Valitsemme täydelliset kengät kesäksi


Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja sen myötä on aika laittaa raskaat syyssaappaat vaatekaappiisi ja korvata ne huomattavasti kevyemmillä malleilla. Yhä lämpenevät lämpötilat vaativat lopulta oikein valitut kengät, joissa jalat eivät hikoile liikaa ja jokaisesta kävelystä tulee kevyt ja miellyttävä. Neuvomme, mitä ottaa huomioon valittaessa kenkiä kesäksi.

Loputtomat mahdollisuudet

Päivät lämpenevät ja illat pitenevät. Kaikki merkit taivaalla osoittavat, että kesä lähestyy kovaa vauhtia! Ja sen mukana - käytännössä rajattomasti esittelytilaa tyyliä valittaessa.

Neuvomme, mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota jalkineita ostettaessa. Noudattamalla muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä estät varmasti jalkojen epämiellyttävän hajun ja teet jokaisesta kävelystä todellisen nautinnon. Työskennellä!

Mitä ottaa huomioon valittaessa kenkiä kesäksi?

Kesäjalkineiden valinnassa tärkein näkökohta on valmistuksessa käytetty materiaali. Kiinnitä erityistä huomiota ei vain päälliseen, vaan myös kengän sisällä olevaan pohjalliseen. Synteettiset materiaalit voivat edistää jalkojen liiallista hikoilua, joten on parasta välttää niitä. Valitse luonnonkengät nahasta tai nubukista. Jos pidät edelleen ekologisista ratkaisuista, osta lisävuoraus epämiellyttävien hajujen estämiseksi.

Materiaalien korkea laatu takaa sen, että kesäkengät eivät huonone muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen, vaan palvelevat sinua menestyksekkäästi seuraavina sesonkeina.

Kesäkengät kulkevat mukanasi sekä lomalla että arjessa. Tästä syystä niiden tulee olla ilmavia, mukavia ja helppoja pukea. Näin ne antavat sinulle vapauden, jota tarvitset unohtumattomien kesämuistojen luomiseen.

Sandaalit joka päivä ja juhlapyhinä

Sandaalit ovat tietysti erinomainen valinta kesäksi. Herrat voivat nauttia viehätyksestään joka päivä ja naiset - myös lomalla. Sukupuolesta riippumatta jalkojen kuntoon tulee kiinnittää erityistä huomiota käytettäessä kenkiä, joissa on paljaat varpaat ja kantapäät. Hyvin hoidetut kynnet ja oikein kostutetut kantapäät ovat avain menestykseen. 

On tärkeää, että sandaalien olkaimet ovat säädettävissä, jotta voit säätää ne jalkasi leveydelle. Oikea kantapään tuki on yhtä tärkeää. Tällä tavalla jalkasi ei liiku, mikä estää rakkuloiden tai varpaiden muodostumisen ja tarjoaa sinulle korkean käyttömukavuuden.

Suurempiin tilaisuuksiin naiset voivat menestyksekkäästi pukea sandaalit tyylikkääseen korkokenkiin. Tämä kenkämalli sopii täydellisesti häihin, treffeille ja perhejuhliin. Vaikka tikkakorkosandaalit näyttävät olevan täydellinen valinta mekoihin, ne näyttävät hyvältä myös housujen kanssa, jolloin jalat näyttävät entistä pidemmiltä ja muodoltaan.

Loaferit ja loaferit naisille ja miehille

Vaikka kesä on ensisijaisesti loman ja levon aikaa, töihin menoa ei voi välttää. Valitettavasti kaikissa toimistoissa ei edes kuumimmassa helteessä ole varaa käyttää avonaisia ​​kenkiä. Joissakin tilanteissa suljetut kengät voivat olla parempi ratkaisu.

Loaferit ja loaferit sopivat täydellisesti molemmille sukupuolille. Nämä kengät sopivat sekä naisten että miesten asuihin. Niiden valmistuksessa käytettyjen luonnonmateriaalien ansiosta ne tarjoavat sinulle mukavuutta koko päivän, jopa vuoden lämpimimpinä päivinä.

Näiden kenkien monipuolisuus tarkoittaa, että voit yhdistää niitä lähes kaikkiin tyyleihin ja näyttää aina jumalallisilta, olitpa sitten tärkeässä liiketapaamisessa, grillaamassa appisi vai ystäväsi häissä.

Kävele eteenpäin tyylikkäästi

Molemmat sukupuolet voivat menestyksekkäästi käyttää espadrilleja. Nämä litteät, joustavat kengät on yleensä valmistettu kankaasta tai puuvillasta ja juuttinauhasta, joka koristaa kauniisti pohjan. Luonnonmateriaalit estävät liiallista hikoilua, ja eri tyylit sopivat helposti useimpiin vaatekaappiisiisi. 

Muista, ettet käytä pitkiä sukkia, kun käytät loafereja, loafereita tai espadrilleja. Tämä yhdistelmä ei todellakaan ole esteettisesti miellyttävä. Luonnonmateriaaleista valmistettuja kenkiä voidaan käyttää menestyksekkäästi paljain jaloin. Jos kuitenkin pidät sukista, valitse ne, joissa on vahvat leikkaukset, jotka eivät näy.

Entä kevyet urheilukengät?

Kesä on täydellistä aikaa laajentaa näköaloja ja hankkia uusia kokemuksia. Vierailemassa tuntemattomissa paikoissa, pitkiä vaelluksia, rullalautailua tai kenties lenkkeilyä? Suljetut urheilukengät sopivat täydellisesti sellaiseen toimintaan.

Valitse lenkkarit, lenkkarit ja slip-ons ja nauti vertaansa vailla olevasta mukavuudesta suunnitelmistasi riippumatta.

Ota se rauhallisesti ja pidä hauskaa muodin parissa

Kesästyleille on ominaista se, että ne tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet. Pidä hauskaa muodin parissa ja valitse suosikkikenkämallisi, jotka sopivat vaatteisiisi. Yhdistä vapaasti rohkeita värejä ja printtejä sekä erilaisia ​​tekstuureja.

Kesä on kauan odotettua aikaa, jolloin otamme vihdoin rennosti ja voimme ilmaista itseämme vapaasti vaatteidemme kautta. Loistava tapa tehdä tämä on tietysti kengät! Valitsemalla ne, jotka on valmistettu luonnollisista, hengittävistä materiaaleista, tunnet olosi varmasti mukavaksi suunnitelmistasi riippumatta.