Valitsemme parhaat talvikengät. Tarkista, mitä etsiä ostaessasi niitä


Vuoden toinen puolisko on täydellinen aika aloittaa talvijalkineiden etsiminen. Jos et aio talvehtia näitä jäisiä aikoja lämpimissä maissa, muista hankkia oikeat talvikengät. Neuvomme, mihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota talvikenkiä ostettaessa ja mitkä mallit sopivat parhaiten erilaisiin tilaisuuksiin.

Parhaat talvikengät, mitkä ovat?

Talvi on erittäin vaativaa aikaa vuodesta. Jäiset pinnat, muta, lumikohteet ja muut epäsuotuisat olosuhteet edellyttävät oikein istuvia kenkiä. Onneksi tiedämme muutamia vinkkejä, joiden ansiosta jalkineiden valinta tähän pakkasaikaan on helpompaa kuin aluksi luulisi. 

Jotta voit valita parhaat talvikengät, sinun on otettava huomioon joitain erittäin tärkeitä tekijöitä. Ilmeisiltä vaikuttavien eli koon ja tyylin lisäksi kannattaa keskittyä myös niiden käyttötarkoitukseen. Päällisen korkeus, vedenpitävyys ja kengän vuori ovat yhtä tärkeitä. Aloitetaan!

Harkitse kenkien loppukäyttöä talvella

Ensinnäkin sinun on harkittava vakavasti, mihin aiot käyttää talvikenkiäsi. Käytätkö niitä vain joka päivä - töihin, ostoksille ja ystävien tapaamiseen? Vai aiotteko patikoida lumisilla vuorilla ja harrastaa muita talviaktiviteetteja? 

On selvää, että klassiset saappaat eivät sovellu vuoristovaellukseen. Vaelluskengät voivat kuitenkin näyttää hieman oudolta yhdistettynä eleganttiin toimiston tyyliin. Löydä kultainen keskitie ja valitse yksi tai kaksi paria talvisaappaat, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi.

Valitse oikea yläkorkeus

Toinen näkökohta, joka sinun on otettava huomioon parhaita talvisaappaat valittaessa, on päällisen korkeus. Muista, että mitä korkeammat saappaat, sitä parempi suoja lumelta. Lisäksi korkea päällinen tukee riittävästi nilkkojasi siltä varalta, että liukastuisit vahingossa jäisellä jalkakäytävällä. 

Matalat kengät sen sijaan ovat paljon nopeampia pukea ja riisua. Lisäksi tällaisissa jalkineissa jalkasi voivat hyötyä suuremmasta liikeratasta.

Ihannetapauksessa talveksi tarkoitettujen saappaiden tulisi päättyä vähintään senttimetriä nilkan korkeuden yläpuolelle. Näin vältät lumen pääsyn kengän sisään.

 

Suojaa jalkojasi kosteudelta ja kiinnittymiseltä maahan

Jos haluat antaa jaloillesi lisäsuojaa vedeltä, valitse vedenpitävät tai vedenpitävät kengät. Ne on valmistettu erityisistä kosteutta läpäisemättömistä materiaaleista. Tämän ansiosta he selviävät vaativimmastakin talvisäästä.

Muista myös kyllästää tällaiset jalkineet säännöllisesti, jotta vedenpitävä pinnoite ei menetä ominaisuuksiaan. Näin voit olla varma, että jalkasi pysyvät kuivina riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa vietät lumessa. 

Oikea tarttuvuus alustaan ​​on yhtä tärkeää. Et todellakaan halua liukua jäisillä jalkakäytävillä vaarallisen putoamisen vaarassa! Jotta näin ei tapahdu, valitse talvikengät, joissa on sopiva liukumaton pohja. Kaikenlaiset korvakkeet ja leikkaukset kulutuspinnassa ovat ehdottomasti tervetulleita. 

Lisäksi mitä korkeampi pohja, sitä parempi suoja kylmältä. Älä kuitenkaan liioittele korkeuksiasi säilyttääksesi vakaa kävely ja välttääksesi putoamisen. Kumi- tai kumipohjalliset kengät tarjoavat myös paremman tarttuvuuden maahan ja tehokkaan eristyksen.

Pidä huolta lämmöstä

Jos olet pakkasihminen ja talvesta on tulossa katkeran pakkas, huolehdi lisäannoksesta miellyttävää lämpöä. Et tarvitse synteettisistä materiaaleista valmistettuja paksuja sukkia, joissa jalkasi voivat alkaa hikoilla liikaa.

Sinun tarvitsee vain valita talvikengät, joissa on sopiva vuori. Luonnonturkista valmistettu lämmin vuori huolehtii tehokkaasti lämpömukavuudestasi. Valitse lampaan- tai lampaanvilla. Molemmat materiaalit eivät vain lämmitä kylmiä jalkojasi, vaan myös ilahduttavat sinua ominaisuuksillaan, kuten epämiellyttäviä hajuja neutraloivilla.

Älä luovu estetiikasta

Onneksi kun valitset kenkien oikeaa toimivuutta talveksi, sinun ei tarvitse tinkiä estetiikasta. Neuvomme, mihin malleihin kannattaa kiinnittää huomiota parhaita talvisaappaat ostettaessa.

Ne sopivat täydellisesti muodikkaille naisille joka päivä klassiset saappaat luonnollisesta nahasta päin. Eristetyn pohjallisen ansiosta et ole kylmä edes pakkaspäivinä, ja kengän musta sävy täydentää helposti mitä tahansa tyyliä. Lämpimät ovat myös hyvä ratkaisu lumisaappaat luonnollisesta säämiskänahasta. Upotettu pohja antaa sinulle täydellisen tarttuvuuden maahan, ja viehättävät hapsut monipuolistavat yksinkertaisimmankin asun.

Suosittelemme kuitenkin miehille muodikkaat saappaat luonnollisesta nahasta. Nämä kengät tuovat varmasti tyyliä mihin tahansa asuun. Jos etsit jotain hieman klassisempaa, valitse tyylikkäät Chelsean saappaat jossa hieman kohotetut päälliset. Toisaalta ne sopivat täydellisesti vuoristomatkoille vaelluskengät itsepuhdistuvalla ulkopohjalla.