Valitsemme korkeat saappaat pitkille naisille


Mietitkö, pitäisikö pitkien naisten rajoittua tasapohjaisiin kenkiin ja luopua korkokengistä kokonaan? Onneksi ei todellakaan! Loppujen lopuksi muodissa ei ole rajoituksia. Etsitkö korkokenkiä, jotka sopivat pitkille naisille? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Voivatko pitkät naiset käyttää korkokenkiä?

Monet pitkät naiset ihmettelevät, ovatko korkokengät heille hyvä valinta. Jos et ole varma korkokengistä ja pidät mieluummin tasapohjaisista malleista, luovu tällaisista kengistä. Muuten sinun ei tarvitse rajoittua balleriinoihin, mokasiineihin tai urheilukenkiin. 

Pitkät naiset voivat ehdottomasti käyttää korkeita saappaita! Lisäksi heidän ei tarvitse huolehtia siitä, että heidän jalkojaan lyhenee optisesti väärin sovitettu malli tai väri. Tutustu suosikkisaappaisimme, jotka sopivat erinomaisesti pitemmille naisille.

Pidä pituuttasi voimavarana

Pumput, saappaat, sandaalit, saappaat ... Lähes kaikki naisten kenkien mallit ovat saatavilla korotettuna versiona. Tämä on hieno uutinen, jos haluat lisätä asuusi eleganssia ilman paljon vaivaa. 

Olitpa menossa toimistoon, illalliselle hienoon ravintolaan tai tapaamiseen ystävien kanssa, korkeat saappaat saavat sinut näyttämään täydelliseltä tilaisuudesta riippumatta.

Käytä pituuttasi vahvuutena äläkä rajoita itseäsi litteisiin kenkiin. Suosittelemme, mitkä mallit sopivat parhaiten pitkille naisille.

Korvaa terävät nenät pyöreillä nenoilla ja ohuet tapit pylväillä

Jos tunnet olosi hieman pelottavalta pukeutuessasi saappaisiin, todistettu temppu on korvata terävät varpaat pyöreillä varpailla. Näin saat naisellisen lookin, mutta lopputuloksesta tulee paljon pehmeämpi.

Mikä parasta, pyöristetyt varpaat antavat varpaillesi paljon enemmän tilaa kuin terävät kärjet. Tämän ansiosta et näytä vain upealta, etkä myöskään saa nukkeja!

Jos et vieläkään halua rajoittua pyöristetyihin varpaisiin, yhdistä terävät pumput leveneviin housuihin. Valitse muodikkaita kelloja suosikkiväreissäsi ja saat WOW-efektin hetkessä!

Loistava ratkaisu on myös korvata neulaohuet nastat paljon mukavammilla pylväillä. Kantapään suurempi pinta antaa sinulle enemmän turvallisuutta ja samalla huolehtii mukavuudestasi.

Vyöt, siteet, kiinnikkeet, koristeet

Pitkillä naisilla on varmasti enemmän varaa kenkiä valitessaan. Heidän ei tarvitse huolehtia jalkojen optisesta lyhenemisestä tehokkaiden hihnojen, siteiden tai hakasten ansiosta.

Entä mokkasandaalit, joissa on tehokas pallojen käyttömitkä sopivat isompiin uloskäynteihin? Tai ehkä päätät harjakattoiset sandaalit kiehtovilla leikkauksilla? Vaikka kaikki naiset eivät näytä edulliselta tämän tyyppisissä kengissä, ne on ehdottomasti tehty pitkille naisille!

Syksyllä pue päälle saappaat, joissa on paljon kiinnikkeitä ja koristeita valmistettu lakatusta ekologisesta nahasta. Lisäeristys kengän sisällä tarjoaa lämpömukavuutta myös kylminä päivinä.

Ankanpoikanen saappaat

Jos haluat ilmaista naisellisuuttasi korkokenkien avulla jalkojen pidentämisen sijaan, valitse ankanpoikia. Kukaan muu ei näytä yhtä hyvältä näissä kengissä kuin pitkät naiset! 

Matalakorkoisten pumppujen kiistaton etu on se, että ne ovat erinomainen valinta aloittelijoille. Jos sinulla ei ole kokemusta kävelystä korkokengissä, muista valita tämä malli.

Kantapään hellävaraisen noston ansiosta pohkeet näyttävät muodokkaammilta, mikä hyödyttää epäilemättä koko vartaloasi.

valita klassiset, mustat pumput luonnollisesta nahastajoka on koristeltu kultaisella, alkuperäisellä kantapäällä tai valitse hienot beige-sandaalit kiehtovalla ketjulla kengän etuosassa.

Leiki kontrasteilla

Toisin kuin lyhyet naiset, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mustien housujen ja beigen kenkien yhdistelmä lyhentää optisesti jalkojasi. Leiki kontrasteilla ja valitse alkuperäisiä yhdistelmiä. 

Nenä tummansiniset cowboysaappaat paljaille jaloille, a valkoiset wedge-lenkkarit yhdistä mustiin leggingseihin. Korkea kasvusi antaa sinulle lähes rajattoman valinnanvaran!

Tutustu suosikkimalleihimme eri tilanteisiin

Valitse toimistoon genren klassikot, ts. tyylikkäät mustat pumput. Tämä väri täydentää täydellisesti kaikkia tyylityksiäsi, ja mukava tolppa tarjoaa mukavuutta myös pitkän työpäivän aikana. 

Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön siistit, beige-pumputjotka oli valmistettu ekologisesta mokkasta. Ajaton muotoilu yhdistettynä asianmukaiseen hoitoon tekevät näistä kengistä palvelemaan sinua monta vuotta. Kylminä päivinä lyö vetoa täysjyvät rakennetut sandaalit, joissa on ketju ja säädettävä lukko nilkan ympärillä.

Suosittelemme sitä kuitenkin treffeille viininpunaiset pumput. Yhdistä ne suosikkimidi-mekkosi ja nahkatakkisi kanssa saadaksesi ilmiömäisen lopputuloksen. Jos haluat vielä seksikkäämmän lookin, valitse se punaiset sandaalit, joissa läpinäkyvät olkaimet ja alkuperäinen solki. Läpinäkyvät materiaalit ovat tulevan kauden todellinen hitti!

Muodissa ei ole rajoituksia

Muista, että muodissa ei ole rajoituksia! Käytä sitä, mistä pidät ja mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja antaa sinulle itseluottamusta. Pysy uskollisena tyylillesi äläkä koskaan anna periksi.