Valitsemme kengät talvihäihin. Inspiraatiota morsiamelle ja sulhaselle


Talvi on maagista aikaa. Joten miksi et käyttäisi tätä taikuutta lunataksesi rakkautesi hautalaudalle hyvin pukeutuneiden vieraiden edessä? Jos hääsi järjestetään tähän aikaan vuodesta, olet todella onnekas! Enemmän päivämääriä palveluntarjoajien kanssa, pienemmät kustannukset ja suurempi halu pitää hauskaa vieraiden keskuudessa. Ainoa ongelma on... kenkien valinta! Suosittelemme, mitkä mallit sopivat morsiamelle ja sulhaselle ja mitkä ovat täydellinen kutsuvieraille.

Häät talvella? Vain etuja!

Sanotaan, että lämpimät kuukaudet on varattu hääjuhlille. Onneksi naimisiin meneminen sesongin ulkopuolella ei ole lain vastaista! Mikä parasta, se tuo paljon etuja!

Ensinnäkin palveluntarjoajien aikataulut eivät ole niin tiukat. Todennäköisesti voit valita unelmiesi hääsalin ja lisäksi varata treffit suosikki-DJ:si kanssa!

Toiseksi talvikuukausina hääpalveluntarjoajat alentavat hintojaan kysynnän vähenemisen vuoksi. Tämä on todellinen säästö budjettillesi!

Kolmanneksi, vieraat eivät ole ylikyllästyneet viikoittaisista häistä ystävien ja perheen kesken, vaan he odottavat talven häitä suurella jännityksellä! Tämän ansiosta he pitävät todennäköisemmin hauskaa ja muistavat nämä mahtavat juhlat pidempään!

Ainoa ongelma, joka seuraa sinua tänä erityisenä aikana, on ... kenkien valinta. Onneksi olemme tämän alan asiantuntijoita ja kerromme mielellämme, mitkä mallit sopivat morsiamelle ja mitkä sopivat kutsuvieraille. Aloitetaan!

Mitä kenkiä kannattaa välttää talvihäissä?

On olemassa useita kenkimalleja, joita on parempi välttää, kun olet menossa talvihäihin. 

Varsinkin sandaalit. Käytät ehdottomasti sukkahousuja tai sukkia vilustumisen ehkäisemiseksi. Vahvikkeet varpaiden alueella eivät kuitenkaan näytä hyvältä. Tästä syystä on viisaampaa, jos valitset suljetut kengät avokärkisten sijaan. 

Saappaiden käyttäminen ei myöskään ole paras ratkaisu. Tällä tavalla saatat saada riittämättömän tyylikkään ilmeen ja todennäköisesti olisit liian lämmin.

Häät kengät talvella hänelle

Sekä morsiamella että kutsutuilla naisilla voi olla ongelmia häiden kenkien valinnassa talvimaisemissa. Nyt kun tiedät välttää avokärkisiä kenkiä ja saappaita, olemme laatineet pienen huijausarkin, joka sisältää mielestämme parhaiten toimivia malleja. 

Valkoiset korkokengät

Listastamme ei voi ohittaa valkoisia pumppuja, joissa on mukava, suhteellisen leveä kantapää. Tämä malli toimii sekä valkoisen hääpuvun että cocktailmekon kanssa. Valkoiset kengät korostavat ihoasi ja pidentävät jalkojasi ilmiömäisesti. Mukavan, vaikkakin korkean kantapään ansiosta voit olla varma, että tanssit koko yön!

Beiget korkokengät

Jos pidät klassikoista, valitse beigenväriset korkokengät. Tämän parin pitäisi olla jokaisen naisen kokoelmassa! Nämä kengät pidentävät jalkojasi optisesti, ja ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen työhön. 

Beige-neulat rusetilla

Pidätkö enemmän juhlallisemmista kengistä? Valitse malli, jossa on viehättävä koristelu kiiltävän rusetin muodossa. Terävä kärki ja korkea kantapää pidentää optisesti jalkojasi ja valloittat epätavallisella ilmeellä tänä erityisenä päivänä. 

Valkoiset, lakatut korkokengät

Käytätkö midi-mekkoa? Jos et halua pakkanen horjuttavan suunnitelmiasi, voit laittaa saappaat jalkaan. Emme kuitenkaan puhu klassisista, mustista, slip-on saappaista. Huomiomme kiinnitti ilmiömäinen malli, jossa on lakattu päällinen, terävä kärki ja korkea kantapää. Sinulla ei ole kylmä näissä kengissä ja voit olla varma, että näytät upealta! 

Pullonvihreät korkokengät

Jos pidät vähemmän ilmeisistä yhdistelmistä, valitse pullonvihreä. Se on täydellinen sävy, joka toimii teemavärinä häissäsi. Tyylikäs mokka yhdistettynä häikäisevään zirkonikoristeeseen sopii täydellisesti hääpukusi juhlalliseen luonteeseen. Nämä kengät käyvät myös vieraille! Yhdistä ne harmaan tai laivastonsiniseen mekkoon ja kultaisiin asusteisiin luodaksesi WOW-efektin!

Hopeiset pinssit

Entä hopeiset, metalliset nastat, jotka näyttävät jäältä? Se on loistava valinta talvihäihin! Ne toimivat hyvin sekä morsiamelle että kutsutuille naisille.

Kengät talvihäihin hänelle

Miesten tapauksessa hääkenkien valinta ei ole erityisen monimutkaista vuodenajasta riippumatta. Valitse tyylikkäät kengät, jotka näyttävät hyvältä täydellisesti räätälöidyn puvun seurassa. Niiden väri voidaan sovittaa takin sävyyn tai valita kontrastiyhdistelmä. Todistettu ratkaisu on myös kenkien sävyn valinta vyön värin perusteella. 

Olemme koonneet alle suosikkimallimme:

Korostaaksesi, että häät pidetään talvella, voit käyttää sukkia, joissa on söpö poro- tai lumiukko-aihe. Se on loistava tapa erottua joukosta.

Pidä hauskaa!

Uskomme, että vinkkiemme avulla onnistuit valitsemaan täydellisen kenkäparin talvihäihin. Meidän on vain toivottava sinulle mahtavia juhlia aamunkoittoon asti!