Valitsemme hänelle pääsiäiseksi kengät


Pääsiäisaamiainen tulee kovaa vauhtia, ja haluaisitko tehdä hyvän vaikutuksen pitkään näkemättömiin sukulaisiin? Ei mitään helpompaa! Sinun tarvitsee vain viimeistellä juhlava tyylisi tyylikkäillä kengillä. Mietitkö, mitkä mallit toimivat parhaiten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Kourallinen mielenkiintoisimmista inspiraatioista odottaa sinua tässä oppaassa.

Pääsiäinen on aivan nurkan takana…

Pääsiäiseen on enää vähän aikaa, ja etsit edelleen tapaa tehdä suuri vaikutus sukulaisiin, joita et ole nähnyt pitkään aikaan? Se on helpompaa kuin miltä aluksi näyttää! Sinun tarvitsee vain valita huolella juhlava tyyli ja täydentää sitä sopivilla jalkineilla.

Jotta tämä tehtävä olisi sinulle mahdollisimman yksinkertainen, olemme laatineet kourallisen mielenkiintoisimpia inspiraatioita erityisesti sinua varten. Olemme varmoja, että käyttämällä vinkkejämme keräät paljon kohteliaisuuksia!

Kuinka pukeutua pääsiäiseksi?

Pääsiäisen aamupala lähestyy kovaa vauhtia. Sinulla on varmasti paljon työtä mielessäsi juuri nyt! Suunnitteletpa sitten ostoslistaa loma-ateriasi varten tai mietit mitä leipoisit, on hyvä mahdollisuus, että olet unohtanut vielä yhden tärkeän asian valmistelun kuumuudessa – mitä pukea päälle.

Pue yllesi muodollinen asu vaaleissa sävyissä. Nämä voivat olla tuoreita, keväisiä värejä, herkkiä pastellisävyjä tai hillittyjä voiteita, beigejä ja valkoisia. Tämä väripaletti on erinomainen lähtökohta koko tyylitelmän sommittelulle. Valitse söpöjen mekkojen, mukavien housujen ja lumoavien puseroiden tai klassisten hameiden välillä, jotka sopivat täydellisesti jouluaamiaiseen, perheillalliseen tai kävelylle kirkkoon.

Mitä vaatteita tulisi välttää?

Jos haluat näyttää juhlavalta ja elegantilta, vältä revittyjä farkkuja tai mukavia verryttelypukuja. Mustat, yksiväriset tyylitelmät eivät myöskään ole paras ratkaisu. Jos et ole surussa, hajota tummat värit hienovaraisilla beigeillä ja kermaväreillä. Tällä tavalla et näytä surulliselta ja korosta tämän tapahtuman tärkeyttä.

Lyö vetoa klassikoista beigenvärisessä painoksessa

Yksi konservatiivisimmista vaihtoehdoista on lyödä vetoa klassikoista virallisessa painoksessa. Valitse beige kynämekko, joka heijastaa luokkaasi ja tyylikkyyttäsi. Maksimaalista hienostuneisuutta varten Katso, riko beige kontrastivärisellä mustalla, kiinnitä musta vyö vyötäröltä ja pukeudu beige ja musta ballerina tai naisten mustat pumput. Lisää paksu musta otsapanta tai musta nauha, joka on kudottu aaltoilevaan poninhäntään ja olet valmis.

Yhtä klassinen vaihtoehto on beige-sikarillojen yhdistelmä valkoisen paidan tai mustavalkoraidallisen neulepuseron ja takin kanssa. Voit valita hillityn harmaan tai ruskean sävyn tai energisoivia, keväisiä värejä, kuten violetin. Valitse tämä versio violetit pinssit avoimella kantapäällä ja muodikkaat zirkonia tai valita mokka, beige pumput.

Värikäs huimaus

Väreistä puheen ollen, ei ole parempaa aikaa pukeutua värikkäisiin vaatteisiin kuin pääsiäisaamiainen. Loppujen lopuksi se on yksi vuoden onnellisimmista lomista!

Emme kuitenkaan tarkoita hulluja, loistavien värien lomayhdistelmiä. Valitse värejä, jotka parantavat tyyliäsi ja näyttävät silti tyylikkäältä. Entä yhdistelmä ruohonvihreää ja pilvettömän taivaan sinistä sävyä? Tämä yhdistelmä toimii hyvin monella eri tavalla. Voit käyttää vihreää mekkoa ja sovittaa siihen siniset pumput. Vaihtoehtoinen vaihtoehto on yhdistää vihreät, tyylikkäät housut valkoiseen paitaan ja samoihin kenkiin.

Kukkakoristeet

Jos haluat kauniin vaikutelman, valitse kukkakoristeet ja tunnet itsesi kevään todelliselta ruumiillistukselta. Valitse mekko, jossa on pieniä kukkia A-linjaisessa leikkauksessa, joka tuo kauneutesi esiin ja korostaa naisellisia muotoja. Yhdistä se beigenväristen korkokenkien kanssa tai valitse terävät balerinat ihosi sävyä muistuttavassa sävyssä. Tällaisessa asussa näytät säteilevältä, vangiten pääsiäisen olemuksen - elävän, häiriöttömän ilon. 

Loistava vaihtoehto jouluaamiaiseksi on myös pukea päälle röyhelöpusero, klassiset korkeavyötäröiset housut suoralla leikkauksella ja kengät söpöillä kukilla. Tällaiset jalkineet tuovat tyyliisi raikkaan aksentin ja monipuolistavat sitä hienovaraisella tavalla.

Ihania pastellivärejä

Pääsiäisaamiaisella voit ilahduttaa muita pastellilla, optimistisella asuem. Entä lämpimät keltaiset, pehmeät pinkit tai viehättävät siniset? Kun välität rajattomasta mukavuudesta tyylikkäässä versiossa, valitse valkoiset, tyylikkäät housut löysällä leikkauksella ja yhdistä ne pastellisävysi lempiväriseen neulepuseroon. Lisäksi pastelli tai alastonkengät ja olet valmis juhlavaan perhekokoukseen. 

Pastelliväristen sileiden tekstiilien lisäksi voit valita pastellipitsiä. Tämä vangitseva materiaali lisää hienostuneen silauksen asuisi ja korostaa virheetöntä tyylitajuasi. Pitsi, sininen tai vaaleanpunainen mekko on pääsiäisen hitti. Valitse hänet alaston pumput ja täydennä kokonaisuus helmillä - kaulakorulla tai korvakoruilla.

Voit myös lisätä kenkiin pitsi-aiheisen kuvion. Entä söpö pitsiset balerinat makeassa pastellin vaaleanpunaisessa sävyssä? Pidä loput ulkonäöstäsi sileänä käyttämällä nauhasaappaat. Vältä kuvioita ja näyttäviä värejä. Katso kuinka yksinkertaista se on?