Valitsemme kengät karnevaaliin. Inspiroidu!


Karnevaali on täydessä vauhdissa ja mietit vielä, mitkä kengät laittaisit päälle enemmän tai vähemmän riehakkaaseen juhlaan? Olet täydellisessä paikassa! Teitä silmällä pitäen olemme laatineet mielenkiintoisimmat jalkineehdotukset, joihin olemme valinneet loistavia stilisaatioita. Inspiroidu!

Karnevaalijuhlat ilman huolta

Karnevaalihuvi lähestyy kovaa vauhtia? Sen sijaan, että murehdit pukemistasi, tutustu oppaaseemme. Vaikka et aio vierailla Rio de Janeirossa tai New Orleansissa, voit silti luoda unohtumattoman karnevaalitunnelman ja pitää hauskaa kuin äänekkäimmissä juhlissa!

Mietitkö, mitkä kengät toimivat parhaiten? Olet oikeassa paikassa! Autamme mielellämme sinua tekemään oikean valinnan, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Huolehdi täydellisestä istuvuudesta

Oletko menossa naamiaiskarnevaalijuhliin? Tai ehkä suunnittelet suurenmoista juhlaa hienossa ravintolassa? Vai lyötkö mieluummin vetoa kotibileistä läheistesi kanssa? Juhlien tyylistä riippuen varmista, että kenkäsi sopivat täydellisesti tilaisuuteen. 

Lyö vetoa alkuperäisistä väreistä ja yllättävistä kuvioista tai tee täysin päinvastainen valinta ja valitse klassiset leikkaukset. Muista, että jos tunnet olosi epämukavaksi tietyssä kenkäparissa, onnistuneiden juhlien suunnitelmat voivat nopeasti pilata.

Tästä syystä varmista, että kengät sopivat täydellisesti jalkoosi. Älä missään tapauksessa päätä puristaa liian pieniä kenkiä siinä toivossa, että muutaman tanssikappaleen jälkeen kengät irtoavat eivätkä ole kireät. Varo myös liian suuria kenkiä, jotka, toisin kuin näyttää, voivat aiheuttaa tuskallisia hankausta. Varo myös taivaan korkeita korkokenkiä, jos et voi liikkua niissä vapaasti.

Panosta glitteriin

Karnevaalijuhlia ei pidetä joka päivä. Tästä syystä tällaiseen tapahtumaan voit valita onnistuneesti kengät, joita et käytä joka päivä. 

Entä hohtava glitter? Se on erittäin muodikas tällä kaudella! Tässä on joitain ehdotuksia, jotka varastavat jokaisen rakastajan sydämet kimalletta:

 

Yhdistä kimaltelevia kenkiä kiiltävää satiinia ja hohdokkaita asusteita. Tällä tavalla saat ilmiömäisen tyylitelmän, joka sopii täydellisesti karnevaalijuhliin.

Jos olet menossa vähemmän ylellisiin juhliin, myös glitterkengät ovat hitti. Yhdistä ne pieneen mustaan ​​mekkoon tai naisten pukuun saadaksesi WOW-efektin. Kiiltävät jalkineet eivät näytä koskaan tylsältä!

Värikäs huimaus

Karnevaali on ehdottomasti värien juhla. Rikas väripaletti korostaa täydellisesti jokaisen juhlan kiihkeää luonnetta! Älä rajoita itseäsi värikkäisiin mekoihin tai hameisiin. Valitse jalkineet, jotka täydentävät täydellisesti jopa hillittyä tyyliä ja antavat sille kynsiä. Tulet rakastamaan näitä malleja:

Intensiiviset sävyt - violetti, punainen, fuksia tai vihreä - toimivat erityisen hyvin. Periaatteessa rajoja ei ole. Jos haluat varmistaa, että näytät hyvältä, valitse väri, joka sopii hyvin ihonvärisi. Älä pelkää yhdistää eri värejä, mutta jotta et liioittele sitä, noudata kolmen värin sääntöä.

Classic aina mukana

Jos et halua sijoittaa ylellisiin jalkineihin kertaluonteisesti, klassiset, ajattomat ratkaisut ovat hitti sinulle. Loppujen lopuksi tällaiset kengät eivät toimi vain karnevaaliin, vaan myös muihin juhliin, kuten häihin, ristiäisiin tai pyöreisiin syntymäpäiviin. Voit käyttää niitä myös treffeillä ja jopa toimistossa. Olemme koonneet useita ehdotuksia ajattomille kenkämalleille. 

Klassinen musta vai ajaton beige? Päätös on sinun! Voit helposti yhdistää nämä molemmat kengänvärit juhlaasuisi. Jos huolehdit jatkuvasta pystysuorasta linjasta, pidennät myös jalkojasi visuaalisesti.

Miten se saavutetaan? Sinun tarvitsee vain sovittaa sukkahousujen väri kenkien sävyyn. Olemme omistaneet tälle aiheelle erillisen artikkelin, jonka löydät tässä. Lyhyesti sanottuna: valitse beige nudille ja musta mustalle. Jalkojen vaikutus taivaalle taattu! Katso kuinka yksinkertaista se on?

Pidä hauskaa aamuun asti!

Kuten näet, kenkien valinta karnevaalijuhliin on lasten leikkiä. Älä pelkää leikkiä muodilla ja ilmaista itseäsi tyylillä tätä erityistä aikaa varten. Ole luova ja valitse rohkeasti suosikkivärisi ja huomaamattoman suunnittelun välillä. Huolehdi myös mukavuudestasi ja noudata neuvojamme. Tällä tavalla viihdyt varmasti aamunkoittoon asti!

Psst! Jos olet valinnut näyttäviä korkokenkiä, varmista maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi, että sinulla on toinen pari kenkiä, joissa on tasainen pohja. Tämän ansiosta voit vaihtaa kengät mukavampiin silmänräpäyksessä ja jalkasi hengittävät helpotuksesta.