Valitsemme kengät kevättakkiin


Keväällä naiset kurkottavat innokkaasti päällysvaatteita. Klassiset trenssitakit ja solmitut tai kaksiriviset takit hillityillä tai ylellisillä korosteilla hallitsevat sekä catwalkeilla että kaduilla. Mietitkö kuinka sovittaa saappaasi takkiisi keväällä? Ota selvää temppuistamme!

Kuinka valita saappaat takkiin keväällä?

Kenkien valinta kevättakille ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se saattaa näyttää. Mietitkö, minkä väriset kengät sopivat beigen takkiin? Tai ehkä vaatekaapissasi kunniakkaan paikan ottaa muodikas ruudullinen takki, mutta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitkä kengät valitset sille? 

Onneksi on olemassa muutamia todistettuja temppuja, jotka pitävät tämän tehtävän vähemmän monimutkaisena. Lue eteenpäin saadaksesi selville, kuinka saappaat yhdistetään takin kanssa keväällä pysyäksesi kuumimpien trendien tahdissa.

Urheilullista eleganssia? Päätös on sinun!

Takit ovat tyylikäs vaatekappale. Vaikuttaa siltä, ​​​​että ne eivät välttämättä sovi mukavien tennarien ja muodikkaiden tennarien kanssa, ja niitä tulisi yhdistää vain balleriinien, korkokenkien tai matalien kenkien kanssa.

Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Urheilullinen eleganssi on ollut muodissa jo jonkin aikaa, eikä mikään viittaa siihen, että se muuttuisi. Jos haluat näyttää, että tunnet uusimmat trendit, luo huomaamattomia yhdistelmiä. Klassinen takki näyttää jumalaiselta mukavien tennarien tai tennarien kanssa.

Klassinen - yksivärinen

Jos haluat olla varma, että näytät aina tyylikkäältä etkä tee muotia etikettivirhe, panostaa klassikoihin. Luo yksivärisiä jalkineiden ja vaatteiden yhdistelmiä kevääseen.

Yhdistä musta trenssi mustien nilkkurien kanssa ja beige takki beigen nahkasaappaiden kanssa. Jos haluat rikkoa yksitoikkoisuuden, valitse kontrastiväriset asusteet, jotka erottuvat joukosta.

Leikkiä väreillä. Löydä muodikkaimmat väriyhdistelmät

Kevät on aikaa, jolloin luonto herää eloon. Joten miksi et luopuisi yksitoikkoisista, yksivärisistä yhdistelmistä ja elävöittäisi vaatekaappiasi? 

Älä pelkää yhdistää mustaa fluoresoiviin väreihin. Neonvihreä tai ehkä katseenvangitsija fuksia? Nämä ovat moderneja, upeita väriyhdistelmiä, jotka toimivat loistavasti keväällä. Entä voimakkaan keltaiset pumputmatalalla postilla?

Suunnittelijat ovat innokkaita luomaan ei-ilmeisiä värikoostumuksia. Hanki inspiraatiota ja käytä niitä luodaksesi ainutlaatuisia tyylejä kevääseen.

Vaaleanpunaiset takkikengät kevääseen

Puuterivaaleanpunainen tai ehkä energisoiva fuksia? Pinkki on ehdottomasti muodissa! Jos sinulla on tämän värinen takki, mietit varmasti, mitkä kengät sopivat siihen. 

Voit rikkoa tyttömäisen värimaailman ja käyttää tummia asusteita. Mustat, raskaat saappaat maskuliinisessa tyylissä ne erottuvat täydellisesti viehättävän vaaleanpunaisen päällysvaatteen taustalla.

Jos haluat pysyä pastellin tunnelmassa, yhdistä vaaleanpunainen ja herkkä violetti. Ne ovat käteviä toimistossa ballerinat teräväkärkisellä varpaallaja viikonlopun muotoiluun violetit lenkkarit tai hullu lenkkarit traktorin pohjassa.

Kengät siniseen kevättakkiin

Herkkä sininen tai ehkä intensiivinen laivastonsininen? Kenkien valinta siniselle kevättakille voi olla hieman monimutkaista, kun et halua rajoittua klassiseen mustaan.

Keväällä valitse sinisen ja ruskean yhdistelmä. Valita saappaat lämpimin sävyin ja yhdistä ne viileämpiin sinisen sävyihin luodaksesi ilmeikäs lopputulos ja antaaksesi lookillesi nykyaikaista vääntöä.

Jos haluat erottua joukosta, lähde mukaan oranssit korkokengät silmiinpistävällä solmiollajonka voit yhdistää laivastonsiniseen trenssitakkiin. Tässä väriyhdistelmässä on varmasti jotain 90-luvulta. Jos haluat korostaa nykytrendien tunnettavuutta, valitse Tennarit oransseilla sisäosilla.

Keväänvihreät takkisaappaat

Tällä kaudella pullotettu ja ruohonvihreä on erittäin muodikasta. Jos sinulla on tämän värinen takki, olet todella onnekas! Yhdistä se kanssa mustat, nahkaiset nilkkurit, joissa on eläinkuvio ja kultaiset tarvikkeet. 

Jos haluat näyttää tyylikkäältä ja naiselliselta, aseta vihreä takki kulta, holografiset nastatjoka hohtaa ilmiömäisesti kevätauringossa. Näin luot tehokkaan estetiikin, joka jää muiden mieleen pitkään.

Voit onnistuneesti yhdistää kirkkaan vihreän intensiivisen vaaleanpunainenluo energisoivan vaikutuksen asu. Nämä kaksi väriä toimivat hyvin yhdessä, koska molemmilla on korkea kontrasti ja ne täydentävät toisiaan täydellisesti. Halutessasi voit valita jommankumman näistä kahdesta väristä himmeämmässä sävyssä. Herkkä vähemmän, kylläinen vaaleanpunainen se näyttää täydelliseltä voimakkaan vihreyden kanssa.

Kengät beigeen takkiin keväällä

Beige kevättakki on täytyy olla jokaisen muodikkaan naisen vaatekaapissa. Yhdistä se kontrastiväriseen mustaan ​​tai täydennä sitä yhtenäinen valkoinen ja nauti ilmiömäisestä lopputuloksesta.

Vaihtoehtona illalle, valitse punaiset korkokengät, joissa terävä kärki. Lisäksi pieni musta, intensiivisen punainen huulipuna ja olet valmis treffeille!

Katsos, saappaiden valitseminen takkiin keväällä on lasten leikkiä. Uskomme, että neuvojemme avulla teet oikean päätöksen ja näytät upealta tilaisuudesta riippumatta!