Valitsemme kengät häät. Mitkä mallit toimivat parhaiten?


Hääjuhla on erittäin tärkeä juhla morsiamen ja sulhanen kannalta, mutta myös loistava tilaisuus tavata lähimmät perheet ja ystävät. Hauska, joka kestää usein aamunkoittoon, vaatii ennen kaikkea mukavat ja mukavat kengät. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit päättää, mitkä kengät valitset häihisi.

Kun valitset jalkineita asuusi, sinun on otettava huomioon paitsi visuaaliset näkökohdat. Kun pidät hauskaa koko yön, tärkeintä on, kuinka mukavat kengät ovat. Loppujen lopuksi et halua, että joudut viettämään niin tärkeän tilaisuuden pöydässä huonosti valittujen kenkien takia! Mitkä mallit toimivat parhaiten? Valitsemme kengät häät.

Kengät häät - mukavuus on avain

Jalkineiden pitäisi luoda harmoninen kokonaisuus luomisen kanssa, mutta kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin yksityiskohtiin, jotka muuttavat mukavuutta monien juhlatuntien aikana.

Keskeisiä kysymyksiä ovat materiaali, josta kengät valmistetaan, ja tapa, jolla ne ommellaan. Luonnollisesta nahasta valmistetut kengät, joille on tunnusomaista hyvä ilmankierto ja täydellinen istuvuus jalalle, ovat ehdottomasti parhaita. Jos luonnonnahkaiset kengät ovat sinulle liikaa taloudellista taakkaa, voit valita halvemman mallin, joka on valmistettu eri materiaalista, kuten ekologisesta nahasta.

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, kannattaa testata jalkineet ennen tapahtumaa ja tarkistaa niiden käyttömukavuus.

Korkokengät, kiilat tai litteät? Mitä kenkiä häihin

Tyylikkääseen muotoiluun naiset valitsevat useimmiten perinteiset korkokengät. Se on yleismaailmallisin malli, joka antaa ilmaisun jopa vaatimattomalle asulle. Klassiset korkokengät kapea kärki on ajaton malli, joten ne sopivat täydellisesti myös muihin tilaisuuksiin.

Jos et ole kovin luottavainen korkokengissä tai olet huolissasi siitä, ettet voi pelata niissä vapaasti koko yön, valitse mallit, joissa on pylväs, kiilakorko tai lempeä alusta. Tämä ratkaisu rikastuttaa tyylityksesi ulkonäköä ja mahdollistaa samalla hauskanpidon koko seremonian ajan.

Yhä suositumpi kenkämalli häihin on ballerina tai litteät sandaalitjotka takaavat mukavuuden ja vakauden pelaamisen aikana. Matalakorkoiset kengät ovat loistava vaihtoehto naisille, jotka haluavat rento, löysä tyyli ja joilla ei ole kokemusta kävelemisestä korkealla kantapäällä. Mielenkiintoista on, että ballerinat ovat erittäin siro ja viehättävä kenkämalli, joka toimii hyvin yhdessä kevyiden, ilmavien mekkojen kanssa.

Tai ehkä vähän liioittelua?

Hääjuhlat ovat tilaisuus, jonka aikana voit tavoitella rohkeampia ja ylellisimpiä tyylejä, leikkiä leikkauksilla ja väreillä. Voit myös laittaa helposti päälle koristeellisia, huomiota herättäviä lisävarusteita, jotka eivät ole yhtä näyttäviä ja tyylikkäitä jokapäiväisissä tilanteissa. Voimakkaat värit tai hohtavat elementit monipuolistavat varmasti ulkoasua eivätkä jätä sinua huomaamatta.

Muista kuitenkin se kenkiä häihin Ensinnäkin niiden tulisi vastata pukeutumistasi ja tyyliäsi. Jos panostat voimakkaasti koristeltuun, ilmeikkääseen mekkoon, jossa on röyhelöitä tai muita hienostuneita elementtejä, kannattaa harkita sen yhdistämistä herkkiin neutraalin värisiin kenkiin. Jos yhdistät ylellisen mekon samankaltaisiin kenkiin, koko ulkoasu on liian tyylikäs ja jopa kitši.

Kun katsot suosittujen muotitalojen inspiraatioita, huomaat helposti värikkäiden kenkien trendin yhdistettynä mykistettyihin väreihin. Se on loistava ratkaisu naisille, jotka haluavat korostaa yhtä muotoilun elementtiä. Mekon turvallinen väri on täydellinen tausta kengille, joissa on räikeä ja ilmeikäs väri. Joten ehkä valita tyylikkään asun sijasta kengät muodikkaalla ja erottuvalla värillä?

Kengät häät niiden ei tarvitse olla tylsää ja yksiväristä. Tässä tapauksessa suositellaan hieman hulluutta.