - naisten ja miesten rakastamia

Voisi sanoa paljon urheilujalkineiden eduista - mukavat, vakaat, muodikkaat, sopivat moneen otteeseen. Joten ei ole yllättävää, että niitä löytyy jokaisesta vaatekaapista. Nykyään niitä käytetään paitsi kuntosalilla tai urheilussa myös päivittäin ja jopa muodollisempiin tilaisuuksiin. Ne sopivat täydellisesti tyylikkäämpiin tyylitelmiin ja täydentävät rentoja. Herrat eivät pelkää yhdistää niitä pukuihin ja naiset mekkoihin. Ne sisältyvät rankingiin joka kausi ja iästä riippumatta.

Kuinka yhdistää urheilukengät päivittäisiin tyylitelmiin - vinkkejä?

  • Valitse mukavuus - jos pidät löysästä tyylistä päivittäin, välität varmasti mukavuudesta. Joten valitse urheilukengät, jotka takaavat sen. Kaikki urheilujalkineet näyttävät upeilta housut, lenkkeilijät tai farkut.
  • Hyvät kevyet, naiselliset tyylit, suosittelemme sekä lenkkarit että massiiviset lenkkarit, jotka ovat nyt ehdoton trendi! Suuret, värikkäät ja vanhan koulun kengät antavat uhrin ilmeen jopa tyylikkäimmille yhdistelmille, ne sopivat täydellisesti kesämekkoihin, mutta myös haalareihin tai naisten pukuihin.
  • Miehille tyylikkäille tyyleille suosittelemme lenkkarit, kaikki mustat kengät ja rohkeammille - värikkäitä lenkkarit. Nykyään on muodikasta rikkoa tyyli kiehtovalla tavalla, joten jopa kengillä voit luoda muodikkaan, rento asun.
  • Kaikenlaiset urheilujalkineet näyttävät hyvältä sekä naisille että miehille joka päivä, ja niissä on farkut, t-paidat, puserot tai puserot. Voit seurata trendivinkkejämme tai valita vain haluamasi. Urheilukenkien muodista on tullut niin suuri ongelma, että lähes kaikki leikkaukset, värit ja mallit ovat ajan tasalla ja täydentävät täydellisesti muotoilua.
  • Urheilujalkineita käytetään myös yhä rohkeammin yritysten pukeutumissäännöissä. Työntekijöiltä ei enää vaadita korkokenkiä, kiiltonahkaisia ​​kenkiä ja tyylikkäitä kenkiä, mutta heillä on paljon vapautta. Naisten puku ja Converses - loistava idea! Tyylikkäät rypytyshousut, paita ja henkselit yhdistettynä lenkkariin - härän silmä. Tietenkin on silti parempi valita tärkeisiin liiketapaamisiin mokkasiinit tai kengät miehille tai ballerinat ja sukkulat naisten tapauksessa, mutta päivittäin - tuemme voimakkaasti urheiluvaihtoehtoja!

Urheilukengät rentoihin tyylitelmiin - 2019/2020 suurimmat trendit

Ehdotuksia naisille:

Ehdotuksia miehille:

Yhteenvetona voidaan todeta, että urheilukengillä on monia kasvoja. Valikoima on niin suuri, että voit helposti löytää variantin itsellesi. Suosittelemme, että selaat naisten ja miesten KeeShoes -tarjousta. Seuraa vinkkejämme ja vapaa -ajan kenkäsi sopivat täydellisesti. Onnea!