Valitsemme lasten kengät korkeaan pehmustukseen


Korkea kaari vaatii oikein istuvat kengät, erityisesti energisiltä ja jatkuvasti liikkeellä olevilta lapsilta. Väärä kenkämalli voi aiheuttaa epämukavuutta ja jopa kipua, joka johtuu jalkaan kohdistuvasta paineesta. Onneksi korkean pehmusteen lasten kenkien valikoiman ei tarvitse pitää sinut hereillä öisin. Olemme laatineet oppaan, joka auttaa sinua päätöksenteossa.

Yhdistä bisnes iloon ja tarkista vauvasi kasvatus

Joskus yksi katse riittää tarkistamaan lapsen jalkapohjan tyypin. Selvitä, mitä etsiä vauvasi pidätyksen määrittämiseksi.

Jos näet, että lapsesi jalka irtoaa hieman maasta varpaiden ja kantapään välisessä liitoksessa, kyseessä on normaali korotus. Tällöin kehon paino tuetaan luonnollisimmalla tavalla. 

Jalka koskettaa täysin maata tarkoittaa matala korotus ja voi aiheuttaa lihasjännitystä, nivelongelmia ja jopa litteitä jalkoja. Tämä muodonmuutos, vaikka se saattaa muuttua lapsen jalkojen kasvun myötä, tulee neuvotella fysioterapeutin kanssa, joka toteuttaa kaikki toimenpiteet sen kehittymisen estämiseksi.

Z-jalka osoittautuu myös ongelmalliseksi korkea korotusjoka keskellä ei ole kosketuksissa maahan. Tämä jalan rakenne voi aiheuttaa liiallista rasitusta lihaksille ja nivelille. Jos lapset ovat niin innokkaita lenkkeilemään ja pomppimaan, heidän jalkansa eivät ehkä pysty vaimentamaan iskuja kunnolla. 

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia määrittää lapsesi kaari, yhdistä bisnes iloon. Maalaa lapsen jalka maalilla tai kasta se veteen väriaineella ja paina se sitten paperille. Tuloksena oleva jalanjälki on loistava osoitus siitä, millaisen korotuksen kanssa olet tekemisissä. Jos jalanjäljen sisennystä on vaikea nähdä, vauvalla on matala kaari. Toisaalta suuri kuoppa edustaa suurta lisäystä. Katso kuinka helppoa se on?

Korkea jalkajalka lapsella. Mitä seuraavaksi?

Nyt kun tiedät, että lapsesi jaloissa on korkeat kaaret, on erittäin tärkeää kompensoida luonnollisen iskunvaimennuksen puute. Näin estät vauvaasi ylikuormittamasta niveliä ja lihaksia.

Muista, että korkea kaari aiheuttaa lisäpainetta jalkapöydän luihin, mikä voi myötävaikuttaa jalkojen kipuun. Lapsella, jolla on korkea pehmuste, on myös taipumus siirtää painoa varpaisiin kävellessään. Muita siihen mahdollisesti liittyviä ongelmia ovat pohkeen alaosan lihasjännitys ja jalkojen jäykkyys.

Tämän estämiseksi on tarpeen muotoilla kengät oikein, jotka poistavat liiallisen paineen varpaissa ja kantapäässä. Oikein valitut kengät antavat täyden tuen koko kaarelle, joilla on vertaansa vailla oleva vaikutus lapsesi mukavuuteen.

Mitkä kengät minun pitäisi valita lapsen korkeaan jalkaterään?

Mietitkö, miksi lapsesi valittaa liian tiukoista kengistä, vaikka olet varma, että kengät on säädetty oikein leveydeltään ja pituudeltaan? Syynä voi olla korkea korotus. Silloin jalan yläosa on suhteellisen korkea, mikä voi aiheuttaa painetta ja edistää rakkuloiden ja varpaiden muodostumista. 

Jotta lapsesi jalka voisi liikkua vapaasti, tarvitaan säädettävät kengät. Suunnitteletpa sitten lastentarhan tossujen, sandaaleiden, tennarien, tennarien tai talvisaappaat, valitse nauhoilla ja tarranauhalla varustetut mallit ja vältä vetoketjuja. Myös kuminauhan läsnäolo on arvokasta, sillä se auttaa kenkää mukautumaan jalkaan entistä paremmin.

 Olemme laatineet useita ehdotuksia korkeaholvikengistä, jotka sopivat sekä kävelyyn että päiväkotiin.

Korkeat kengät tytöille

Entä profylaktiset jalkineet, joissa on jäykkä kantapää, profiloitu pohjallinen, joustava pohja ja korkea päällinen? Tarrakiinnitys auttaa sinua sovittamaan kengän tehokkaasti jalkaan korkealla pehmusteella. Ne sopivat täydellisesti kesään sandaalit valmistettu korkealaatuisimmasta luonnollisesta nahasta. Vaaleanpunainen väri ja kukka-aihe houkuttelevat jokaista nuorta naista. 

Talvella valitse lämpimiä, vaaleanpunaisia saappaat kohotettu päällinen, muotoiltu pohjallinen ja liukumaton, kevyt pohja. Sopivan rakenteen ja tarrakiinnityksen ansiosta nämä kengät sopivat täydellisesti tytöille, joilla on korkea pehmuste.   

Valitse söpö päiväkotiin lenkkarit valmistettu joustavasta pohjasta jäykällä kantapäällä. Kissanpentu-aihe ja hopeoidut elementit valloittavat vaativimpienkin tyttöjen sydämet. Ja mikä tärkeintä, mukava kuminauha ja joustavat nauhat takaavat todellisen käyttömukavuuden korkealla jalalla.

Korkeat kengät pojalle

Sandaalit energisoivan oranssin värisenä on loistava kesävaihtoehto jokaiselle pojalle. Tarrakiinnitys auttaa säätämään kengän korkeutta ja leveyttä, ja silmiinpistävä hauska printti tekee tämän käytännöllisen kengän käyttämisestä nautinnollisempaa.

Kun valitset pojan talvisaappaat, joissa on korkea pehmuste, valitse eristetty, vedenpitävä malli, jossa on kiinteä pohja ja jäykkä kantapää. Suosittelemamme arvo saappaat Siinä on myös tarrakiinnitys ja universaali väri, joka sopii lähes kaiken kanssa.

Mietit millaisia ​​kengät toimivat tossut päiväkotiin pojalle, jolla on korkea jalkajalka? Tarranauhalla kiinnitetty malli jäykällä kantataskulla on ehdottomasti napakymppi. Lisäetuna on söpö, punainen auto kengän etuosassa.

Olemme varmoja, että vinkkiemme ansiosta korkealla pehmusteella varustetun saappaan valitseminen on yksinkertainen ja miellyttävä tehtävä.