Valitsemme naisten kengille parhaat kengät


Coco Chanel ja Greta Garbo, kun he lainasivat miesten vaatekaapista, tiesivät, mitä he tekivät. Naiset näyttävät hyvältä mailassa ja takissa. Tämä sarja on mukava yhtenäinen, joka voidaan vapaasti tyylitellä. Se toimii hyvin virallisten tapahtumien ja sosiaalisten kokousten aikana. Suosittelemme, mitkä kengät sopivat parhaiten naisten puvuun.

Korkokengät - kengät sopivat täydellisesti puvulle

Korkokengät ovat klassisimpia, tyylikäs naisten jalkinejoka sopii täydellisesti puvun kanssa. Korkea kantapää pidentää jalat ja tekee koko asu tyylikäs. musta nastat musta puku ja valkoinen paita on perinteisin yhdistelmä. Se sopii yrityskonferenssiin ja punaiseen mattoon. Kuitenkin kannattaa pelata muoti ja kokeilla värejä - klassisia, pimeitä housuja voidaan elvyttää, jos kenkiä asetetaan voimakkaaseen sävyyn. On muodikasta yhdistää harmaa koboltin tai hopean tai pronssin kanssa oranssilla tai kultaisella. Pehmennämme perinteisen, yksivärisen puvun kengillä, joilla on äärimmäisen upea tulos. Täydelliset korot löytyvät ButyModne.pl-verkkokaupasta. Mielenkiintoinen vaihtoehto korkokengille on sandaalit ohuella postilla. Altistuneet jalka-aukot ja intensiivisellä värillä maalatut kynnet näyttävät erittäin kiehtovilta. Millaisia ​​jalkineita meidän pitäisi valita housuistamme ja takkeistamme, jos olemme litteiden pohjien ystäviä?

Miesten tyylikäs - puku ja kengät, joissa on maskuliininen leikkaus

Puku on todellinen klassikko miesten kaapissa. Siksi hyvät naiset, jotka tuntevat olonsa hyväksi, voivat saavuttaa myös maskuliinisen jalkineiden luonteen ajattomien stylaatioiden luomiseksi. Naisten oxfords ja housut ovat vaihtelu klassikoita. Näet selkeän inspiraation miesten muodissa. Jokaisella elementillä on kuitenkin naisen viehätys, joten se on houkutteleva yhdistelmä. Sarja saa urheilullisen hahmon, jos vaihdat perinteisen paita, jossa on kaulus, jossa on T-paita tai V-kaula-pusero. 

Naisten puku urheilullisessa versiossa

Naisten puku sopii erinomaisesti tyylikkäästi löysällä, urbaanilla tyylillä. Riittää, kun valitset lisävarusteita - korvataan naisten laukku urheilukenkillä, munuaisella tai säkillä ja tyylikkäillä kengillä - lenkkarit. Tässä skenaariossa värikäs tai kevyt puku näyttää hyvältä. Myös pellavasta tai neuloksista ommellut mallit näyttävät erittäin hyviltä. Haluatko huolehtia siitä, että koko stylizaatio saa kevyyden? Pujota vaippahihat ja aseta urheilukello ranteeseen. Yhdistelmä puku valkoisen tai hiekkaisen beige-värin varjossa neonkenkillä on nykyajan muodin kvintessenssi, joka houkuttelee varmasti huomiota. Muodikas katu osoittaa, että klassisia leikkauksia sisältävät naisten puvut voidaan myös käyttää valkoisten lenkkarien kanssa. Tällainen sarja näyttää hyvältä ja tuo mieleen kevään kuukaudet suuressa kaupunkialueella. ButyModne.pl-verkkokaupasta voit valita hyviä puvut.

Naisten puku on ajaton vaate. Naiset, joilla on eri kehon tyypit, näyttävät siinä hyvältä. Salaisuus luoda mielenkiintoinen tyylitelmä takin ja housujen kanssa rypytyksessä on oikean jalkineiden ja lisävarusteiden valinta. Klassinen puku muodin rakastajan käsissä voi olla mielenkiintoinen puku, jossa on urheilullinen hahmo tai joka on syytä muistaa.