Vaelluskengät


Kevät ei pilaa meitä tänä vuonna, mutta pitkä toukokuun viikonloppu lähestyy! Oletko menossa jonnekin tai oletko kotona?

Kevät ei pilaa meitä tänä vuonna, mutta pitkä toukokuun viikonloppu on tulossa! Oletko menossa jonnekin vai pysytkö kotona? Tarvitset huolimatta oikeat kengät! Koska matka tuntemattomaan väärässä sidoksessa voi johtaa epämiellyttävään yllätykseen. Jotkut paikat, etenkin vuoret, tarvitsevat kunnollisen asunnon. Katsotaan hitaasti kenkiä, joista voi olla hyötyä aktiivisena viikonloppuna.

Monet ihmiset menevät vuorille toukokuun viikonloppuna. Jalkineita koskeva kysymys näyttää olevan hyvin yksinkertainen. Teoriassa me kaikki tiedämme, että oikeat jalkineet ovat välttämättömiä vuorilla, mutta oletko varma?

Lähde: demotywatory.pl

 

Luulen, että kaikki vuoren ystävät katsovat tätä kuvaa kauhuilla. Jos et halua maksaa ajoa maailman kalleimmalla taksilla, ts. Jo mainitulla GOPRU-helikopterilla, aseta itsesi mukavilla ja sopivilla kengillä.

Retkeilykenkien valintasääntö alkaa kenkävalinnan perussäännöistä yleensä. Ensinnäkin, kenkäjen on oltava oikean kokoisia, jalan koon mukaan mukautettuja. Toiseksi, vaikka kengät ovatkin kooltaan pienet, ne eivät voi mennä minnekään. Nyt olemme siirtymässä korkeammalle monimutkaisuustasolle. Kun olemme vuorilla, vietämme yleensä 8-10 tuntia jaloillamme, kun taas kengät ovat edelleen jaloillamme ja työskentelevät kovasti. Ponnistelujen, lämpötilan ja muiden tekijöiden vaikutuksesta jalat ja vasikat turpoavat, minkä vuoksi on erittäin hyvä kokeilla kenkiä illalla, kun jalka on jo väsynyt. Avid-vuorikiipeilijät suosittelevat, että sinun pitäisi ostaa kenkiä, jotka voidaan mukavasti käyttää myös silloin, kun laitamme kaksi paria sukkia. On parempi olla turvassa kuin pahoillani, mutta jos et aio kävellä vuorilla talvella tai myöhään syksyllä, tämä ei ole välttämätön tekijä.

 

Yläosa on toinen tärkeä näkökohta valittaessa vuoristokenkiä. Korkean vuoristokengän yläosan tulee ulottua nilkan taakse, mikä suojaa sitä kivultavilta nyrjähdyksiltä. Muista, että pohjan tulisi olla paksu, mutta joustava ja välttämätön täynnä uria! Ne suojaavat sinua laskettelulta laskettelulta!

 

Näitä sääntöjä on useita, mutta se on muistamisen arvoinen, koska vuoristossa olevat kengät ovat sijoitus omaan turvallisuuteesi, se on sellainen koko vartalon vakuutus.

Jos et aio kiivetä Orlaan, voit valita myös kengät, joista on epäilemättä hyötyä vaelltaessa tasaisella maastolla. Voit sitten valita nilkkakorkeat päälliset ja joustavamman pohjan.

 

 

Muista muistaa tuo pieni jalka! Loppujen lopuksi lapset myös menevät vuorille!

 

Ja nyt, täynnä tietoa, voit mennä minne tahansa silmäsi vievät sinut.

Hyvää toukokuuta! :)