Valitsemme mukavimmat naisten kengät joka päivä


Naiset rakastavat näyttää hyvältä. Huolella räätälöidyt tyylit, huolella valitut korut ja muut yksityiskohdat eivät kuitenkaan ole kaikkea. Yhtä tärkeitä ovat kengät, jotka antavat sinulle itseluottamusta tai poistavat sen tehokkaasti, varsinkin kun ne ovat epämiellyttäviä ja aiheuttavat ontumista. Suosittelemme, mitkä naisten kengät tarjoavat sinulle tyyliltään vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Käytä kenkiä ilolla

Korkeat, huonosti profiloidut korkokengät, kiinnittyvät varvastossut, huonolaatuiset lumisaappaat, joiden kantapää juoksee sivuun, ovat todellinen painajainen. Vaikka tietyt kenkäparit voivat varastaa sydämesi ainutlaatuisella, valloittavalla ilmellään, niiden käyttäminen ei ole koskaan miellyttävää, jos ne ovat epämukavia. 

Onneksi mukavuudesta ei tarvitse tinkiä näyttääkseen hyvältä. Kiinnitä huomiota kenkien rakenteeseen ja muutamaan muuhun seikkaan, jotka saavat sinut aina tuntemaan olosi mukavaksi. Olemme käsitelleet niitä tässä artikkelissa.

Säädä ensin koko

Vaikka oikeankokoisten kenkien käyttö näyttää itsestään selvältä, monet naiset valitsevat liian pienet tai hieman liian suuret kengät, eivätkä pysty ohittamaan viimeistä, myynninedistämistarkoituksessa myytävää tyylikästä kenkäparia. Älä tee sitä virhettä! Käyttämällä huonosti istuvat kengät altistat jalkasi tuskallisille hankauksille. Lisäksi voit muotoilla jalkasi tällä tavalla. 

Oikein sovitettu kengänkoko on avain menestykseen. Päivän aikana jaloilla on taipumus turvota. Siksi kokeile kenkiäsi myöhään iltapäivällä. Silloin jalkasi ovat eniten turvonneet, ja voit olla varma, että ne ovat mukavat.

Muista, että jalan koko voi muuttua esimerkiksi raskauden jälkeen. Älä osta tietyn koon kenkiä varmistamatta, että pohjallisen pituus on sopiva. Yhtä tärkeää kuin kengän pituus on sen sopiva leveys.

Toiseksi kiinnitä huomiota kenkien rakenteeseen

Kiinnitä koon lisäksi huomiota jalkineiden oikeaan rakenteeseen. Varvassuojat, pohjalliset ja pohjalliset ovat kolme näkökohtaa, joiden pitäisi olla etusijalla, jos etsit mukavia kenkiä.

Valitse teräväkärkisten kenkien sijaan pyöristetyt varpaat. Tällä tavalla annat sormillesi riittävästi tilaa ja todellista mukavuutta itsellesi.

Ole myös varovainen liian jäykkien pohjallisten kanssa. Vaikka ne näyttävät suojaavan jalkaa kiven tai käpyn päälle astumiselta, ne eivät välttämättä ole kovin mukavia käytännössä. Jos et ole menossa kävelylle metsään, valitse kengät joustavalla pohjalla. Sen ansiosta kengistäsi tulee mukavat käyttää.

Litteät kengät ovat mukavimmat arjen vaihtoehdot. Tällaisissa jalkineissa vartalon paino jakautuu tasaisesti koko jalalle liikkuen vapaasti kantapäästä varpaita kohti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luopua korkeammista kengistä. Kiilat tai tolpat, joissa on ylimääräinen nilkkakiinnitys, jotka antavat sinulle vielä enemmän vakautta, ovat paljon mukavampia kuin korkokengät. Jos et silti halua tulla toimeen ilman korkokenkiä, valitse korkeintaan 8 cm. Tällaiset korkokengät näyttävät houkuttelevilta ja tarjoavat samalla mukavuutta päivän aikana.

Myös lisäkkeisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Valitse kesällä hengittävistä materiaaleista valmistettuja, kuten nahkaa tai innovatiivista vaahtoa, ja talvella lämmintä villaa. Vaahtomuovipohjallinen mukautuu jalkasi muotoon ja takaa sinulle maksimaalisen mukavuuden koko päivän ajan.

 

Kolmanneksi anna itsellesi lisämukavuutta

Mukavat kengät eivät saa vaatia lisätarvikkeita. Jos kuitenkin haluat pitää olosi mukavana koko päivän, valitse geelimäiset kengänosat, jotka sopivat pidempiin jalkineihin. Lisäksi voit ostaa erikoiskorkokengät, joiden ansiosta vältyt hankauksilta kantapään alueella.

Tapaa suosikkimme

Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön Loaferit, joissa pyöreä kärki. Beige sävy pidentää jalkojasi optisesti, ja yläosan viehättävä kudos monipuolistaa tyyliä huomaamattomasti. Jos haluat saada muiden huomion, valitse moniväriset baleriinat, joissa on näkyvä kantapää. Luonnonnahka estää jalkojen liiallista hikoilua ja kantapään joustava kuminauha varmistaa täydellisen istuvuuden.

Valitse kylmällä säällä nahkaiset, hengittävät saappaat vakaalla, massiivisella pohjalla. Laadukkaat vetoketjut helpottavat niiden pukemista kiireessäkin, ja beige väri kalentaa vartaloasi visuaalisesti. Voit käyttää sitä tyylikkäämpiin tyyleihin eristetyt saappaat mukavassa tolppassa. Vakaa kantapää ja liukumaton pohja tarjoavat käyttömukavuutta jopa ärsyttävillä pakkasilla. 

Alas asuja sopivat mukavat lenkkarit urheilulliseen tyyliin. Entä nahkainen malli beigen sävyissä eläinkuvioinnilla? Jäykistetty kantataskuri antaa lisää vakautta, ja liukumaton pohja varmistaa turvallisuutesi päivän aikana.

Luovu epämukavista kengistä lopullisesti!

Epämukavien kenkien käyttäminen ei ole vain tylsää, vaan se voi myös aiheuttaa useita vaikeasti poistettavia ongelmia. Rakkulat, naarmut ja varpaat ovat pala kakkua verrattuna jatkuvaan selkä- ja nivelkipuun ja ruman näköisiin niveliin. Tästä syystä luovu epämukavista kengistä lopullisesti! 

Hyvin istuvat jalkineet, jotka antavat sormillesi riittävästi tilaa, vähentävät merkittävästi näiden epämiellyttävien sairauksien riskiä ja tunnet olosi mukavaksi koko päivän.