Valitsemme parhaat kengät naisen pukuun


Coco Chanel ja Greta Garbo, kun he lainasivat pukuja miesten vaatekaapista, tiesivät, mitä he tekivät. Naiset näyttävät hyviltä housuissa, joissa on rypytys ja takit. Tämä sarja on mukava univormu, joka voidaan muotoilla vapaasti. Se on täydellinen virallisiin tapahtumiin ja sosiaalisiin kokouksiin. Neuvomme, mitkä kengät sopivat parhaiten naisten pukuun.

Korkokengät - kengät sopivat täydellisesti pukuun

Korkokengät ovat klassisimpia tyylikkäät naisten kengätjoka sopii hyvin puvun kanssa. Korkea kantapää pidentää jalkoja ja saa koko asun näyttämään tyylikkäältä. Musta korkokengät musta puku ja valkoinen paita on perinteisin yhdistelmä. Sopii yrityskonferenssiin ja punaisen maton kulkutielle. On kuitenkin syytä leikkiä muodin kanssa ja kokeilla värejä - klassiset, tummat housut voidaan elvyttää, jos laitamme kengät intensiiviseen sävyyn. On muodikasta yhdistää harmaa kobolttiin tai hopeaan tai ruskea oranssiin tai kultaan. Voimme myös piristää perinteistä yksiväristä pukua kengillä, joissa on ylellinen painatus. Täydelliset korkokengät löytyvät KeeShoes -verkkokaupasta. Mielenkiintoinen vaihtoehto korkokengille on sandaalit ohuessa pylväässä. Voimakkaalla värilakalla maalatut varpaat ja kynnet näyttävät erittäin kiehtovilta. Millaiset jalkineet, joissa on rypytys ja takit, meidän pitäisi valita, jos olemme litteän pohjan ystäviä?

Tyylikäs maskuliininen - puku ja kengät, joissa on maskuliininen leikkaus

Puku on todellinen klassikko miesten vaatekaapissa. Siksi naiset, jotka tuntevat olonsa hyväksi, voivat myös tavoitella miesten kenkiä luodakseen ajattomia tyylitiloja. Naisten Oxford -kengät ja rypytetyt housut ovat käänne klassikossa. Näet selvästi inspiraatiota miesten muodissa. Jokaisessa elementissä on kuitenkin naisellinen kosketus, joten se on houkutteleva yhdistelmä. Sarja saa urheilullisen luonteen, jos perinteinen paita kauluksella korvataan t-paidalla tai pusero V-pääntiellä. 

Naisten puku urheilullisessa versiossa

Naisten puku sopii täydellisesti rentoun, urbaaniin tyyliin. Meidän tarvitsee vain valita lisävarusteita - korvataan naisten käsilaukku urheilurepulla, munuaisella tai laukulla ja tyylikkäät kengät - lenkkarilla. Värikkäät tai kirkkaat puvut näyttävät hyvältä tässä versiossa. Pellavasta tai neuloksista valmistetut mallit näyttävät myös erittäin hyviltä. Haluatko, että koko muotoilu saa keveyttä? Kääri takin hihat ylös ja aseta urheilukello ranteeseen. Valkoisen tai hiekanbeigein puvun ja neonkenkien yhdistelmä on modernin muodin ydin, joka varmasti herättää huomiota. Muodikas katu osoittaa, että klassisen leikkauksen naisten pukuja voidaan käyttää myös valkoisten lenkkarien kanssa. Tällainen sarja näyttää hyvältä ja tuo mieleen kevätkuukaudet suuressa kaupunkitaajamassa. Voit valita upeita pareja puvun kanssa KeeShoes -verkkokaupasta.

Naisten puku on ajaton vaate. Naiset, joilla on eri kehotyypit, näyttävät hyvältä. Salaisuus mielenkiintoisen tyylin luomiseksi takin ja rypytyshousujen kanssa on oikeiden jalkineiden ja asusteiden valinta. Klassisesta puvusta muodin rakastajan käsissä voi tulla mielenkiintoinen asu, jolla on urheilullinen luonne tai muistettava ilta -asu.