Valitsemme lapselle ensimmäiset kengät


Lasten ensimmäisten kenkien valinta voi olla vanhempien haaste. Monet ortopediset kirurgit kehotetaan pukeutumaan lapsen jalat valmiiksi ottamaan ensimmäiset vaiheet oikein sovitetuissa kengissä. Vanhemmilla on usein epäilyksiä ja ihmettelevät, mitä jalkineita valita niin, että lapsi oppii kävelemään kunnolla. Suosittelemme, mitä ensimmäiset vauvan kengät ovat parhaita.

Ensimmäiset askeleet asunnossa

Ensimmäiset askeleet kotikerroksessa on erittäin hyvä harjoitus. Jos lapsen jalka on paljain, lapsella on mahdollisuus tuntea maapallon tekstuuri ja tottua muuttuviin lämpötiloihin. Se on myös hyvä tapa kovettaa pohjat. Vauvan iho on täällä hyvin herkkä, ja kosketus lattiaan tekee siitä hieman paksumpaa. Oppiminen käydä kotona on opetus vanhemmille. Turvallisessa ympäristössä pystysuuntauksen tulisi kuitenkin jatkua ilman vetoa. Tilanne on hieman erilainen, kun vauva alkaa kävellä kävellen.

Kävelee ulkona - erinomainen kävelyopetus

Lasten päästäminen ulos vaunuista ja kävellä yksin on hyvä oppiminen kävellä. Yksin liikkuva lapsi voi kävellä lohkon ympäri. On tärkeää, että vanhempi on lähellä ja pitää vauva kädellään. Tällaiset opetukset edellyttävät kuitenkin asianmukaisten kenkien perustamista. Turvallisuuden ja hygienian tulisi olla tärkein. Jopa paksuimmat sukat eivät tarjoa oikeaa eristystä tuntemattomille alustoille. Mitä pitäisi olla vauvan ensimmäiset kengät?

Mitä ominaisuuksia kengillä on lapselle?

Vanhempien on kiinnitettävä huomiota useisiin jalkineiden ominaisuuksiin, kun he valitsevat parhaan parin lapselleen. Kenkien tulee olla kevyitä, jotta lapsi oppii asettamaan jalkansa kunnolla. Muista, että ensimmäiset askeleet ovat suuri haaste pikkulapselle, joten kun opit kävelemään, sinun täytyy olla mukava. On tärkeää, että kengissä on joustava pohja, joka tukee oppimista kävelemään. Hyvin muotoiltuun pariin taivutuspaikka sijaitsee 1/3 pohjan pohjasta. Valitun parin pitäisi olla pehmeä ja melko leveä yläosassa. Tämä tila on välttämätön laajalle levinneille lasten sormille. Tarkastellaan myös, ovatko kengät hengittäviä. Mikään taapero ei pidä kävelyä, jos hänellä on märät ja kylmät jalat. Katsokaamme luonnollisesta nahasta tai korkealaatuisista tekstiiliaineista valmistettuja jalkineita. Mitä muuta kannattaa harkita vauvan kenkiä valittaessa?

Oikea tuki jalka

Vielä muutama vuosi sitten suositeltavimpia olivat korkeat, jäykät kengät, joiden tarkoituksena oli vakauttaa lapsen jalka ja suojata nilkka kävelemisen aikana. On käynyt ilmi, että ensimmäisten vaiheiden aikana nilkan liikkuvuus ja tuen tukeminen jalkojen sisäpuolella ovat erittäin tärkeitä. Tärkeintä on, että kengät tarttuvat hyvin kävellen. Lisäksi ensimmäisessä parissa pitäisi olla joustava kantapää (tai välilehti), joka tulee hyvin kiinni lapsen kantapäähän. Elementin tulisi olla riittävän joustava, jotta se ei rajoittaisi lapsen liikkeitä. Tärkeä piirre on myös elastisuus - sopivasti joustava kenkä tukee jalkojen oikeaa sijoittamista. On myös tärkeää, että lapsen kengät eivät ole liian korkeat. Kuution alla olevat mallit toimivat hyvin. Jos valitsemme trapperin, etsi kopioita pehmeällä ja joustavalla yläosalla. Muodikkaita ja mukavia lasten kenkiä löytyy verkkokaupasta ButyModne.pl.

Lapsen ensimmäiset kengät tulee tarttua hyvin jalkaan, mutta eivät rajoita liikkumista. On tärkeää, että ne ovat pehmeitä, kevyitä ja ilmavia. Lapsi, joka tuntee olonsa mukavaksi, nopeammaksi ja innokkaammaksi, ottaa ensimmäiset askeleet.