Vaikea rakkaus, tai miten ostaa mukavia kantapäät


Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkaus ilman vastavuoroisuutta. Miksi ne nastat, joita rakastamme niin paljon
epämukavaksi?

Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkaus ilman vastavuoroisuutta. Miksi ne nastat, jotka rakastamme niin epämukavaksi? Onko olemassa täydellisiä kantapäät? Miten löydät korkokengät, jotka haluat viettää loppuelämäsi tai ainakin muutaman vuodenajan? Menestyvän suhteen salaisuus on ... kompromissi.

Koko on tärkeää!

Toisin kuin esiintymiset, korkean korvan kenkien oikean koon valitseminen ei ole yksinkertainen asia. Stilettot, erityisesti korkeat, sopivat hyvin jalkaan, voivat olla hieman tiukempia kuin normaali koko, jota käytät. Muistakaa kuitenkin, että sinun pitäisi sanoa lujasti kantapäähän, lintuihin ja sormiin, koska jalkojesi tulee kunnioittaa toisiaan.

Luulen, että jokainen meistä muistaa sadun Cinderellasta, joka menettää kengän pallossa. Ajat ovat muuttuneet, joten jos haluat tulla puolueen kuningatar, et voi varaa liukastua kenkiin. Myös jokin tärkeä asia on opettamassa sadun poissaolevasta tytöstä, joka ompelee kenkiä. Tuhkimo hänen unelmapallossa pelasi vain keskiyöhön asti, ja kauniiden kenkien omistajan pitäisi tanssia heissä koko yön.

Usein tapahtuu, että jopa hyvin kootut nastat, hajoavat hieman ja tulevat liian löysiksi. Tämä koskee useimmiten muovikenkiä, vaikka luonnollisista materiaaleista valmistetut kengät ovat myös tämän ilmiön kohteena, vaikkakin vähemmässä määrin. Jos et voi varata mokka- tai nahkahousuja ja tuntuu, että jalkineet ovat liian suuria, voit käyttää silikonisivuja.

Pumput High Heel Gianmarko 70/1 beige

Mitä korkeampi, sitä parempi?

Tämä sääntö koskee vain kumppaniasi, jonka puolella voit esittää itsesi unelmiesi korkokengissä. Periaate "mitä korkeampi, sitä parempi" toimii toisin päin, kun kyseessä on kantapään korkeus. Vaikka kengät houkuttelevat ylivoimaisesti korkealuokkaisesti ja lisäävät omistajan jalkoja, ne eivät ole mukavia eivätkä terveitä selkärangan ja jalkojen kannalta, sillä liikkuminen "jalkakäytävillä" ei ole luonnollinen asento. Terve kantapään korkeus on 4-5 cm, kun taas korkeintaan 7 cm: n kantapää katsotaan täydelliseksi korkeudeksi päivälle. Korkeimmillaan yli 10 cm korkeammat korot ovat naisille, jotka on jo koulutettu liikkumaan korkokengillä.

Korkeissa kengissä meidän pitäisi tuntea kaunis, mukava ja mukava. Kengän stabiilisuuden määrittäminen on varmasti kantapään keskelle asetettu kantapää. Lisäksi naiset, joilla on hieno jalat, ovat suositeltavasti hieman alempia kenkiä, koska tässä tapauksessa jalkojen ja kantapään väliset suhteet ovat tärkeitä. Elegantki, jossa on suuremmat jalat, voi varata paljon korkeampia tossuja.

Sisustus laskee

Kun ostat jalkineita ja päätät sitoa niitä pidempään, sinun tulee kiinnittää huomiota myös muutamiin yksityiskohtiin. Jalat kuten luonnonmateriaalit, joten paras valinta on jalkineet, joissa on luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu pehmuste, kuten pehmeä nahka. On myös syytä tarkistaa, jos sisätiloissa on saumoja, jotka voivat hieroa tai ärsyttää ihoa kävellessä.

Rakkaus, erityisesti rakkaus korkokenkiä kohtaan, ei tunne rajoja. Meidän on kuitenkin muistettava, että kauniit, mutta epävakaat ja epämiellyttävät kengät soveltuvat vain näyttelyyn. Menestyvän suhteen salaisuus on läheisyys, minkä vuoksi onnelliset kengät ovat kenkiä, joilla on usein yhteyttä jalkaan. Varmista, että et rikkoa sydäntäsi tai itseäsi, koska vietät puolet palkkastasi sateenvarjoissa, jotka ovat kesällä kaapissa, tai yksinäisiä kenkiä, jotka kaipaavat herkän jalan lämpöä.