Valitsemme Dungarees. Inspiroidu!


Dungarees on pakollinen vaatekaappi jokaisen mukavien ja universaalien vaatteiden rakastajan vaatekaappiin, joissa näytät muodikkaalta ja samalla tunnet olosi erittäin mukavaksi. Mietitkö, mitkä kengät sopivat farkkukangaksiisi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Oppaastamme löydät vain todistettuja ratkaisuja. Hanki inspiraatiota näyttääksesi tyylikkäältä ja tuntea olosi mukavaksi missä tahansa menetkin.

Mukavuus kulkee käsi kädessä muodikkaan lookin kanssa

Vaikka muodissa muodikas ulkoasu ei useinkaan kulje käsi kädessä käyttömukavuuden kanssa, se on Dungareen tapauksessa täysin erilainen. Tämä denim-asu on kiistaton todiste siitä, että voit näyttää hyvältä ja tuntea olosi todella mukavaksi samanaikaisesti.

Mielenkiintoista on, että Dungareesilla oli alun perin täysin erilainen käyttö kuin nykyään. Aluksi tämäntyyppisiä vaatteita käytettiin maatiloilla ja tehtailla, joissa työntekijät arvostivat sitä mukavien, kestävien ja helppokäyttöisten työvaatteiden muodossa.

Mitä kenkiä pukeutua hansikkaiden kanssa?

Ajan myötä rypäleet alkoivat nauttia suuresta suosiosta paitsi miesten, myös naisten keskuudessa, jotka olivat yhtä innokkaita laittamaan ne lapsilleen. Tämän ei pitäisi yllättää ketään! Denim Dungarees näyttävät todella upeilta, jos osaat muotoilla ne.

Sen lisäksi, että pukeudut oikein istuviin muihin vaatteisiin, avain menestykseen on oikea kenkien valinta. Ei ole epäilystäkään siitä, että jalkineet ovat vankka perusta moitteettomalle ulkonäölle.

Mietitkö, mitkä mallit toimivat parhaiten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Oppaastamme löydät hyväksi todettuja ratkaisuja ja saat inspiraatiota muodikkaan asun luomiseen, jossa pääroolissa on kekseliäitä. Työskennellä!

Lyö vetoa klassikoista, eli yhdistä lenkkarit ja lenkkarit

Jos olet hämmentynyt luodessasi tyylityksiä lompakoilla, valitse klassikot. Tämä ratkaisu ei koskaan petä ja toimii, kun etsit jokapäiväistä asua, jossa voit viettää aikaa vapaasti. 

Sinun tarvitsee vain yhdistää lempihousut klassisiin tennareihin ja meriraitaiseen toppiin. Valitse hillityt sävyt, kuten mustat tai ruskeat tennarit, tai valitse voimakkaammat värit, kuten punainen. Nilkan ympärille päättyvä malli on täydellinen. Välitätkö jalkojenne optisesta pidennyksestä? Valitse lenkkarit mukavalta alustalta ja nauti unelmiesi efektistä. 

Tässä on joitain stylistidemme ehdotuksia:

Naisten tyhmiä? Miksi ei!

Kun käytät lenkkaria, sinun ei tarvitse rajoittua klassisiin tennareihin. Tämä vaatekaapin elementti sopii täydellisesti naisten kenkämallien kanssa. Sinun tarvitsee vain pukeutua yhteensopivaan valkoiseen puseroon tai muodikkaaseen paitaan farkkujen alla, laskea hiukset alas ja maalata huulet suosikkihuulipunallasi. Vain kengät ja voit mennä toimistoon tai treffeille.

Kun pitkä päivä jaloissasi odottaa, valitse kengät, joissa on litteä pohja. Naisten mokasiinit tai ballerinat ovat täydellisiä. Haluatko kengät, jotka saavat sinut näyttämään hieman kokeisemmalta? Korkokengät ovat hitti! Näytät hämmästyttävältä näissä kengissä.

Lyö vetoa terävistä varpaista, jotka sopivat täydellisesti ranteen suorien jalkojen kanssa ja antavat sinulle hieman seksuaalista vetovoimaa. Jos välität vakaasta kävelystä, voit onnistuneesti valita kengät, joissa on mukava tolppa tai kiilakorko. 

Nämä mallit toimivat parhaiten:

Saappaat yhdistettynä Dungareesin kanssa täydellisenä kaksikona

Pidätkö enemmän rohkeista yhdistelmistä maskuliinisessa tyylissä naisellisen version sijaan? Saappaat lompakon seurassa luovat täydellisen parin ruminakin päivinä! Tämän yhdistelmän avulla voit rakentaa moitteettoman tyylin ilman paljon vaivaa. Yhdistä farkkukangas mustaan ​​paidan ja nahkasaappaat ja nauti jumalallisesta vaikutuksesta! 

Valitse nilkkapituinen malli, joka on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista, jotta saat täydellisen asun syksyn sateeseen. Älä unohda käyttää pitkää trenssitakkia sekä villahattua ja -huivia. Pieni käsilaukku olkapäälle ja olet valmis! Voit lähteä tielle! 

Tarkista, mitkä saappaat kannattaa käyttää Dungareen kanssa:

Wellingtonit, kiitos!

Ja syksyn (epä)sää puhuttaessa, ei varmaan ole parempaa ratkaisua kuin Wellingtons. Valitse malli, jossa on hurmaavia kukkia tai valitse hillitty beige ja nauti täydellisestä muotoilusta sadepäiviin. 

Muista kiinnittää huomiota näihin kalosseihin:

Näet, kenkien valitseminen Dungareesille on todella yksinkertainen tehtävä! Sinun tarvitsee vain inspiroitua todistetuista ratkaisuista, ja silmänräpäyksessä luot upean tyylin kaikkiin sääolosuhteisiin. Onnea!