Valitsemme kengät pieneen mustaan ​​mekkoon


Pieni musta mekko on genren klassikko. Tällainen mekko on melkein jokaisen maailman naisen vaatekaapissa. Ei ihme! Monipuolisuuden ansiosta se toimii hyvin useissa tilanteissa - tavallisesta työpäivästä, arjen askareista aina treffeille rakkaasi kanssa. Jos haluat saada täyden hyödyn sen monipuolisuudesta, muista tutustua tähän artikkeliin ja selvittää, mitkä kengät kannattaa käyttää pienen mustan mekon kanssa.

Genren klassikko

Ajaton pieni musta mekko on elementti, jonka pitäisi olla jokaisen naisen mallistossa. Tämä mekko on yksinkertaisesti genren klassikko. Se on tyylikäs, klassinen ja sopii moneen eri tilaisuuteen muodollisista tilaisuuksista täysin epävirallisiin tapahtumiin. Mietitkö, mitkä kengät sopivat hänelle parhaiten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Kerromme sinulle, mitkä mallit toimivat päivittäin ja mitkä täydentävät tyyliteltyjä suurempia uloskäyntejä varten.

Yksivärinen viimeistely

Mustan ja mustan yhdistelmä on loistava tapa saavuttaa muodikas yksivärinen viimeistely. Riippumatta siitä, oletko menossa juhliin, kävelylle tai työhaastatteluun, tämä yhdistelmä toimii täydellisesti.

Välitätkö jalkojenne optisesta pidennyksestä? Vältä mustia sandaaleja, joissa on hihna nilkan ympärillä. Yhdistä sen sijaan musta mekko mustien sukkahousujen ja mustien pumppujen tai saappaiden kanssa. Näin luot jalkoihin pystysuoran viivan ja saat ne näyttämään pidemmiltä ja muodokkaammilta.

Jos et halua tyylisi olevan liian yksiteemainen, leiki tekstuureilla, jotka auttavat sinua luomaan WOW-efektin. Entä mustat korkokengät käärmeennahka-aiheisella kuviolla? Tällainen malli läpäisee kokeen esimerkiksi toimistossa. Etsitkö jotain juhliin? Valita mustat, kiiltävät pumput tai valitse läpinäkyvä z-malli näyttäviä kiviä.

Vähäiset värit

Haluatko, että koko asia ei näytä liian synkältä, ja samalla haluat näyttää klassiselta? Tässä tapauksessa hillityt kenkien värit ovat hitti. Nude-sävyt auttavat sinua saavuttamaan jalkojen vaikutuksen taivaalle sekä arkisissa että muodollisemmissa tapahtumissa. Yhdistä väri ihosi sävyyn saadaksesi entistä parempia tuloksia. Psst! Sinun ei tarvitse käyttää korkokenkiä saadaksesi jaloistasi upeita. Tässä on joitain ehdotuksistamme: 

- nude kantapääpumput

- naisten beige-loaferit

- lakatut balerinat koristeella

- beigen paksut korkokengät 

Ja hillityistä väreistä puhuttaessa, kaikenlaiset herkät pinkit, ruskeat ja harmaat ovat myös täydellisiä. Nämä väriyhdistelmät saavat sinut näyttämään hienovaraiselta ja tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta. Valitse kiiltävän luonnollisen nahan ja mokkanahan väliltä, ​​mikä lisää tyyliä tyyliisi.

Kirkkaat värit

Kevätsää ikkunan ulkopuolella saa sinut haluamaan lisää väriä omaasi asuja ilmaise persoonallisuuttasi vaatteiden kautta? Pieni musta mekko toimii täydellisesti ja luo täydellisen pohjan energisoiville väreille. Yhdistä se kirkkaan lempisävyisen bleiserin kanssa, ja väri sopii kenkiisi. Valitsetpa trendikkään magentan, silmiinpistävän oranssin tai pullonvihreän, näytät upealta joka kerta!

Kiinnostavia printtejä

Haluatko käyttää kenkiä, joissa on kiehtovia printtejä? Muista, että tällaiset jalkineet näyttävät parhailta sulavien tyylitelmien seurassa. Tämän ansiosta pikku musta mekko on hitti! Yhdistä pitkä, beige neuletakki ja pumppuja eläinkuviolla, värikkäät nilkkurit, saappaat kukkakuvioinnilla tai kirjoituksilla koristeltu ansoja.

Pienet mustat kengät erilaisiin tilaisuuksiin

Kuten näette, pieni musta mekko on oikea valinta lukemattomiin tilaisuuksiin. Muotoilun helpottamiseksi olemme laatineet pienen huijausarkin, josta löydät mielenkiintoisimmat kengät arkeen, toimistoon ja vaikka treffeille.  

Pienet mustat kengät toimistoon

Pitkä työpäivä edessäsi? Valitse tyylikkäät kengät, joissa on tasainen pohja tai tukeva tolppa, joiden ansiosta pysyt mukavana ja näytät samalla ammattimaiselta. Yhdistä niihin pieni musta mekko, mustat paksut sukkahousut ja musta bleiseri saadaksesi yksivärisen ilmeen täydellisesti toimistoon. Sinun pitäisi pitää näistä malleista:

- mustat loaferit soljella

- mustat nilkkurit

- mustat pumput pylväässä 

Arkiset kengät pieneen mustaan ​​mekkoon

Jos valittaa aina, ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa, muista ostaa pieni musta mekko ja käyttää sitä joka päivä. Valitse sään mukaan mukavat sandaalit, pitkät saappaat, mukavat lenkkarit tai klassiset cowboysaappaat ja nauti keskeytymättömästä mukavuudesta koko päivän! Yhdistä tämä mekko kylminä päivinä sukkahousujen ja pitkän takin kanssa ja lämpiminä päivinä katana- tai ramones-takkiin. 

Pienet mustat kengät treffeille

Kun suunnittelet pientä mustaa mekkoa treffeille, valitse lumoavia korkokenkiä. Tällä tavalla lisäät asuisi seksi vetovoimaa ja luot flirttailevan asu. Tässä on joitain ehdotuksistamme:

- harmaat, solmitut neulat, joissa on avoin kantapää

- punaiseksi lakatut korkokengät

- mustat korkokengät sidoksilla

- pinkit korkokengät sandaalit