Vaikea rakkaus tai kuinka ostaa mukavat korkokengät


Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkautta ilman vastavuoroisuutta. Miksi korkokengät rakastamme niin usein
epämukava?

Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkautta ilman vastavuoroisuutta. Miksi rakastamamme korkokengät ovat niin epämukavia? Onko täydellisiä korkokenkiä? Miten löydät pistokkaat, joiden kanssa haluat viettää loppuelämäsi tai ainakin muutaman seuraavan kauden? Onnistuneen suhteen salaisuus on ... kompromisseja.

Koolla ei ole väliä!

Toisin kuin näyttää, oikean kokoisten korkokenkien valinta ei ole yksinkertainen asia. Korkeat korot, etenkin jalkaterän sopivat korkokengät, voivat olla hieman tiukempia kuin käyttämäsi vakiokoko. Muista kuitenkin, että sinun pitäisi sanoa ei hankautuneille kantapäille, varpaille ja kutistuneille varpaille, sillä jalkasi odottavat keskinäistä kunnioitusta suhteestasi kenkiisi.

Luultavasti jokainen meistä muistaa sadun siitä, että Cinderella menettää kengänsä ballilla. Ajat ovat muuttuneet, joten jos haluat tulla juhlan kuningattareksi, sinulla ei ole varaa liukuviin kenkiin. Satu hajamielisestä tytöstä, joka odottaa kenkiä, opettaa meille myös yhden tärkeän asian. Cinderella unelmaballissaan piti hauskaa vain keskiyöhön asti, ja kauniiden kenkien omistajan pitäisi varmasti tanssia niissä koko yön.

Usein tapahtuu, että jopa hyvän kokoiset korkokengät rikkoutuvat hieman ja tulevat liian löysiksi. Tämä koskee useimmiten muovikenkiä, vaikka myös luonnonmateriaaleista valmistetut kengät ovat alttiita tälle, joskin vähäisemmässä määrin. Jos sinulla ei ole varaa mokkanahkaisiin tai nahkaisiin kenkiin ja sinusta tuntuu, että kengät ovat liian isot, voit käyttää silikonipohjallisia.

<a href="https://keeshoes.fi/pumput-high-heel-gianmarko-70-1-beige-beige-i14035.html"><img src="https://keeshoes.fi/media/ale/auction_image/image1_14035.s2000.jpeg?_=1602356954.6805284" alt="Pumps On Pin Gianmarko 70/1 beige" title="Nahkaiset Gianmarkon pumput"></a>

Mitä korkeampi sen parempi?

Tämä sääntö koskee vain kumppaniasi, jonka kanssa voit esiintyä unelmiesi kantapäässä. Periaate "mitä korkeampi, sitä parempi" toimii toisinpäin kantapään korkeudessa. Vaikka kohtuuttoman korkeat kengät houkuttelevat kauniilla ulkonäöllä ja korostavat omistajan jalkoja, ne eivät ole mukavia eivätkä terveitä selkärangalle ja jaloille, joille kävely "puilla" ei ole luonnollinen asento. Terve kantapään korkeus on 4-5 cm, kun taas jopa 7 cm: n kantapäätä pidetään päivän täydellisenä korkeutena. Yli 10 cm korot ovat pikemminkin iltavaihtoehto naisille, jotka ovat jo taitavia liikkumaan korkokengillä.

Korkeissa kengissä meidän pitäisi tuntea olonsa kauniiksi, mukavaksi ja kohtuullisen mukavaksi. Kantapään keskelle asetettu kantapää on varmasti osoitus kengän vakaudesta. Lisäksi naisille, joilla on filigraaniset jalat, suositellaan hieman alempia saappaita, koska tässä tapauksessa jalan pituuden ja kantapään korkeuden väliset suhteet lasketaan. Tyylikkäillä naisilla, joilla on suuret jalat, on varaa paljon korkeampiin tossuihin.

Sisätilalla on väliä

Kun ostat kenkiä ja päätät sitoa ne pidempään, sinun on myös kiinnitettävä huomiota muutamiin yksityiskohtiin. Jalat ovat kuin luonnonmateriaalit, joten paras valinta on jalkineet, joissa on vuoraus orgaanisia materiaaleja - esim. Pehmeää nahkaa. On myös syytä tarkistaa, onko sisällä saumoja, jotka voivat hieroa tai ärsyttää ihoa kävellessä.

Rakkaus, etenkin korkokenkien rakkaus, ei tunne rajoja. Meidän on kuitenkin muistettava, että kauniit, mutta epävakaat ja epämukavat kengät sopivat vain näyttelyyn. Onnistuneen suhteen salaisuus on läheisyys, joten onnekkaat kengät ovat kenkiä, jotka ovat usein kosketuksissa jalan kanssa. Varmista, ettet särje sydäntäsi tai itseäsi, kun käytät puolet palkastasi kenkiin, jotka ovat keskuudessa kaapissa, tai yksinäisiin kenkiin, jotka kaipaavat herkkien jalkojesi lämpöä.